s.o.s! !!!!!!!!!!

עדילוש

New member
s.o.s! !!!!!!!!!!

או, בשפה פרמיטיבית- הצילוווווווווווווו!!!!!!! יש לי 24 שעות לקבל החלטה חשובה , גורלית ! אני מאזניים מה לי ולקבלת החלטות
לא יודעת להחליט!!!!!!!!1 אני מאלו שמאחרים כשמגרש החנייה ריק (איך אפשר להחליט היכן להחנות?) אמרו לי להכין טבלה בעד ונגד, התיישבתי לפני שעה ו.....מיד הגעתי לכאן. למי יש כתובות של קוראת בקפה, קלפים, ידיים, משהוווווווו מישהו שיכול לעזור. באזור ראשל"צ ודרומה זה דחוף ואני רצינית!
 

עדילוש

New member
לא, לאאאאאא, בחיי שלא.

זה גם לא רק בשבילי אפרופו קריירה, ילדים...וכל מה שרשמת למעלה. אופפפפפפפפפפפפפ.
 

חתולון*

New member
עדילוששששש

גם אני מאזניים וצריך לקבל החלטות תקחי נשימה עמוקה רשמי את היתרונות והחסרונות סמני משקל לכל החלטה מחקי את ההחלטות הלא טובות החליטי רק בעצמך, או עם בן משפחה לא הייתי משתף כאן, בשום אופן, להחלטות גורליות את אנשי הפורום בלי לפגוע בהם..... ההחלטה צריכה להיות שלך גם אני בדילמות קשות בתקופה זו בהצלחה
 
מצטערת, אני באופן אישי...

נוטה לקחת על עצמי את קבלת ההחלטות, לפי האינטואיציה האישית. אני לא מאלו שנעזרים במדיומים למיניהם, מכיוון שיש לי נטיה להאמין, שכולנו בני אדם שווים בין שווים ולאף אחד מאיתנו אין סגולות לנבא עתידות. המלצתי, אם קשה לך להחליט, תעזרי באדם אחד או שניים, הקרובים אליך ונטולי אינטרס באשר לקבלת ההחלטה הגורלית. (סתם דעה אישית) בכל מקרה, המון המון המון בהצלחה!
 

עדילוש

New member
לא יכולה לשתף כי......

אסור. רק בני משפחה ו.......הם לחלוטין לא נטולי אינטרס. בעל וורקוהוליק ואמא פולניה את כבר מתארת לעצמך מה העיצה שלהם
האינטואיציה שלי על הפנים וטוב נו .... ברור שאני אחליט בסוף רק.....איזה טיפ מקוראת בקפה, קלפים, ידיים משהוווווווו לא יכול להזיק.
מישהו/י מכיר?
 

giulietta

New member
רגע רגע...

אל תשפכו את המים עם התינוק. יש אנשים שהם לא מדיומים, לא מיסטיקנים, ידעונים למינהם ובכל זאת יכולים לסייע לאדם להגיע להחלטות. מדובר באנשים שגם רכשו ידע מקצועי רחב וגם בורכו בכשרון אינטואיטיבי חזק מאד. ביכולת לקרוא אותך ואת שפת הגוף שלך, את עיניך. הטענה שלהם זה שהם לא רואים מה שלא קיים. כלומר, הם רואים את התשובות שנמצאות אצלך, בתת מודע ורק עוזרים לך להביאן למודע. מנסיון, מפגש עם אדם כזה הוא חוויה חזקה מאד שלעיתים מקדמת אותך מאד וחוסכת שעות רבות (והוצאות גם) של ישיבה אצל פסיכולוג. (לצערי, עדילוש, לא מכירה בדרום וגם לא בהתראה כל כך קצרה ).
 
למעלה