ropping???

דנית ש

New member
ropping???

אנו רוכבים בחווה מסוימת ולהפתעתי הרבה נודא לי שהם מקיימים תחרויות ropping (תפיסת עגלות בלאסו) . מה דעתכם על כך,בעיניי זה לא נראה טוב!!! האם זה מןתר בכלל בחוק צער בעלי חיים. חוץ מזה אנו מאוד נהנים מהמקום.

taz512

New member
איפה???????

באיזה חווה אני חייב להגיע לזרוק קצת. אני חולה רופינג כבר שנים. בבקשה תגידי לי באיזה חווה מדובר בדיוק?! טאז שד קאובוי

דנית ש

New member
תשובה בבקשה../images/Emo5.gif

הייתי רוצה לקבל תגובה לשאלות שלי. תסבירו לי בבקשה למה זה טוב??? חשבתי שרוכבים כדי להנות מהחיה ולהגיע לאיזו הרמוניה איתה ולא כדי לענות חיות אחרות.

K A R I N

New member
ה ת ע ל ל ו ת../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif ../images/Emo7.gif

מה נותן לאנשים את ההרגשה שמותר להם להתעלל בחיות?????????. אני נגד כל סוג של פגיעה בבעלי חיים גם למאכל גם ללבוש וניסויים, אבל לשם הנאה????????. זה הכי נורא צריך להעניש אנשים כאלו שישבו בכלא!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! אוהבת, וכועסת מאוד, קארין

דנית ש

New member
שמחה שאני לא היחידה

שחושבת ככה. אם כן אני חושבת לעזוב את החווה ולשלוח להם נאמני בעלי חיים.

K A R I N

New member
אשמח לעזור בבדיקת החוק....

אני אפנה לעמותה למען זכויות בעלי החיים היום, ואברר מה ניתן לעשות. ולכל מי שאומר שזה דווקא נחמד.... תתביישו לכם, לפגוע בבעל חיים להנאה האישית שלכם, רק מפני שהוא חסר אונים.

taz512

New member
ב4 מילים

על תדחפי את האף!!!! תפסיקי להיות כזאת "ילדה טובה" זמ מקצוע עםן היסטוריה שגם ככה נמצא בסכנת הכחדה בארץ. אז עוד מישהו חייב לבוא ולנסות להרוג אותו לגמרי?! מחר יבוא מישהו ויסגור לך את החווה כי זאת התעללות בסוסים!!! טאז שיש לו דעה נחרצת!!!

K A R I N

New member
בתור פעילה למען זכויות בעלי החיים..

מתפקידי וממחוייבותי לדאוג שזכויות בעלי החיים יאכפו. לכן אני כן "אדחוף את האף שלי" לפי הגדרתך- אני רואה זאת כדבר שלא יעבור בשתיקה!!!!!!!
אוהבת,(לא את טאז), קארין

זה מה שיש לי להגיד על זה...

תשמעי, מתוקה, אמנם אני מעריכה מאוד את פעילותך למען זכויות בעלי חיים... אבל יש כאן משהו קצת יותר גדול ממך. הספורט הזה זה לא התעללות, זה ספורט מוכר וותיק שאגב משמש גם לפרנסת הבוקרים שחיים בארה"ב. תביני שיש דברים שהם פשוט ככה, ואם את לא נהנת מיזה פשוט אל תבואי לתחרויות (לא שנראה לי שאת באה גם ככה). זהו.

*Trinity*

New member
"ספורט מוכר וותיק"

משהו ראה את הספורט המוכר והוותיק בפקיסטן (היה אתמול ב-BBC)? בכל מקרה, מדובר בספורט המפרנס אנשים רבים בפקיסטן שבלעדיו לא יהיה להם מה לאכול!! אז מה הספורט כולל, אתם שואלים? הספורט כולל דוב אחד (ואולי עוד אחד ספייר) וכמה כלבים. ומה עושים? כלום! משחררים את הדוב והכלבים ביחד ורואים מי שורד. בדר"כ כולם שורדים אך לאחר שנתלש העור מעל פניהם או נקטעו אבריהם, הם כבר לא ממש שימושיים למשחק! ואיך עושים מזה כסף? הימורים כמובן!! בקיצור, אני לא מומחית ברופינג ואני לא יודעת אם מדובר בהתעללות או לא, אבל לתרץ משהו כ"ספורט מוכר וותיק שאגב משמש גם לפרנסת הבוקרים" זה ממש לא מקובל עלי. התעללות לפי הגדרה מילונית בתרגום מאנגלית = "שימוש לרעה במשהו". וכל אחד יפרש כרצונו.

taz512

New member
איך את משווה?!

אני לא מבין מאיפה את מביאה את ההקבלה הזאת. אין שום קשר בין השניים, ורק דרך אגב למשל המטדורים בספרד אני נגד זה כי שם הפר מת ומתעללים בו. אבל יש הבדלים ענקים בין דבר אחד לשני. והבעיה עם החוק של הגנת החי זה ההגדרה שלו. היא כל כך פתוחה שכל אחד יכול להגדיר בעצמו מה זה אומר. את תגידי רופינג התעללות אני יגיד רכיבה התעללות ומחר יקום עוד יפה נפש שיגיד שמקום כל הכלבים בחוץ בטבע, כי זה מאסר מה שאנחנו עושים להם. אני מקווה שהבנת לאן אני חותר עם זה. טאז שאוהב את כולם וממש לא מזיז לו שלא אוהבים אותו ;)

*Trinity*

New member
חלילה!! לא השוותי!!

ואפילו ציינתי שאני לא יודעת אם רופינג זה התעללות או לא. רק טענתי שהאימרה: "ספורט מוכר וותיק" לא במקומה! חזור וקרא את שכתבתי ידידי...

taz512

New member
תגובה חוזרת

מצטער באמת קראתי שוב ובאמת לא הבנתי נכון. סתם התעצבנתי פשוט כשאני שומע על משהו כמו שאת כתבת ושבאותה נשימה מזכירים רופינג זה נוגע לי בנקודה רגישה. אז אני לא אומר ספורט מוכר וותיק אני אומר ספורט מקובל ולא מתעלל בצורה מטורפת. (זה יותר טוב?!) ושוב אני מצטער על הנימה הקשה. טאז שד שיודע גם להתנצל

באמת אין מה להשוות..

שימוש לרעה במה נעשה ברופינג? אני באמת חושבת שאין טעם להתווכח על זה, כי הדעות של שני הצדדים כבר מוצקות.. אז נתפשר.. וניפגש איזה שבת אחה"צ לרופינג ביחד, אה?

לבי

New member
מישהו מוכן להסביר לי...

למה זה ניקרא התעללות? הם הרי לר מתעללים בחיה.... זה כמו ציד, לא? אני לא כל כך מבינה את זה אז אני ישמח אם תסבירו לי... ליבי

לפי דעתי

אני חושבת שרופינג זה אחד המקצים היותר מעניינים ומאתגרים בווסטרן, הוא בעל ותק וכמובן שבארה"ב הרבה יותר מפותח מכאן. אם כן - חבל לוותר עליו, למרות שאני בטוחה שזה לא תענוג בשביל העגלות..... בסופו של דבר לא פוגעים בהן קשה פיסית. אני אישית הייתי שמחה לנסות, באיזה חווה מדובר?

taz512

New member
עם נכנס.......

למה זה התעללות לא נצא מזה. כמנו שכבר אמרתי אני עוסק ברופינג. בעבר ובתקווה גם בעתיד. זה כיף זה מאתגר וזה משהו עם היסטוריה ענקית. אז כל מי שחושב שזה לא טוב. אין לי הרבה מה להגיד לו חוץ מזה שאני המשיך לעשות את זה. טאז שד שהוא רופר

אבו-דני

New member
התעללות או השתובבות

--- על פניו זה נשמע באמת נורא..אבל למי שהדיוט כדאי שילמד יותר לפני שמביע דיעה. כלום לא כדאי שנשמע פרטים נרחבים בעניין לפני שנביע כעס או חמלה? היוכל טאז לאמר לכולם במה המדובר..אני יודע, אבל לא מספיק מודה בעובדה.. וגם נבקש מקארין לשטוח טענותיה שאולי יאירו את ענינו שסומות באפילה לכשלעצמי לא הייתי עושה זאת אולי בגלל הסמנטיקה אולי בגלל שזה סתם אופנה... אבל לבקר אחרים אעשה רק לאחר שאהיה ממש ממש משוכנע

למעלה