Rush

Liorking

New member
Rush

יש לי כבר את 2112, לא מת על זה. היצירה עצמה די משעממת ברובה, מעניין רק עד החלק (כולל) The Temple of Syrinx. A Pessage to Bangkok מגניב וגם Something for Nothing. Lessons נחמד. בינתיים ראיתי קליפים שלהם בyoutube. אני חושב מתישהו להשיג את moving pictures, אבל מה עם האלבומים האחרים? גם הם טובים? עד כמה Rush חוזרים על עצמם, כי בכמה קטעים שלהם היה קשה להבדיל.

epitaph

New member
Rush...

אם לא אהבת את 2112 אז אני ממליץ לך בחום לוותר בינתיים על Hemeispheres, המבנה של האלבום דומה והיצירה מהרכזית פחות מלהיבה מזו של 2112 לדעתי. מה שכן הייתי ממליץ לך זה לבדוק את שני האלבומים שלפני 2112 שהם Caress of Steel ו- Fly By Night שבהם ראש פחות לקחו על עצמם פרוייקטים סטייל הקטע 2112 וניגנו רוק כבד מורכב אומנם אבל יותר קצר, לעניין ובד"כ גם יותר "נותן בראש". בתקופה טיפה אחרת שלהם Moving Pictures שהזכרת מאוד מומלץ ולפי מה שזכור לי גם האלבום שלפניו, Permanent Waves גם מומלץ. לשני התקופות שאליהן אני מדבר יצא אלבום הופעה שסיכם אותן בצורה טובה מאוד, סוג של אוסף תקופתי. זה אולי יכול להתאים יותר למה שאתה מחפש אבל הבעיה היא שכיום קשה מאוד להשיג את ההופעות האלה (ובאמת שאין לי מושג למה). לתקופה של עד 2112 יש את אלבום ההופעה All The World's A Stage. לתקופה של אחרי 2112 (הכוונה מהאלבום A Farewell to Kings שהגיע ל2112) ועד Moving Pictures יש את אלבום ההופעה "Exit...Stage Left". אגב, אולי תרשום איזה קליפים ראית ב Youtube ומה מתוכם עזרת? זה יעזור לי לעזור לך.

Liorking

New member
ראיתי כמה קליפים

La Villa Strangiatto The Trees Freewill The Spirit Of Radio A Farewell To Kings Xanadu Jacob's Ladder שמעתי בפרוגארכייבז וגם שמעתי את רוב Moving Pictures

epitaph

New member
יש לי הרגשה כזאת...

שכל הקליפים שראית הגיעו מאותו מקום, מקלטת ההופעה של Exit...Stage Left.

Caraya

New member
ואם מצאת את "טיסה לילית"

אני אודה לך אם תשלח לי מסר איפה בדיוק... תודה.

LEATHER REBEL

New member
FLY BY NIGHT זה לא טיסה חללית

תרגום לא נכון בכלל! להשכלה כללית, כשאומרים על עסק שהוא FLY BY NIGHT הכוונה היא שאין מה לסמוך על זה יותר מדי. ככה זה לפחות כשאומרים את זה בבריטניה. RUSH מן הסתם עושים פה משחק מלים.

Liorking

New member
הבעיה עם 2112

אני מדבר על היצירה עצמה - הבעיה היא שאחרי הריף המגניב והשירה המצחיקה של גדי לי, יש דקות ארוכות ומשעממות של שקט ועד שזה חוזר להיות רוקר זה כבר מאבד מהעוצמה. אני מקווה שהיצירה בHemispheres לא כזו. אני גם לא אוהב את Tears, Twilight Zone. שמתי לב (תקנו אותי אם אני טועה) ש-Hemispheres דומה ל-A Farewell to Kings; Permanent Waves דומה ל-Moving Pictures.

wish i was here

New member
מובינג פקיצ'רס זה ה-אלבום

של ראש.....תשמע אותו ובטוח תאהב...אל תשפוט אותם לפי 2112 הבינוני

למעלה