rumor has it...

rumor has it...

I just saw talkbacks of Rosenthal from walla and another guy saying that Peyton will not be coming back, and will have to announce retirement soon. Anybody know where these rumors came from? and how exactly was he injured in the first place? in what game did it happen? I can read Hebrew, but this keyboard doesn't have Hebrew letters on it, so typing takes too long Ido.

JayneCobb

New member
היי עידו

פייטון לא נפצע במשחק ספציפי...היו לו בעיות בצוואר לאורך זמן, הוא עבר ניתוח בשנה שעברה, והשנה עבר ניתוח נוסף, אבל לרוע המזל, תהליך ההחלמה מהניתוח השני היה קשה מהצפוי, והוא נאלץ לעבור ניתוח שלישי במספר בשבוע שעבר. זמן ההחלמה הצפוי מהניתוח השלישי הוא בין 4 ל 10 שבועות בד"כ כאשר רוב המומחים מסכימים שאין הרבה סיכויים שנראה את פייטון חוזר לפני שבוע 9-10... לא ידוע לי על שמועות על פרישה אפשרית של פייטון, אבל אם כן, הן ככל הנראה רק שמועות... נכון שהחלמה מניתוח צוואר שלישי היא לא קלה, אבל היא בהחלט אפשרית...מה שנותר לראות זה רק איזה מין פייטון יחזור מהניתוח הזה...

AdamG55

New member
יותר חמור

מעבר לשלושה חודשי החלמה שקראתי שמדברים עליהם כרגע, הוא גם יצטרך לבנות את שרירי הידיים/גב שלו לפני שהוא יוכל לחזור לשחק.

אני קראתי איפשהו שראו שמישהו קורא בשמו מאחור

לפני כמה שבועות ופייטון היה צריך לסובב את כל הגוף בשביל לענות לקריאה. סתם פרט טריוויה אבל עדיין...

s t i f f l e r

New member
זה יכול להגרם גם מצוואר תפוס

לי היתה בעיה כזו לפני שנה וחצי בלי שאזדקק לניתוח בצוואר

למעלה