Ruby

Ruby

התחלתי לתכנת בRUBY וממש התלהבתי מהשפה... רציתי לדעת אם יש עוד מישהו שמתכנת עם זה כי יש לי כמה שאלות בקשר לתמיכה בעברית של השפה. שפה ממש טובה כמעט לכל דבר, יש לשפה יותר מדי יתרונות בשביל שאני אמנה אותם כאן אז תיכנסו לאתר ותראו...RUBY אשמח לענות על כל שאלה שיש לכם בקשר לשפה. חוץ מזה יש לי עוד בעיה, שאולי מישהו שלא מתכנת דווקא בRUBY יכול גם לענות עליה, אני מתכנת תוכנה לשליחת דואר לרשימת תפוצה, אז זה משתמש בSMTP בשביל לשלוח EMAIL לכל חבר ברשימת תפוצה, אז כתבתי את התוכנה ועשיתי בדיקות על רשימת דמה של מספר קטן של כתובות, ואז הרצתי את התוכנה על רשימה גדולה והתחילו לצוץ לי כל מיני הודעות שגיאה, רציתי לדעת אם אני מטפל בהם נכון, אלה ההודעות שגיאה כמו שהן מופיעות בRUBY אני מניח שזה משהו דומה בשפות תכנות אחרות: Errno::ETIMEDOUT,Timeout::Error בהודעות האלה אני מחכה דקה ואז מנסה לשלוח את האימייל עוד פעם. 421 Connection not accepted at this time גם בהודעה הזאת אני מחכה דקה ואז שולח עוד פעם. מה שקורה בפועל זה שאני שולח 7 הודעות בערך ואז הוא נותן לי את ההודעת שגיאה 421 ואז אני מחכה דקה ואז הוא שולח עוד 7 הודעות וכך הלאה... החשש שלי זה שיחשבו שאני מנסה לתקוע את שרת הדואר או משהו כי אני מפציץ אותו בהודעות לשליחה, אז נראה לי שדקה זה זמן בטוח לחכות, או שאולי עדיף לחכות כמה שניות אחרי כל הודעה שאני שולח?

erezsh

New member
אולי

אם אתה עושה בדיקות, תקים שרת Smtp משלך לשם כך? ההודעות שאתה מקבל עלולות להיות הגנות נגד Spammers.

למעלה