Sקר

Sקר../images/Emo8.gif../images/Emo85.gif

נכון שגם נירה וגם ארז קשורים להפללה, אבל עם אחד מהם היה צריך להיות בכלא בגלל זה, מי הייתם מעדיפים שייכחו לכלא
אנחנו כזה רואים משחק החיים, כמובן
:-, ושתפסו את ארז והכל ושהוא בכה וזה, ואחותי כזה אומרת איזה מסכן הוא , ואני כזה מה מסכן?!?!!? הוא לא היה צריך לעשות את זה לחבר שלו, היה לנו קצת וייכוח
. זה מצחיק כל ערב בדיוק ב 8:15 כן זה לא מתחיל ב 8:05 נישבעת תמיד זה בורבע
. אז כל המשפחה שלי מתספת בסלון ואחננו משפחה עם 6 נפשות עכשיו 5, ורואה משחק החיים חחחח וזה כיף כזה
וכולם כזה תמיד לכי לבדוק בפורום מה יהיה שבוע הבא
ואחותי צועקת שששששש אינ לא ורצה לשמוע על תגידי להם מה יהיה. בקיצור זה מאוד נחמד שכל המשפחה יושבת ורואה ביחד משחק החיים
ושאמא שלי נרדמת על הספא ואני כזה אמא!!!! את תפסידי ואז מתעוררת ישר

dj נעמה 20

New member
וואי זה נורא קשה... כי שניהם ...

רעם טובים כאלה. בכלל כל דמות בסדרה הזו קשה לשנוא או לאהוב לגמרי... לכל אחד יש דפיקות. אז אם כבר נירה כי היא לו מרגישה בכלל חרטה אלא כל הזמן מנסה לחפור ולחפור וגם להפיל הכל על ארז המסכן... אז נירה , למרות שאני אוהבת תדמות שלה.

MMM007

New member
ברור שנירה

בלי קשר שאני חולה על ארז אני חושבת שזה די ברור שנירה היא פשוט מפלצת תחמנית והיא מנצלת את הטמטום הקל של ארז ומנצלת אותו בלי בושה, לא שהוא כזה תמים אבל בכל זאת זה הדבר הרע היחיד שהוא עשה וזה ברור שהוא מצטער על זה ונירה לא רק שהיא הרסה לירון את החיים, היא גם הרסה למישל ולשאול שברור שהוא עדיין אוהב את מישל, ועכשיו בחקירה היא מפילה הכל על ארז והורסת גם לו את החיים, למרות שהוא הרס לו אותם בעצמו אבל היא עוזרת לו הזה בהחלט. אוף, איזה הודעה מסובכת יצאה לי... טוב, הבנתם את הנקודה...

MrJacKasS

New member
../images/Emo45.gif בהחלט נירה!

חוץ מזה שאני ממש שונא אותה
(גם את השחקנית...)

MMM007

New member
למה את השחקנית?

איילת מרגלית היא השחקנית הכי טובה על הקאסט אפילו באדיר מילר שעשו את הפארודיה, כולם היו ממש גרועים- לירון וייסמן שיחקה כאילו היא מנחה ב"הופ", יעל שרוני שיחקה חמוד אבל לא ממש אמין, רון שחר כמעט התפוצץ מצחוק (וראו את זה) וגם גיא אריאלי לא היה ממש אמין, אבל איילת מרגלית ממש הפתיעה אותי- היא נשארה ממוקדת ושיחקה ממש ממש טוב טוב, אבל כל אחד וההעדפות שלו שמעו משהו- עכשיו אני פותחת את העיתון המצויין ראש 1 (למנויים זה מגיע ביום ד') ויש שם מוסף של "הכי יפים בעולם", שזה תוצאות סקר שעשו באתר של העיתון על האנשים היפים בעולם. ומי מקום 22? גיא אריאלי! עוקף אותו יהודה לוי במקום 21, שזה לדעתי הישג לגיא אריאלי כי זה אומר שהפופולריות שלו עולה ממש ממש מהר, אמינם אהובי מקום 16 ושימו לב: סבלימינל מקום 11 חחחחחחחחחח... בבנות אפרת בוימולד מקום 30. אוף, אני לא מאמינה איך רון שחר החמווווווווד לא ברשימה...

לפי דעתי....

ארז הוא רע ומגעיל וגם שהוא בוכה אני אומרת מגיע לו!! והבכי שלו ממש דפוקקק.... ונירה הכלבה היא רעה מפלצתית אבל היא לא בוכה!!!! אז אני חושבת שנירה יותר רעה... אההה וגם אודי רע למרות שהוא לא משתתף בסקר...

y a ® d e n a

New member
דאאא שנירה הרעהה../images/Emo70.gif

ידיד שלי, הלך לשינקין וראה את נירה והוא אמר שהיא מקומטת ושהיא הולכת קפוף כל הזמן... הוא גם ראה את מישל\מיכל והוא אמר שהיא נחמדה בטירוף ושהיא יפהה! והוא כזה בא אליה ואמר לה: "היי מישל" כמו שאפי אומר, ואז היא צחקה ואמרה שמאחורי הקטעים כל הזמן צוחקים עם איך ש"אפי" מדבררר...חחחחח...

כמובן שאת ארז../images/Emo70.gif

אולי נירה היא תיכננה הכל אבל ארז בצע
וזה מה שחשוב!
נירה פחות שיקרה וחוץ מזה היא פחות רעה... ממנה בקשו להעיף את ירון וארז עושה את זה מסיבות אנוכיות בלבד (
גם נירה אבל לא משנה)... ובקיצור ארז לכלא
...

Emily ©

New member
../images/Emo14.gif../images/Emo4.gif א-ר-ז.

הפה שלו פשוט מעצבן אותי.

coconut56

New member
אני יותר אוהב את נירה...

חוץ מזה שיש קול צרוד ומוזר כזה........... היא שחקנית מעולה והיא קשוחה ומציאותית!!! ארז בוכה כמו בהמה ואני שונא אותו

Emily ©

New member
../images/Emo4.gif../images/Emo14.gif../images/Emo31.gif../images/Emo45.gifגם ארז טוב

שניהם אבל יותר ארז

הוא אמור להיות החבר הכי טוב שיש ונירה גם צריכה להיות כי היא יכלה לחשוב על שיטה אחרת לסלק אותו

Dafi the Mighty

New member
ברור שנירה!

אני לא אוהבת אותה או את ארז, אבל את ארז אני איכשהו מסמפטת. זה לא פייר שנירה תצא מזה בשלום, היא זאת שדירבנה את ארז ושיכנעה אותו לפעול. הוא תמים... טוב הוא לא, אבל עדיף נירה. לא מגיע לארז את כל זה, הוא נפל נפילה אחת... נירה כבר עשתה מעשים רעים. היא רעה! היא הדמות הרעה של הסידרה... (בין היתר) מגיע לה. יאללה! נירה לכלא!

למעלה