s.o.s גיטרה

coolior 13

New member
s.o.s גיטרה

יש לי גיטרה כבר בערך שנה ואני לאיודע איך להתקדם מה עושים?

coolior 13

New member
בוא נגיד...

שאני יודע אקורדים בסיסיים שלמדתימחבר ואני מת לנגן/להוציא שירים.

אוקי אז ככה...

תלמד את המהלך ההרמוני הזה: Am C D F A C E E7 Am C D F Am E7 Am הפריטה: בס 3 2 1 2 3 הAm האחרון הוא בס 3 2 1 (בהאטה והחלשה) תנגן בהתחלה לאט אחרי שאתה מצליח לעשות את זה בלי טעויות תגביר את הקצב שם הקטע: The house of the rising sun של the animals

coolior 13

New member
קודם כל-תודה...

את השיר אני מכיראבל איך מתקדמים לסולואים ולרמה בה יודעימלהוציאשי

coolior 13

New member
וגם...

אני לא לומד בצורה מסודרת ואני לאיודע איזה מוסיקהלשמוע ואיך לנגן

untitled

New member
לקחת מורה

ותתחיל ללמוד מסודר. אני ךדוגמא, למרות שאני עם מורה חצי שנה כבר התחלתי אילתורים וסולמות כי נמאס לי רק לנגן אקורדים ליווים וטאבים של אחרים. כמה כבר אפשר לנגן את אותם הדברים (ויש הרבה, לא חסרים דברים, אבל עדיין)

coolior 13

New member
יש לי..

בעיה בקשר לתקציבאין כסף למורה פרטי אבל אני מת ללמוד משהו רציני.

coolior 13

New member
ומאיפה...

משיגים מוזיקה טובה.מה אני צריך לשמוע בהתחלהguns?ואיך יודעים מה

red hot

New member
אני ממש ממליצה לך ללכת למורה

אחרת אתה לא תתקדם לשום מקום. אם אתה ממש מתעקש אז תקנה את :שירים וגיטרה`` חלק א`

avikoo

New member
יש לי את החוברת

אבל היא מבאסת.מלמדים בה איך לנגנטומבללייקה! שירים של בתי אבות?!

תן לי לנחש...

שירים וגיטרה... סדרת ספרים דפוקה... יש שם שקוראים לו לנגן בגיטרה של רוג`ר אוואנס זה ספר רציני.

avikoo

New member
מה הוא מלמד?

שירים? או גם לקרוא תווים ומה אניצריך לדעת כדי להתקדם?ולהרגיש טוב

avikoo

New member
ומה לשמוע?

חבר אמר לי שחלק גדול זה להאזין למוזיקה.מה שומעימומאיפה משיגים?

red hot

New member
אתה לא יכול לשאול בן אדם מה לשמוע,

כל אחד מקשיב למה שבא לו ומנגן את זה. אתה יכול להקשיב לרוק, ג`אז וכו` ואין להקה ספציפית שאתה צריך לשמוע כדי להתחיל לנגן את השירים שלה... תתחיל לנגן שירים שאתה מקשיב להם. אם אתה רוצה המלצה לגיטריסט טוב : john frusiante אם תוריד טאבים שלו אני מאמינה שתצליח לנגן חלק...

avikoo

New member
למה לא?

מה למשל את שומעת? איזה סגנון? איזה להקה את אוהבת?

wiz

New member
אני ממש ממש לא רציתי לענות לך...

על השאלות האלה, כי אין עליהן תשובה... אין כזה דבר שצריך לשמוע להקות מסוימות. בקשר ללמידה, אם אתה יכול למצוא מורה, תמצא. ככה תתקדם ותוכל לעבוד על טכניקה, אקורדים, ותלמד את היסודות של האילתור... אבל הרוב זה יהיה עבודה שלך. פשוט לשבת בבית עם הגיטרה, לתרגל, לחזור על סולמות, אקורדים, מקצבים (כי אין, קצב זה הכי חשוב במוסיקה !) ולפתח את הרגש והשמיעה. כל זה תלוי בהשקעה שלך, ובזמן... אל תצפה להיות סלאש אחרי חודש... ובקשר למוזיקה... תשמע מה שאתה רוצה. מה שאתה אוהב, מה שאתה תרצה אח``כ לשבת ולהוציא לבד. אין לך סיבה לשמוע דברים שאתה לא אוהב... זה צריך לבוא ממך, ואתה אחראי בקטע הזה. מה שאני יכול לעשות זה להמליץ לך על להקות טובות, שכדאי לך לשמוע בגלל המוסיקה: 1. Dream Theater 2. גיטריסטים כמו סטיב ואי, ג`ו סטריאני, אינגווי מלמסטין.... 3. רובים ושושנים (כמה זמן לא קראתי להם ככה...) 4. חיפושיות 5. Dire Straits 6. צ`ילי פפרס - בגלל הכימיה בלהקה 7. לד זפלין, פינק פלויד... 8. סנטנה (אני לא מת עליו, אבל אם אתה רוצה להוציא שירים - השירים הישנים שלו ממש קלים...) 9. סימפוני X (ואין קשר למיקום... פשוט עכשיו חשבתי על זה...) 10. מה שאתה אוהב - וזה הכי חשוב. וד``א, חבר שלך צודק. לשמוע מוזיקה זה טוב, כי זה נותן לך רעיונות, והבנה לעתיד בקטע של כתיבה והלחנה, ואפילו אילתורים. מקווה שעזרתי לך, ובהצלחה :cool:.

avikoo

New member
תודה.

זה נשמע כמו עבודה קשה אז כדי שאני אתחיל.אבל קודמאלך לישון.ביי.

red hot

New member
אני ממש לא ממליצה לך לשאול

כל בן אדם שאתה רואה מה הוא שומע כי מכל אחד אתה תשמע להקות שונות וכל אחד יגיד שהלהקות שמי שאמר לך קודם הם סתם לא שוות.אז כדאי לך ללכת לחנות דיסקחים גדולה (כמו טוואר רקורדס בקניון עזריאלי) ושאפשר להקשיב שם לדיסקים,תיקח כמה דיסקים ותקשיב להם, מה שמוצא חן בעיניך תקנה או שהכי פשוט- תוריד שירים של להקות שונות מהאינטרנט ואז תראה מה אתה אוהב. אם אתה מחפש מה להוריד מהאינטרנט אז אתה יכול להוריד שירים של ג`ימי הנדריקס (פרפל הייז- מומלץ), פנטרה, רד הוט, ג`ון פראשיאנטי, סיסטם אוף א דאון, אמן (להקה ענקית שלצערי הרב לא הגיעה לתודעה של הרבה אנשים), גאנס אנד רוסס, מרלין מנסון (במיוחד שני הדיסקים הקודמים), נירונה, קאנטרי ג`ו (אם תצליח להשיג), צ`ארלי הייבן, בוש (אני לא ממש מקשיבה להם אבל יש להם כמה שירים טובים), מגהדת`, סאונדגארדן ואליס אין צ`יינס (אם אתה בעניין של הגראנג`) והרשימה עוד ארוכה אבל אין לי כוח לרשום עוד אבל בשורה האחרונה תקשיבה למה שבא לך. לא באתי לרשום לך פה מה להקשיב אלא רק המלצות ללהקות טובות.

למעלה