roland g70-e80

טוב טוב לא נאכזב אותך../images/Emo6.gif

עכשיו נשמות טהורות נלמד איך מעתיקים ערוצים שהקלטנו נניח במז'ור למינור. כולם לשלב ידיים ולהקשיב
נתחיל להקליט מקצב חדש.הקלטנו נניח תופים במז'ור אינטרו 1 אנחנו רוצים ר' אשרי להעתיק את התופים למינור ו7TH track edit-copy עכשיו נראה שתי קוביות באמצע. השמאלית-SOURCE זו קוביה שאומרת מהיכן אני רוצה להעתיק. DESTINATION זו קוביה שאומרת להיכן אני רוצה להדביק
לאחר שהקלטנו את ערוץ התופים במז'ור,track edit-copy ולאחר מכן נלחץ על SOURCE.למטה בצד ימין ר' אשרי מה אנחנו רואים? קוביה שכתוב עליה DISK USER כפי שכבר למדנו ר' אשרי הצדיק הרעיון אומר שנלך לחפש מקצב שממנו נעתיקחלקים.אבל...אבל אנחנו רוצים להעתיק מהמקצב עצמו! מה כתוב בחלון מתחת? style:user stl מה זה אומר? שאני רוצה להעתיק מהמקצב שזה רגע הכנתי חלקים לתוך אותו מקצב! למעלה שלושה חלונות בשמאלי נסמן את ADRUMS באמצעי נסמן את MAJOR בימני נסמן את INT1 (שניה..לוקח לגימה מהקולה) בלי ללחוץ בדרך על כלום-פשוט נלחץ על DESTINATION בשמאלי נסמן את ADRUMSבאמצעי נסמן את MINOR EXECUTE נלחץ על back הפלא וופלה! הערוץ יועתק כמו שהוא למינור עדיין אופציית הALL לא קיימת ובצדק כי תופים ובס נניח יכולים להשמע במז'ור ומינור אותו דבר.שאר הערוצים..המצב יהיה קשה..אתה תנגן מז'ור ותשמע מינור. מה הרווחנו? הלאה..שכחתי לענות על שאלת הצלילים שאתה לא מוצא.כתוב ככה וככה ובתכלס' יש הרבה פחות. לעבודה ר' אשרי!(
) MENU-UTILITY-STARTUP זו הקוביה הכי שמאלית. למטה בצד ימין SOUND SET MODE שתי אפשרויות- BEST SELECTION ו-EXTENDED באפשרות הראשונה שכנראה היא אצלך במצב לחוץ באורגן יופיעו רק הסאונדים שרולנד חושבים שהם הטובים משום מה, נבחר בEXTENDED ואז כל הצלילים שיש באורגן יופיעו לך. חזרה למקצב שהכנו. כל מקצב שהכנו אפילו בנינו לו רק 8 ערוצים באינטרו אחד במז'ור, אנחנו יכולים לשמור. נשמור אותו ר' רשרי תחת שם מסויים. לא user stl ! כפי שכבר למדנו את שיטת העתק הדבק ממקצבים אחרים, נוכל תמיד ר' אשרי להתחיל כביכול להקליט מקצב חדש ולייבא חלקים מאותו מקצב כשאופציית הALL פתוחה בפנינו. אהמממ.. חייב איזו הערה לסיום
שאל אותי מישהו במסרים אם עברתי קורס מסויים בתיכנות.אני אענה לכם מה שעניתי לו. אני בוגר בית ספר יסודי בלבד.ללא תעודת בגרות. מי שלמד סוגיא אחת עם הראשונים והאחרונים כמו שצריך במסכת קידושין נניח והתעמק בה כמו שצריך, כל אומנות שבעולם קטנה עליו. זו הדרך ר' אשרי גם לפיצוח הG70 שלך להבדיל אלף אלפי הבדלות

איש איש איש

הפטיש.. לגבי העברת תופים ממז'ור למינור וכו' פיצחתי זאת במוצ"ש.. שאלתי על הקלטת האקורדים.. אם אפשרי להקליט מצב 1 ובו יישמע לנו גם האקורד המינורי וכו'.. אז קראתי לא זוכר איפה שכבודו אמר שהאופציה קיימת בE80.. הישמע כדבר הזה? וכמובן שלזכרון דברים העמסתי אליי גם את קובץ הטקסט הזה.. ואכן.. פיצחתי גמני כמה תוספותים בחיי.. אומרים שגמרא מאירה עיניים ומחכימה עשרות מונים מכל מקצוע אחר.. מצדיק אותך.. וכמובן.. תודות.. שכבר בושה לסגור קובץ טקסט ארוך ומעמיק במילה.. ת ו ד ה.

לא יורד לסוף דעתך../images/Emo10.gif

תסביר במטותא מה הכוונה "שאלתי על הקלטת האקורדים.. אם אפשרי להקליט מצב 1 ובו יישמע לנו גם האקורד המינורי וכו'.." תעלה קובץ מידי-שלח לי מקצב.ממש לא מבין למה אתה מתכוון:)

יעני נניח

שתקליט פסנתר בערוץ מז'ורי ותנגן גם מז'ור ומינור? איך דבר כזה יכול להצליח איך?

אז זהו..

בכל אורגן אחר למשל אין צורך בלהקליט מינור מז'ור וכולי.. שאלתי על אם קיימת האופציה להקליט במצב מסויים שלא יגדיר לי מצבים של מינור מז'ור.. אלא מצב סטנדארט.. תופים זה לא בעיה. תופים לא משנים מינור מז'ור.. הבעיה היא האקורדים.. כל פעם לחזור על תפקידים.. ללבן ולוסיטי.. עבודה כפולה ומשולשת.. לא משנה.. אברך על הרעה כשם שמשתדל לברך על הטובה..

קודם כל... כל הכבוד על הכנות...

ואני לא ארחיב... דבר שני, אפשר לערוך סט תופים בG70? במטוטא... אנא כתבו הכל מעל גלי הפורום... למען לא נשבור את הראש בפיצוח התגובות שלכם אחד עם השני... בכל מקרה ראיתי שאלי מפרסם את הכלי ללוחות יד שניה... אני תוהה שלא על מנת לקנטר. איפה עובר הגבול בין המותר לאסור בכל מה שנוגע לפרסום עובדות לא מדויקות על הכלי. שבוע טוב.

ידידי דביר.. שבוע טוב. נימה חוצפנית

בדבריך. לא אטיף לך שוב על הימאהה ה"אגדי" שלך שפורסם לא מעט בלוחות יד2 ומתים להיפטר ממנו. את הרולנד שלי פרסמתי למטרה אחרת לגמרי, מה גם שהוצאתי אותו מפרסום לפני ימים אחדים. תעקוב ידידי. אז את הרולנד התותח למעשה פרסמתי לראות כמה מוכנים לשלם עליו ככלי יד2. התקשרו אליי אנשים עם כלים אגדיים כמו הקורג PA1X PRO עילית ורצו החלפה + הוספת כסף מצידם. דבר שאומר דרשני. למרות הסאונדים הלא מי יודע מה שנמצאים ברולנד G הבנתי שאנשי מקצוע (3 כאלו חייגו אליי) מעדיפים בכל זאת את הרולנד. סופקתי - והוצאתי אותו מהלוחות. נרגעת? להבא תבוא בדיבורים נורמאלים בלי שום רמיזות וניחושים. שבוע טוב ידידי ורעי.

אי אפשר ר' דביר לכתוב הכול

כי יש ספר שמן לE80 ואין לי את הזמן להתחיל לתרגם אותו לעברית. אפשר לעשות הכול מכל כל בE80, הנה כתבתי ברור
זכותו המלאה של ר' אשרי לקנות ולמכור ולעשות ככל העולה על רוחו.מה הבעיה בזה? הטיירוס 2 מצויין! גם הPSR3000 מצויין. למרות הכול כפי שכתבנו כבר אינספור פעמים, קניה בטוחה עם כלי תוקפני שלאחסר בו כלום,ההמלצה שלי היא הE80 של רולנד.בסופו של דבר כשמדובר בסכום שיכול להוציא מהדעת, הייתי הולך על הE80 פעם נוספת

אני חושב

שגם ענינו הפעם לבקשתו של ידידינו ר' דביר "אנא כתבו הכל מעל גלי הפורום... למען לא נשבור את הראש בפיצוח התגובות שלכם אחד עם השני... " אם יש עוד שאלות ר' דביר אנחנו כאן עד שנצליח בכוחות משותפים להעביר אותך לG70-E80

הבסיס על הפנים. לשדרג לתותח לוקח זמן.

אבל הנוחיות והפונקציות.. אין עליו. נשדרג.. יקח זמן. אני לא עצלן.

לשדרג..

לנפח סאונדים לבנות סאונדים - להרכיב לייארים לתכנת מקצבים לשנות פיצ'ים לכל תוף או לחלקם.. מה שמיפה את הסט וזהו.. ל ת כ נ ת. אבל לדעת.

ישי מיל

New member
חברים , רוחי נפלה

אם צריך כ"כ הרבה ידע והשקעה ב e80 כיצד אגיע לרמות האלו אם חסרה לי לדעתי האינטואיציה הטכנולוגית הדרושה ואינני חסר התמצאות בענייני קידמה ושאר גאדג'טים.

לא חסר לך כלום../images/Emo13.gif

בשביל זה נשפך פה מידע.קרא אותו ותוכל להתקדם.חבל להשאיר את האורגן שלך כמו שהוא במיוחד שיש בו כ"כ הרבה אפשרויות:)

למעלה