Round Midnight

Round Midnight

או אולי Round About Midnight שיר ג'ז דיי ידוע עכשיו, לפני כמה ימים שמעתי אותו ברדיו בגרסה שנשמעת לי דיי חדשה, עם שירה, לא רק אינסטרומנטל, והלהקה שנגנה אותה הזכירה לי את הלהקה שמנגת עם סנטנה אולי למישהו יש מושג מי המבצע? =\

shykedmi2

New member
אני לא יודע מי מבצע את הגרסה ששמעת

אבל המבצע המקורי, והמלחין של השיר הוא THELONIOUS MONK האגדי.

אני יודע מי מבצע את המקור..

רק שזה לא משנה, ויש עוד בערך 20 גרסאות =\ bummer

FABER

New member
ידידי המחפש...

לשיר זה שהזכרת קיימות מאות גירסאות רשומות, עקב היות השיר לכל-כך יפה בעיני רבים נגזר עליו להיות מנת חלקו של כל אמן ,ממתחיל ועד מקצוען. אין אני מאמין כי אוזניי מומחי הג'אז "הבינלאומיים" פגשו בכל מאות הגרסאות ויתרה מזאת גם יכולים לשלוף מן המותן את גירסאת השיר שפגשו אוזנייך-ייתכן ואני אינני מעודכן ומבצע הגירסה הוא מוכר בגלי הרדיו... ערכתי חיפוש לשם השיר בallmusic ואת התוצאות אתה יכול לראות בעצמך http://www.allmusic.com/cg/amg.dll?p=amg&uid=CASS70305141944&sql=H1082686:1 נ.ב חתימה מצויינת

אני יודע, סתם ניסיתי את מזלי =\

אולי מישהו כאן בכל זאת מכיר חידוש של השיר שנשמע בזזמן האחרון ברדיו. ובAMG גם חיפשתי, הביא לי יותר מדיי תוצאות טוב נו, תודה בכל מקרה :]

FABER

New member
גירסה יחסית חדשה

תוכל למצוא, בצורתה הווקאלית מבוצעת ע"י סטינג ומלוות בגיטרה שעליה פורטות אצבעותיו הכישרוניות של andy summers שהיה ,אגב, גם הגיטריסט של פוליס (יהיה יותר נכון לאמר שאנדי סאמרס מארח את סטינג ולא להיפך..) אמנם זה לא תואם את בקשתך (או שאלתך,בחר במונח הנוח לך ביותר) אך גירסה זו היא אלטרנטיבה ווקאלית לא רעה . נסה לזכור באיזו תוכנית שמעת את הביצוע האמור ואולי ,אם נפשך חושקת במציאת המקור עד כדי כאב, תוכל להתקשר לתוכנית עצמה והם יותר מישמחו לתת לך את מבוקשך (אני כותב מנסיון)-נסה להיות יותר דייקני וממוקד גם בנוגע לטמפו ולכלים שמשתתפים בגירסא (סולן?סולנית?) יום טוב

למעלה