Route 66 בכלא, זוכרים?

gozala

New member
Route 66 בכלא, זוכרים?

אני כאן מעבירה סרטים לפעוטות מנכד אחד לשניה והופכת את הקצבים ל-AVI ו... בדקתי אם פיספסתי לא משהו בקבצים עצמם שמסומנים במספרים (כי את הסרט הראשי אין בעיה לזהות) עליתי על סרטון שמסביר מהיכן הגיע הרעיון לסרט "מכוניות" בחסות וולט דיסני. כל הסרט הזה מספר את סיפורה של דרך בין שיקגו ללוס אנג'לס (הקשבתי בחצי אוזן) ופתאום נופל האסימון... לא במקרה בחרו ב-Route 66 ׁ(המעבר ממועדון הסוהרים ל"ביקתת" ה"משונים" נדמה לי... צנרת ישנה ונישכחת) במקום הדרך הזו יצרו HIGHWAY מודרנית שהפסיקה טיולי משפחות על הדרכים הישנות וכו וכו... זהו, אז לפני שהפכתי ל-AVI הנה מספר תמונות מסך.

טבע dj

New member
נו ברור שהם לא סתם בחרו בroute 66

זה ה-כביש בה' הידיעה בארה"ב, כמו שאמרת, הוא אכן מוביל משיקגו ללוס אנגל'ס והוא עדיין אטרקציה להרבה מטיילים שמגיעים לארה"ב.... נעשו עליו סרטים וגם שירים...

gozala

New member
יש הרבה קריצות לסרטים אחרים ../images/Emo8.gif

אמש ראיתי את צופן ד'ויצ'י DA VINCI CODE לפחות בחלקו, הרמתי ידיים לבסוף. זה היה AVI בלי תרגום ובלי שום כיתוביות דובר בחלקו אנגלית ובחלקו צרפתית... אי אפשר היה ממש להבין מה קורה שם משמיעה בלבד, אבל שם אחד חזר ונישנה (בתחילת הסרט) פיברנאצ'י. גם השם ניקה הופיע, אבל אני עוברת על כ"כ הרבה סרטים בזמן האחרון שאינני מצליחה להיזכר היכן ניתקלתי בו (בפעם הבאה ארשום מייד). בסך הכל זה נחמד מאוד כל התזכורות והקריצות האלה.

למעלה