RT

א פרסקי

New member
RT

תראה תבין שמחתי להיות אתך במסיבה לפני הנסיעה נשאר לי רק לומר לך נסיעה טובה ושתשמור על עצמך ואל תשכח את האנשים בארץ וכמובן המון הצלחה

snoopy36

New member
איש גדול

מאוד נהניתי אתמול, שתהיה לך אחלה טיסה, תהנה בזמן שלך שם מכל רגע, והפעם,אומר בשם עצמי... תמורת סכום סמלי,אשמור לך על ה
.......

RT

מה שלא תעשה, תביא הרבה יותר כבוד למדינה שלנו מאשר צמד השייטים בבייג'ין למשל
בהצלחה גבר
וכמו שאמרתי לך אמש - את הכרטיסים לא לשלוח בפקס

סע בשלום ותחזור בשלום ../images/Emo160.gif

טוב, נו עוד לא הספקנו להכיר וכבר אתה נוסע. תהנה תבלה. תחקור , תראה להם מזה
תיצג אותנו בכבוד תעשה סימולציות ב C++ ולא במטלאב. אם האנטרופיה של החיים קטנה יותר מהאנטרופיה של המוצקים בחלל. אז אפשר, אם יודעים את הטמפרטורה הכללית של היקום, אולי לחשבן את הצפיפות של האזורים המאוד מסודרים. כלומר את צפיפות החיים
. וזאת משיקולי מכניקה סטטיסטית. ולא לפי הנוסחא של המכפלות שאמרת שמשהו חישב (לא זוכר את שמו) יש משהו במה שאני אומר או שאני מדבר שטויות
(אויש בלבלתי בן רמת אנרגיה ואנטרופיה) אל תספר להם על תחביבך המשונים....אתה יכול להגיד שבתקופה מסויימת עסקת בשטיפת מכוניות. יאלה ביי
אם יש חיים מחוץ לכדור הארץ - האם גם שם הם חיים בזוגות ? ואם כן, האם גם הם מתגרשים לפעמים ??? והאם יש חיים אחרי הגירושים

אוי

האנטרופיה של החיים דווקא גדולה מהאנטרופיה של מוצקים. וגדולה משל נוזלים, ופחותה משל גזים. ולכן זה יתערבב עם סתם גזים בטמפרטורה נמוכה, לכן כניראה זה בלתי אפשרי ל"תפוס" את החיים בלבד. בלי שיכנסו סתם גזים. אבל אולי זה יתן חסמים.

rrredshay

New member
אח שלי RT, עזוב את השטויות,

תשתדל לעשות חיים שם, הרי כבר גילינו שיש חוצונים אפילו פה... ואני יודע שלפחות וירטואלית, אתה נשאר פה. בהצלחה

Rtitan

New member
../images/Emo13.gif תודה חברים שלי!!

דבר ראשון, תודה ענקית על המסיבה ביום חמישי. הייתי קצת מאד מאד נרגש ולא ממש ידעתי מה עושים והשמחה התערבבה עם לא מעט עצב על הנסיעה, למרות שהיא שאיפת חיים שלי. לא קל להתנתק מסביבה ומחברה מוכרת, מהילדים שלי
ומהאישה המדהימה שאיתי
. דבר שני, מה פתאום שאשכח?? אמשיך להיות כאן עד שימאס לכם
ותודה על הכל
, בעיקר על החבורה הנהדרת שקמה כאן ואני מאושר וגאה להיות חלק ממנה

למעלה