מזלללל ואממ כן גם אני שאלתי את ז לפני כמה ימים במןוזיקה שחורה.. אמממ זה ירד בטח כבר איזה 7 עמודים שם אחד הפורמים הכי פעילים שראיתי... אממ אני יחפש לך שם ואני יגיד לך אם אני ימצא.. והשיר ששמים אותו באמטיוי בייסמה זה מעצבן כי הכול מצונזר לא שומעים כלום..!!!!! כל שנייה ציזור איזה מעצבן זה..! ומה עם הרגל..?!?! הלכת אתמול לבית חולים בסוף..?
גם אני יחפש שם! ואמ טי וי מצנזרים כל שיר ראפ וכן זה מעצבןןןןןןן! לא רק מילים הם מצנזרים גם קליפים שלמים(סופרמן,סטאן) והרגל-עדיין עושה לי בעיות חחחח וכן הייתי בב"ח ונתנו לי עוד חופששששש-עד יום ראשוןןןןןןןן אני בבית(ובפורום)
שהילה לא תשמע אותך... אין אנשים מושלמים... חחחח מצחיקולה ההילה הזאת...! ואם כבר אני ממש רחוקה למושלמות...!..! ואממ שאלתי אותם כבר עוד פעם כי אני לא מוצאת... וכן אמטיוי מצנזרים בהגזמהההה..
כבר מזמןןןןןן...... השיר יצא כבר די מזמן אבלא ני פשוט חורשת על האמא שלווווווו איזה שיררררררר..... הפזמון הזה...! ושמעתא ת החדש של קניה? עם טוויסטה.?..? אני לא זוכרתא את הש שלו אבל הוא ענק..
אני מתכוונת לשיר המקורי Chaka Khan - Through The Fire לא שמעתי ת'שיר החדש של קניה ואני מזהההההההההההההה מצטערת על זה שזה שולח מלא פעמים...אני ישתדל לא לכתוב בפורום עד שהאינטרנט שלי יסתדר(אם אני יצליח לא להתפתות לרשום חח)
slow jam,לא? כי אם כן אז מצאתי אותו ואני מורידהה ופסדר חחח אני ימשיך לרשום למרות שזה משגעעעעעע לי ת'שכל הדבר הזה!!!! גררררררררררררררר נ.ב-איזה מהר ענו לך בפורום מוזיקה שחורה, שיהיו בריאיםםם חחח