טוב טוב לא נאכזב אותך../images/Emo6.gif
עכשיו נשמות טהורות נלמד איך מעתיקים ערוצים שהקלטנו נניח במז'ור למינור. כולם לשלב ידיים ולהקשיב
נתחיל להקליט מקצב חדש.הקלטנו נניח תופים במז'ור אינטרו 1 אנחנו רוצים ר' אשרי להעתיק את התופים למינור ו7TH track edit-copy עכשיו נראה שתי קוביות באמצע. השמאלית-SOURCE זו קוביה שאומרת מהיכן אני רוצה להעתיק. DESTINATION זו קוביה שאומרת להיכן אני רוצה להדביק
לאחר שהקלטנו את ערוץ התופים במז'ור,track edit-copy ולאחר מכן נלחץ על SOURCE.למטה בצד ימין ר' אשרי מה אנחנו רואים? קוביה שכתוב עליה DISK USER כפי שכבר למדנו ר' אשרי הצדיק הרעיון אומר שנלך לחפש מקצב שממנו נעתיקחלקים.אבל...אבל אנחנו רוצים להעתיק מהמקצב עצמו! מה כתוב בחלון מתחת? style:user stl מה זה אומר? שאני רוצה להעתיק מהמקצב שזה רגע הכנתי חלקים לתוך אותו מקצב! למעלה שלושה חלונות בשמאלי נסמן את ADRUMS באמצעי נסמן את MAJOR בימני נסמן את INT1 (שניה..לוקח לגימה מהקולה) בלי ללחוץ בדרך על כלום-פשוט נלחץ על DESTINATION בשמאלי נסמן את ADRUMSבאמצעי נסמן את MINOR EXECUTE נלחץ על back הפלא וופלה! הערוץ יועתק כמו שהוא למינור עדיין אופציית הALL לא קיימת ובצדק כי תופים ובס נניח יכולים להשמע במז'ור ומינור אותו דבר.שאר הערוצים..המצב יהיה קשה..אתה תנגן מז'ור ותשמע מינור. מה הרווחנו? הלאה..שכחתי לענות על שאלת הצלילים שאתה לא מוצא.כתוב ככה וככה ובתכלס' יש הרבה פחות. לעבודה ר' אשרי!(
) MENU-UTILITY-STARTUP זו הקוביה הכי שמאלית. למטה בצד ימין SOUND SET MODE שתי אפשרויות- BEST SELECTION ו-EXTENDED באפשרות הראשונה שכנראה היא אצלך במצב לחוץ באורגן יופיעו רק הסאונדים שרולנד חושבים שהם הטובים משום מה, נבחר בEXTENDED ואז כל הצלילים שיש באורגן יופיעו לך. חזרה למקצב שהכנו. כל מקצב שהכנו אפילו בנינו לו רק 8 ערוצים באינטרו אחד במז'ור, אנחנו יכולים לשמור. נשמור אותו ר' רשרי תחת שם מסויים. לא user stl ! כפי שכבר למדנו את שיטת העתק הדבק ממקצבים אחרים, נוכל תמיד ר' אשרי להתחיל כביכול להקליט מקצב חדש ולייבא חלקים מאותו מקצב כשאופציית הALL פתוחה בפנינו. אהמממ.. חייב איזו הערה לסיום
שאל אותי מישהו במסרים אם עברתי קורס מסויים בתיכנות.אני אענה לכם מה שעניתי לו. אני בוגר בית ספר יסודי בלבד.ללא תעודת בגרות. מי שלמד סוגיא אחת עם הראשונים והאחרונים כמו שצריך במסכת קידושין נניח והתעמק בה כמו שצריך, כל אומנות שבעולם קטנה עליו. זו הדרך ר' אשרי גם לפיצוח הG70 שלך להבדיל אלף אלפי הבדלות
עכשיו נשמות טהורות נלמד איך מעתיקים ערוצים שהקלטנו נניח במז'ור למינור. כולם לשלב ידיים ולהקשיב