rudebox

rudebox

צר לי לצער את חברי הפורום אבל הסינגל החדש של רובי וויליאמס לא מכר אפילו 10,000 עותקים ויגיע כנראה למקום30.. חבל מאוד כי זה אחלה שיר!

a Warming Sign

New member
על מדובר ומאיפה הנתונים?

כי לפי המצעד הבריטי של שבוע שעבר הוא נכנס למקום ה30 רק לפי הורדות![מכיוון שהוא יצא לחנויות רק יום אחרי], והמצעד האמצע-שבועי מנבא שהוא יגיע לטופ 5 בבריטי של השבוע הבא
ו-10,000 זה לא מספר הגיוני בהקשר של רובי[בעולם],רק בארץ..

הוא יגיע בערך למקום חמישי או רביעי

אבל הסינגל לא מכר אפילו 10,000 זאת לפי האתר http://musicnews.virgin.net/Virgin/Lifestyle/Music/virginMusicNewsDetail/0,13556,1476287_music,00.html ואם תכנסו לגוגול אתם תראו לפחות 10 אתרים שכותבים אותו הדבר.. אבל לא נאשים את רובי, היום להיט יכול למכור 30 אלף עותקים ולהכנס למקום ראשון..עצוב, עצוב מאוד

תקשיבי

לא יודע באיזה מקום הוא יהיה בתחילת שבוע הבא, עכשיו הוא ב30 וזה יותר אמור להדאיג אותך המכירות הנמוכות של השיר

להדאיג?

אני לא חושבת שזה צריך להדאיג אותי.. ברור שאני רוצה שלרובי יהייה טוב ו.. זהו.. =] אנשים עכשיו מתחילים יותר להוריד שירים מאשר לקנות אותם.. ואני מאמינה שהוא יגיע למקום מכובד מאוד כי מגיע לו וגם כי זה בריטניה.. חחחחח מה שצריך להדאיג אותי זה אם רובי פורש או לא, אם הוא יבוא לארץ או לא ושימשיך לעשות מוסיקה טובה כמו תמיד! =]

תגובה

זה ממש לא קשור להורדות, זה קשור לאיכות השירים שמדרדרת משנה לשנה גם בשנת 2000 ו2001 הורידו שירים, ובאותה תקופה המצב היה יותר קשה כי נאפסטר היה בסביבה והוא שאב כל קובץ MP3 אפשרי, ולמרות הכל סינגל היה צריך למכור בסביבות ה100,000 כדי להגיע למקום ראשון. המכירות ירדו ב80 אחוז ואני לא חושב שלרובי יהיה כל כך כייף מזה. אין צורך להכחיש..אלה העובדות

אוקיי =]

לא מכחישה שרוב הסיכויים שהוא לא יגיע למקום ראשון ויהיה מרוצה מזה.. הוא גם צריך לקחת בחשבון ששינוי סגנון זה יכול להיות קשה.. אבל אני חושבת שהוא יכול להגיע למקום טוב וגם אם לא.. לא נורא.. סיבוב ההופעות הזה מוכיח לו שיש לו את אותה כמות המעריצים כמו מהשנים הקודמות ואפילו יותר.. ועוד משהו.. יש לי שאלה אליך.. אתה לא אוהב את רובי?

a Warming Sign

New member
עטיפת האלבום החדש../images/Emo26.gif

שכפי שניתן לראות,ייקרא רודבוקס
יצא כנראה ב23 לאוקטובר, מגניב לחלוטין!!

תמונה יפה מאוד אבל..

לא מעצבן אתכם שהוא כל הזמן עם הסגנון של הלבוש הזה בזמן האחרון?.. אני לא מדברת על אחרי הפסקה בהופה.. אבל.. לא יודעת איך להסביר.. אולי זה מתאים לו ומעצבים את זה בשבילו או שהוא אפילו מקבל כסף כדי ללבוש אותם אבל יותר מתאים לו משהו יותר משוחרר כזה לא?.. סליחה אם סיבכתי.. אני לא יודעת בדיוק איך להסביר.. אבל בסך הכל תמונה מאוד יפה של רובי =]]

לא הייתי מתלהב יותר מדי

הערך של המצעד הבריטי ירד לגמרי, רובי לא מכר מהסינגל אפילו 18,000 עותקים בתקופות אחרות הוא לא היה מגיע אפילו למקום30 (וכן אני כן אוהב את רובי)

למעלה