RPCSS.EXE

Yotam_

New member
RPCSS.EXE

קובץ בשם - RPCSS.EXE ניסה לגשת לאינטרנט בתור SERVER (ונחסם ע"י ZONEALARM) מישהו יודע מה זה? הקובץ נמצא ב - windows\system

jumpgate

New member
RPCSS

תקן אותי אם אני טועה אבל חוץ ממודם, יש לך גם כרטיס רשת?

jumpgate

New member
לגבי RPCSS

תאפשר הרשאת SERVER עבור LOCAL NETWORK אל תאפשר הרשאה עבור INTERNET

Yotam_

New member
לפני שאני מאפשר חדירה....

...למחשב שלי (מה חשבתם)
אפשר לדעת מה, מי, מו, למה, כמה ואיך? או בקיצור מה זה הקובץ הזה?

jumpgate

New member
הקובץ הזה

הוא חלק ממערכת ה DCOM שמאפשרת תקשורת בין רכיבי תוכנה ברשתות (בעיקר לצורכי JAVA ו ACTIVEX) אפשור ההרשאות ברמת ה LOCAL NETWORK לא מסכנת אותך היות ולמעשה הרשת הפנימית שלך זה רק המחשב שלך (אם לא תאפשר זאת, יופיעו לך כל מני תופעות לוואי מוזרות - כגון קפיאת חלון INTERNET EXPLORER בעת הפעלתו) העיקר לא לאפשר הרשאת SERVER כלפי ה INTERNET

antidot

New member
אני אישית לא הייתי נותן תשובה כזאת.

RPC - Remote Procedure Call הכוונה לכך שתוכנה אחת יכולה לגרום לפרוצדורה מסויימת של תוכנה אחרת להתבצע ע"י קריאה אליה על גבי הרשת. אני לא אכנס להסבר כי טובים ממני כבר עשו את זה: http://www.cexx.org/rpc.htm Antid0t

jumpgate

New member
שים לב

לפיסקה השלישית העמוד שאליו הפנית אותנו במו ידיך

antidot

New member
שמתי לב...

אני יודע... עדיין: DCOM רק משתמש בRPC CALLS כמות הטכנולוגיות שמשתמשות בRPC היא אדירה: החל ב-MS SQL, EXCHANGE וכלה ב"שכנים ברשת" במערות מבוססות NT. Antid0t

jumpgate

New member
כל מילה נכונה

אבל בהקשר של WIN9X נושא ה RPC לרוב מסתכם ב DCOM בסופו של דבר התשובות שלנו לא סותרות אחת את השנייה, אי לכך ובהתאם לזאת אני מודה ומצהיר שהתשובה המקורית שלי לא הייתה מלאה ומדוייקת במובן הכללי של המושג אלא בהקשר לזוית ראייה צרה של 9X (לצורך פשטות)

למעלה