rosieutility

berdoron

New member
rosieutility

מישהו יודע מיזו או מזה רוזי ולמה זה מחרפן לי את המכשיר? יש לי HTC DESIRE HD אנדרואיד 2.3 עם מוד של סינוגן הדבר האחרון שהתקנתי לפני זה market enabled ולאחר מכן גוגל מפס

berdoron

New member
נחמד....

אבל למה זה מחרפן לי את המכשיר? איך אני יכול להסיר ולהתקין מחדש? התקנתי את התוכנה MARKET ENABLED ומאז אני מקבל על כל פעולה הודעה שהרוזי צריך להיסגר... כמו כן אין לי גישה לכרטיס זיכרון ואני יודע בודאות שגם הכרטיס תקין וגם המכשיר מבחינת חומרה תקין... איפה זה נמצא בגוגל?

YosMan1

New member
נשמע כמו בעיה של ה MARKET ENABLED

ניסית להוריד אותה לעשות ריסט לראות מה קורה?

berdoron

New member
אני חושב

שזה שינה לי הגדרות במכשיר או במוד או השד יודע מה אבל אין לי מושג איפה לחפש העניין הוא שהמכשיר שלי כרגע לא מזהה את הכרטיס שמונה גיגה שלי עם כל התוכנות שמותקנות עליו אבל כרטיס אחר של אחד גיגה הוא כן מזהה. מה שכן בדקתי את השמונה גיגה על המחשב והוא תקין

Zמבוש

New member
כמה דברים לידעתך

מרקט אנבל עושה מעיין רוט כדי שתוכל להוריד את גוגל מפס בגירסה האחרונה שלא משוחררת למפעילים ישראלים . אתה צריך לבדוק ולחזור על צעדיך ובכך לחזור כאילו למפעיל המקורי שלך ובכך תוכל לקבל שליטה בחזרה על כרטיס הזיכרון

berdoron

New member
מה זאת אומרת?

להסיר כל מיני תוכנות שהתקנתי וכו? כבר הסרתי ושום דבר לא עוזר נראה לי בסוף אני אקח את זה לאיזה חנות שיתקינו את כל העסק מחדש כי אני פוחד שאם אתעסק איתו אכניס אותו לבריק אבל אני לא מצליח לגבות אנשי קשר

Zמבוש

New member
האם מרקט אנבל עדיין

מופיע אצלך במכשיר ? על איזה ספק סלולרי התקנת את ה גוגל מפס ? אם הכנסת שם ספק סלולרי לדוג' AT&T בצורה קבועה אזי יש לך בעיה ,אתה היית חייב להגדיר זאת בצורה זמנית בלבד .

Zמבוש

New member
זה כבר סיפור

לתיקון במקום שאצלו נרכש המכשיר , רק שים לב כי יכול להיות שהאחריות פקעה

berdoron

New member
כן אבל מה הם יכולים לעשות שאני לא...

אני מניח שהרבה... אבל מה בדיוק? ויש דרך לגבות את האנשי קשר לפני שיעשו את זה? הם לא מסונכרנים לאימייל שלי

Zמבוש

New member
לעשות ריסט למכשיר

ולהתקינו מחדש ,דבר שימחק לך את אנשי הקשר החדשים באם לא שמרת אותם , בגלל זה אני לא משחק עם המכשיר נסה לגבות אותם בחשבון הג'מייל שלך בהצלחה איש

YosMan1

New member
למה שלא תפנה לדף תמיכה של MARKET ENABLER?

הם מגיבים לשאלות די מהר

berdoron

New member
לאחר ניסיונות רבים...

שינוי של גירסת אפליקציית הפורסקוור פתר את הנושא

למעלה