מישהו יודע מיזו או מזה רוזי ולמה זה מחרפן לי את המכשיר? יש לי HTC DESIRE HD אנדרואיד 2.3 עם מוד של סינוגן הדבר האחרון שהתקנתי לפני זה market enabled ולאחר מכן גוגל מפס
אבל למה זה מחרפן לי את המכשיר? איך אני יכול להסיר ולהתקין מחדש? התקנתי את התוכנה MARKET ENABLED ומאז אני מקבל על כל פעולה הודעה שהרוזי צריך להיסגר... כמו כן אין לי גישה לכרטיס זיכרון ואני יודע בודאות שגם הכרטיס תקין וגם המכשיר מבחינת חומרה תקין... איפה זה נמצא בגוגל?
שזה שינה לי הגדרות במכשיר או במוד או השד יודע מה אבל אין לי מושג איפה לחפש העניין הוא שהמכשיר שלי כרגע לא מזהה את הכרטיס שמונה גיגה שלי עם כל התוכנות שמותקנות עליו אבל כרטיס אחר של אחד גיגה הוא כן מזהה. מה שכן בדקתי את השמונה גיגה על המחשב והוא תקין
מרקט אנבל עושה מעיין רוט כדי שתוכל להוריד את גוגל מפס בגירסה האחרונה שלא משוחררת למפעילים ישראלים . אתה צריך לבדוק ולחזור על צעדיך ובכך לחזור כאילו למפעיל המקורי שלך ובכך תוכל לקבל שליטה בחזרה על כרטיס הזיכרון
להסיר כל מיני תוכנות שהתקנתי וכו? כבר הסרתי ושום דבר לא עוזר נראה לי בסוף אני אקח את זה לאיזה חנות שיתקינו את כל העסק מחדש כי אני פוחד שאם אתעסק איתו אכניס אותו לבריק אבל אני לא מצליח לגבות אנשי קשר
מופיע אצלך במכשיר ? על איזה ספק סלולרי התקנת את ה גוגל מפס ? אם הכנסת שם ספק סלולרי לדוג' AT&T בצורה קבועה אזי יש לך בעיה ,אתה היית חייב להגדיר זאת בצורה זמנית בלבד .