s.o.s גיטרה

avikoo

New member
זו היתה שאלה

תמימה.נסיון לפתח שיחה ולהכיר את חברי הפורום.לראות תכיוונים שלכם.

avikoo

New member
אתה צודק אבל..

כמה שאמרה רד הוטיש הרבה להקות שלא מכירים.ומאיפה לי להכיר אותם.

red hot

New member
אם אתה רוצה להקשיב למוזיקת רוק

ולכל מיני להקות והרבה אז אה יכול לראות את friday night rock show ב vh1. יש אותה כל יום שישי בין שתיים לארבע בלילה. התוכנית מומלצת למרות שלפעמים יש שם שירים ממש מעצבנים לפעמים מביאים אורחים שווים לתוכנית ויש קליפים שווים.

OPERATi0N_iVY

New member
פריידיי רוק שואו סתם מסכן...

זה בכלל אמורה להיות איזה תוכנית למבינים ול``ותיקי הרוקרים`` בגלל המנחה הזה שאמור להיות עוד איזה שריד מימי ההיפים. אבל זה סתם גרוע ומראים שם כל מיני זבל כמו בלינק 182 וכל מיני להקות שפריקים מתחילים אוהבים לשמוע... זה בהחלט לא מתץאים למישרוצה לשמוע מוזיקה איכותית

wiz

New member
יש בתוכנית הזאת הרבה דברים טובים...

ראיתי שם קליפים של דרים, של סטיב ואי, של אינגווי, ואן-הלן... ועוד מלא אמנים ולהקות שאני אוהב לשמוע... למרות זאת יש שם גם הרבה זבל, כמו בלינק... אבל בסה``כ התוכנית טובה, והיא גם היחידה שמתייחסת לרוק ולמוזיקה שאני אוהב. ערוץ מומלץ נוסף הוא מיוזיק, בעיקר הג`אז (אני מניח שגם אתם לא מתים על האופרות...). פשוט כיף לשבת ולשמוע את הנגנים מאלתרים ומנגנים מהלב. מומלץ.

לא צריך לחפש תכניות...

תשיג לווין ותראה אם.טי.וי2 יש שמה רוק נונסטופ ורוק טוב מעט מאוד זבל

sagireuven

New member
בנוגע לשמיעת מוסיקה........

תשמע מה שאתה רוצה....... מדרים תיאטר וסימפוני איקס תשכח כי סתם תתבאס שזה בלתי אפשרי. תשמע מה בראש שלך בעיקרון.......אבל הרבה! אבל יש סגנון אחד שלדעתי הכי קל להתחיל לאיתו וגם הכי כיף-בלוז! תשמע בלוז המון....תנסה לזכור ולזמזם בעל פה את המלודיה ואז לנגן אותה.

wiz

New member
אוי באמת...

לא לשמוע מוזיקה בגלל שיהיה קשה לנגן אותה אח``כ ??? ג`אז ופרוגרסיב הם הסגנונונת הכי מתקדמים (...), הכי ברמה והכי יפים לדעתי. כדאי וממולץ לשמוע את הלהקות האלה בגלל המוזיקה, ואפשר להוציא קטעים שלהם אם רוצים... אמנם יש חלקים ממש ברמה, אבל יש שירים יותר פשוטים שכל אחד יכול לנגן... אפשר לקחת מהפרוגרסיב אחלה רעיונות לליווים ולמלודיה (וסולואים רצחניים), ומהג`אז ללמוד ולהבין מה זה בכלל אילתור... ובקשר לבלוז... זה באמת קל, והרוב באמת מתחילים עם זה. אני אישית לא אוהב את הסגנון, אבל גם פה יש אמנים שכדאי לשמוע, כמו קלפטון, בק, בי.בי קינג ועוד הרבה...

Meddle

New member
בלוז זה לא קל ופרוגרסיב זה לא קשה

לעשות את זה טוב זה קשה... לדעת את החומר התיאורטי שהם יודעים זה כבר סיפור... ביג פאקינג דיל להחליף מקצבים כל תיבה או חצי תיבה... פיוז`ן זה אפילו יותר מסובך... בשורה התחתונה זה בכלל לא קשה מבחינה טכנית. ובקשר לבלוז, כל מי שחושב שבלוז זה קל לא שמע בלוז בחיים שלו. בהצלחה

Yoni16

New member
פרוגרסיב לא קשה??!?

לעשות את זה טוב או לא טוב - זה עדין קשה לא יודע אם שמעת שיר של דרים ת`יאטר בחיים שלך, או של סימפוני X, אבל אין יותר קשה מהחלפת מקצבים באמצע שיר, בייחוד שזה מקצבים קשים כמו 13\8 ו5\8 וכאלה. דרים ת`יאטר זה הדבר שאולי הכי קשה לנגן, בהתחשב בטכניקות הכמעט בלתי אפשריות של חברי הלהקה.

wiz

New member
הוא שמע... אני בטוח

אבל בכל זאת - זה כן קשה. פרוגרסיב זה הסגנון שלדעתי צריך בשבילו הכי הרבה טכניקה וראש. ג`אז (על כל סוגיו, כולל פיוז`ן) גם כן קשה, ודורש המון. המקצב של הבלוז די פשוט, אבל אפשר לעשות עם זה כמה דברים מתוחכמים, אבל לא בהשוואה לפרוגרסיב או ג`אז... וחילופי מקצבים באמצא שיר זה דבר מסובך, שדורש המון תאום, וחוש קצב מפותח ביותר... ;-)

untitled

New member
בלוז זה לא ``קל``

אבל היא, באופן עקרוני, לא כל כך מסובכת. קל להתחיל איתה מכיוון שהמלודיה שלה פשוטה, קליטה, נשמעת טוב, וגם היא בנויה גם על סולמות פנטטונים, שהם סולמות פשוטים מאד (5 צלילים במקום 7 צלילים של סולם מז`ורי) אני עכשיו מאלתר על קטע בלוז כלשהו לדוגמא, ואני רק התחלתי לאלתר. אבל מכאן ולהגיד שבלוז זו מוזיקה ``קלה`` ופשוטה זה ממש לא נכון. יש לך קטעים בבלוז, כמו בכל דבר אחר, שהם מדהימים מהיופי התחכום שבהם. פשוט בלוז יכול להיות הרבה יותר פשוט בשביל התחלה מאשר באמת פרוגרסיווי

wiz

New member
תראה...

בלוז זה לא סגנון מסובך. המקצב קבוע, וקל לאלתר ולנגן... אפשר כמובן (ואם היית קורא את ההודעה שלי מלמעלה היית מבין אותי) לעשות דברים מתוחכמים ויותר מסובכים, אבל בהשוואה לפרוגרסיב ולג`אז זה לא מי יודע מה קשה... גם רוב מי שאני מכיר התחיל בלנגן בלוז, וגם אני התחלתי עם זה... אבל דברים אחרים יותר מושכים אותי (למרות שאני עדיין שומע בלוז...). אני לא מזלזל בסגנון, אבל הוא יותר פשוט מפרוגרסיב וזאת עובדה.

untitled

New member
לכל סגנון יש

את הקטעים המסובכים שלו המיוחדים רק לא וזה שהסגנון יותר פשוט מפרוגרסיב זו לא עובדה פשוט כל העיקרון בפרוגרסיב זה הסיבוכים, בניגוד לבלוז שכולל גם דברים פשוטים אבל זה לא אומר שבבלוז אין בכלל

metal head

New member
הכל פשוט

תקנה ספר למתקדמים בסגנון שלך ופשוט תפתח את מה שאתה מעדיף LEAD GUITAR או RHYTHEM GUITAR. לך לחנות מרום כלי נגינה שמנצאת בבית דיאז באורלוזרב תל-אביב שם יש מחלקת ספרים ענקית רובם גם עם דיסקים להדגמה תקנה ספר ותלמד יש שם גם סירטי וידאו של גיטריסטים שמלמדים טכניקות ככה אני למדתי ותאמין לי אני מנגן עכשיו מצויין יחסית למישהו שמנגן שנתיים דברים כמו MALMSTEEN וBODOM

avikoo

New member
תשמע,אני חושב

שזה מה שאני אעשה בלבלו אותי לגמרי.תודה לכל מי שניסה לעזור.

למעלה