runing(dying to live

• פותח הנושא k k1
  • פורסם בתאריך

k k1

New member
runing(dying to live

הפזמון של השיר הזה לקוח משיר אחר? אם כן אז איזה? *פליז שזה לא ישלח לי מאה פעם*

my josh

New member
חחח קרינוש הפעם זה לא נשלח אלף פעם.

מזלללל ואממ כן גם אני שאלתי את ז לפני כמה ימים במןוזיקה שחורה.. אמממ זה ירד בטח כבר איזה 7 עמודים שם אחד הפורמים הכי פעילים שראיתי... אממ אני יחפש לך שם ואני יגיד לך אם אני ימצא.. והשיר ששמים אותו באמטיוי בייסמה זה מעצבן כי הכול מצונזר לא שומעים כלום..!!!!! כל שנייה ציזור איזה מעצבן זה..! ומה עם הרגל..?!?! הלכת אתמול לבית חולים בסוף..?

k k1

New member
תודה מושלמת שלי!

גם אני יחפש שם! ואמ טי וי מצנזרים כל שיר ראפ וכן זה מעצבןןןןןןן! לא רק מילים הם מצנזרים גם קליפים שלמים(סופרמן,סטאן) והרגל-עדיין עושה לי בעיות חחחח וכן הייתי בב"ח ונתנו לי עוד חופששששש-עד יום ראשוןןןןןןןן אני בבית(ובפורום)

my josh

New member
שששששששששש....

שהילה לא תשמע אותך... אין אנשים מושלמים... חחחח מצחיקולה ההילה הזאת...! ואם כבר אני ממש רחוקה למושלמות...!..! ואממ שאלתי אותם כבר עוד פעם כי אני לא מוצאת... וכן אמטיוי מצנזרים בהגזמהההה..

my josh

New member
חחח התכוונתי לרשום שתדאגי שזה לא

יהיה רק בית אחד כשתורידי כי שאני הורדתי זה הגיע רק עד לבית הראשון והפסיק..

k k1

New member
תודה (אני מתעקשת)-מושלמת! חחחח

סורי הילה! אני מורידה עכשיו ונכון רשמו לך שם על המקור של הפזמון של קניה ווסט? אז אני המלצתי לך על השיר הזה בשירשור אוף שהיה, כנראה לא שמת לב...

my josh

New member
כן שמתי לב וגם עניתי לך ששמעתי אותו

כבר מזמןןןןןן...... השיר יצא כבר די מזמן אבלא ני פשוט חורשת על האמא שלווווווו איזה שיררררררר..... הפזמון הזה...! ושמעתא ת החדש של קניה? עם טוויסטה.?..? אני לא זוכרתא את הש שלו אבל הוא ענק..

k k1

New member
את בטוחה שהגבת לי?? לא ראיתי...

אני מתכוונת לשיר המקורי Chaka Khan - Through The Fire לא שמעתי ת'שיר החדש של קניה ואני מזהההההההההההההה מצטערת על זה שזה שולח מלא פעמים...אני ישתדל לא לכתוב בפורום עד שהאינטרנט שלי יסתדר(אם אני יצליח לא להתפתות לרשום חח)

my josh

New member
לאאאא אל תפסיקי לרשום... חפיףףףף

תמשיכי לרשום כאילו מה זה כמה יותר הודעות לא יהרגו אף אחד.....!! עד שאת פה לא תרשמי?? בגלל זה.. חח לא נראה לי..!@#!

my josh

New member
לא אני מתכוונת לשיר של קניה?...

אולי זאת לא היית את.... ומה? לא שמעת את השיר הזה..? תורידייייי!..! שיר ענקק

k k1

New member
קוראים לשיר

slow jam,לא? כי אם כן אז מצאתי אותו ואני מורידהה ופסדר חחח אני ימשיך לרשום למרות שזה משגעעעעעע לי ת'שכל הדבר הזה!!!! גררררררררררררררר נ.ב-איזה מהר ענו לך בפורום מוזיקה שחורה, שיהיו בריאיםםם חחח

k k1

New member
תודה (אני מתעקשת)-מושלמת! חחחח

סורי הילה! אני מורידה עכשיו ונכון רשמו לך שם על המקור של הפזמון של קניה ווסט? אז אני המלצתי לך על השיר הזה בשירשור אוף שהיה, כנראה לא שמת לב...

למעלה