Roots - Phrenolgy

tomoshe

New member
Roots - Phrenolgy

למה כלבים מלקקים לעצמם? כי הם יכולים. למה תומאס מלנקק לעצמו? כי בא לו. "מלנקק"? יש מילה כזו? נויש. the roots - phrenology

hermoni

New member
הופ הופ למעלה

גם אלבום טוב וגם ביקורת טיפה שונה אבל הרבה יותר מעניינת מסתם ביקורת יבשה למה אני מתחנף לתומאס? סעמק קפוץ לאיציק לכמה המלצות ג'אז:)

DoubleD

New member
../images/Emo41.gifווווווווווואוווווווווווווו !!!!

אנשים עדיין *קונים* דיסקים ?!
אחלה ביקורת. N/A: Gone to DL da album. |נשיכה|DouBle-D-

Gershenman

New member
עוד ביקורת מבית היוצר של התומאס

אלבום שקשה לעכל בהתחלה באמת אבל אחרי שמתרגלים אליו קולטים כמה הוא טוב...למרות שיש שם כמה שירים שבאמת אי אפשר לאכול אותם,לא משנה תוך כמה זמן טוב נו והקפצה

לא הבנתי על מה הביקורת ?

מי זה האיש עם המקופלת ביד ? מה זה פה אקס פיילס דה נקסט ג'נריישן ? אלבום טוב או רע ? מה אתה אוווווומממממר ? וכל זה רק בשביל ההקפצה. האווווו

tomoshe

New member
בתור אחד שכבר פרסם את קפה עלית

אתה אמור לא להתבלבל ממקופלת.

kodman

New member
מה פתאום!! לא עלית

נסטלה. הנה סריקה בזמן אמת, אתם לא יודעים מה עברתי בשביל להשיג את הפירסומת על פלסטיק קשיח איכותי..

G-Ruff

New member
ביג אפ בחור!

אחד הדברים היותר מקוריים שקראתי בהרבה זמן, תמשיך ככה בנאדם, נהניתי מכל שניה
וכמובן שוב נהנה מהאלבום, בדיוק שומע אותו עכשיו

da^Lord

New member
מבוסס על מקרה אמיתי? ../images/Emo13.gif

הסוף צפוי מידי.. סוף אלטרנטיבי: (למחרת היום. ארבע אחר הצהריים. אותה חנות. אותה מוכרת. אותו איש נכנס, הפעם עם חיוך מטומטם על הפנים. המוכרת מזהה אותו ופונה אליו) המוכרת : נו? האיש: יש לך את החדש של טופאק? המוכרת: אתה אוהב את טופאק? תתחתן איתי. (המוכרת מחייכת. השניים רוכבים אל השקיעה לצלילי הדיסק החדש של טופאק. אחרי שעתיים רכיבה, במושב ליד זכרון יעקב, האיש סופסוף מוצא חנות באנגים טובה).

tomoshe

New member
המממ....

איזה מזל שאני לא מנהל את פורום תפוז ואתה לא כותב ביקורות בשרת... :)) סתם, סתם. אבל ברצינות - טופאק?? אין לי אלא לחזור על הפריסטייל המרגש עד דמעות שלי מאתמול (עם שינויים): טופאק יא אומו תבדוק מסרים עד מתי תוציא דיסקים בשקל עשרים כבר שבע שנים אתה מת יא טמפיט איך לעזאזל אתה ממשיך להקליט??!!

למעלה