Rolling Stone

y o u a n d i

New member
Rolling Stone

מישהו מוכן להסביר לי את הדבר המוזר הזה? קודם כל קווין פשוט נעלמו בכל המצעדים שלהם! חוץ מזה איך זה שלהקות כמו מטליקה, גאנז אנד רוזס, רד הוט, קווין ואני כבר לא מדבר על להקות בינוניות כמו סקורפיונס ELO ומדנס שנעלמו שם. איך זה שלהקה כמו טלוויזן מקבלת שיר בדירוג יותר גבוה מקווין?! או איך קורט קוביין גיטרסיט יותר טוב מבראיין מיי, או ממארק נופלר?! איך להקה כמו קווין שבכל מגזין/ ערוץ מוסיקה בכל מצעד נחשבת לאחת הלהקות הטובות פשוט נעלמת במצעד האומנים?! איך המגזין הזה נחשב לאחד הטובים בעולם?! אשמח עם תסבירו לי מה השיקולים שלהם וכו'...

Great Pretender

New member
כן...

גם אני אף פעם לא מוצאת את קווין. וגם גאנז לא נמצאים שם כ"כ הרבה. ואני מצטרפת לשאלה - מה לעזאזל השיקולים שלהם לבחירת להקות ?!

The Immortal Me

New member
אני חושבת שזה מצעדים רק של להקות../images/Emo210.gif

או אמנים יחידים חדשים או, אממ, יותר עדכניים מקווין וגאנז וכו'...

y o u a n d i

New member
ממש לא!

יש את הרולינג סטונס, ביטלס בוב דילן, נירוונה פינק פלויד ועוד שנמצאים שם!

ולא רק זה ---

ברשימת 100 האמנים הכי טובים שלהם קווין לא הופיעו. ואני רציתי למות. ז"א, אני באמת מעריכה את כל האמנים האחרים שהיו שם, אבל היו שם הרבה חבר'ה שלא הופיעו כמספר השנים שקווין הופיעו ולא הפיקו את אותה היסטריה מטורפת, אותם המעריצים ובייחוד- ממש לא את אותה המוזיקה ! הזוי משהו..ואני מצטרפת לשאלה-- מה לעזאזל השיקולים שלהם ? !

אוקיי, אז ככה

אני כתבתי הודעה כזאת ב-ד-י-ו-ק לפני מספר חודשים בפורום הזה. כמעט מילה במילה. ובכל זאת, חקרתי בנושא וקראתי והסיכום שלי הוא כזה - המגזין הזה אינו משקף את המציאות, לא מבחינה כלכלית ולא מבחינה איכותית, ובטח שלא מבחינת הצלחה פרופר בקרב מספר מעריצים וכו'.. מה שאני רוצה לומר הוא כזה - הרשימות שאתם צופים בהן הן למעשה רשימות של טעם אישי, לא של נתונים מציאותיים או משהו כזה. הרשימה שעונה לשם - "100 האמנים הטובים בכל הזמנים", או הרשימה שעונה לשם - "100 השירים הטובים בכל הזמנים", אלו למעשה רשימות ששמן האמיתי הוא - "100 האמנים הטובים בכל הזמנים על פי טעם הכותבים/העורכים", ו- "100 השירים הטובים ביותר בכל הזמנים על פי טעם הכותבים/העורכים" - ועכשיו נשאלת השאלה - למה אני אומר את זה? אז אני אחזור על דבריי הפעם ביתר בהירות - הרשימות הללו אינן מתבססות כלל על המציאות בהיבט הנתונים הכלליים, שנוגעים בהצלחה כלכלית(מכירת אלבומים, מכירת דיסקים שונים וכו')ובין אם הצלחה בקרב מספר מעריצים או מועדונים, או בנושא זמן השהייה של כל אמן במצעד הפזמונים. בכל הנושאים והפרמטרים שכתבתי קווין היא כנראה בין 4 הלהקות והאמנים המובילים ביותר, אך כנראה על הפרמטר החשוב ביותר ברשימות של המגזין הבזוי, העלוב, המזעזע והחובבני בקביעותיו, קווין וחבריה לא ענו - הטעם האישי הפגום משהו של עורכי הרשימה. ------------------------------------ דרך אגב, חוץ מרשימת מגזין "הרולינג סטון" קווין(חבריה, אלבומיה, שיריה, קליפיה וכו'..) נמצאים בדרך קבע בין האמנים הטובים ביותר בתחומים שונים כמעט בכל רשימה שעורכים ערוצי מוזיקה, מגזיני מוזיקה, אתרים ותחנות מוזיקה בכל רחבי העולם.

y o u a n d i

New member
אוקי, לא ראיתי את ההודעה שלך אם לזה התכוונת,

או ששחכתי. עכשיו איך אפשר שלא להכניס להקות רבות כל-כך וטובות כל-כך, למצעדים כל-כך רבים והם מכניסים אז זה למקומות הנמוכים ביותר, חוץ מזה שכל אדם שפוי שמבין במוסיקה בטח יודע שהמוסיקה של קווין וגאנז מוכרבת ומוכרת בהרבה מאשר המוסיקה של הלהקות שציינו שם אולי חוץ מהרולינג סטונס והביטלס. חוץ מזה שכמו שציינת כל מגזין/ערוץ מציב את קווין ואת בראיין מיי לדוגמה בראש המצעדים שלהם בתחומם!

Great Pretender

New member
../images/Emo45.gif

אין על גאנז וקווין. וגם על נירוונה, רק לא להעליב את זכרו של קורט קוביין... ד"א, קניתי אתמול פוסטר שלו ! מוחעחעחעחעחע

Great Pretender

New member
כן...

קורטני לאב באמת הצליחה להוציא ממנו את ה"תמהוני המוזר והרגיש שחי על סמים"

התמהוניים המוזרים והרגישים שחיים על סמים

בד"כ מוציאים את המוזיקה הכי מעניינת שיש... [אני לא מדבר ספציפית על קורט קוביין]

למעלה