rotse leknot keresh!? aze keresh kedai liknot zero o blind?
M M a v e r i c k X New member 7/6/02 #2 blund!!!!!! ולמה אתה כותב ככה? עברית באנגלית?!?!?!? זה די מעצבן אתה יודע.......
F FreekStyler New member 7/6/02 #5 יש אנשים עם בעיות כתיב בעיברית ולא מבינים כלום אז הם כותבים אנגלית עיברית.. כי שהם כותבים אנגלית אנגלית לא עונים להם.. ושהם כותבים עיברית עיברתי לא מבינים אותם
יש אנשים עם בעיות כתיב בעיברית ולא מבינים כלום אז הם כותבים אנגלית עיברית.. כי שהם כותבים אנגלית אנגלית לא עונים להם.. ושהם כותבים עיברית עיברתי לא מבינים אותם
F FreekStyler New member 7/6/02 #8 אבל אם זה אלי (חבר שלי) אז הבעיה שלו שהוא לא יודע לכתוב טוב עיברית.... אבל אולי יש כאלה ש... הם לוכים?
אבל אם זה אלי (חבר שלי) אז הבעיה שלו שהוא לא יודע לכתוב טוב עיברית.... אבל אולי יש כאלה ש... הם לוכים?
M M a v e r i c k X New member 7/6/02 #9 אולי........./images/Emo151.gif חחחח...... איזה בעסה זה להיות לוך, כמו אחד מהכיתה שלי...... חחחחח!!!!
אולי........./images/Emo151.gif חחחח...... איזה בעסה זה להיות לוך, כמו אחד מהכיתה שלי...... חחחחח!!!!
C Chomp on this New member 7/6/02 #10 חחח.... תי לוך (אל תבינו לא נכון אני לא רוסי או משהו) פשוט היו לי כמה חברים רוסיים... חחח.... לוך!