Rogue קורא עתידות!

Rogue קורא עתידות!

כן כן! אל תגידו שזה בא לכם בהפתעה! שאלון מלפני הרבה הרבה זמן (הרבה לפני שהתחלתי לנהל את הפורום)... שימו לב לתגובתי לשאלה "איזה פורום היית רוצה לנהל"...

edlessme

New member
ווואו... הבאת לי סרטים של

"היכן הם היום"... איפה שעטנז? פלאש בוטון? אאווין? אני ואתה זוג דינוזאורים....

אז ככה

מאז שפלאש הפסיק לנהל לטובת הדמוקטטור (ולאחרונה הדמוקטטורית היפה), הוא די נטש את הפורום
... איאווין עוד מופיעה לפעמים וכנ"ל לירן הידוע בכינויו שעטנז... אחרים נעלמו להם בדרך, אני מצטער לומר... Moondust, Feldrave, Arana, righteous claudia ואפילו סוניה קולוצ'י 108969849746... אבל שיהיה לכם ברור... אתמול בערב סתם התחשמק לי לעבור על כל מיני הודעות שלי מאותה התקופה ואתם יודעים משהו... נשפכתי מצחוק על בדיחים שאני בעצמי שכחתי... אני חושב שהגיע הזמן שאחזור להתייחס להודעות של תפוז אנשים מודיע ב... *רצינות*... הראוייה...

ראיתי הודעה, פחות או יותר מאותה

התקופה, שלך שבה את מודיעה שחזרת אחרי היעדרות בגלל שהאינטרנט שלך קרס... והתגובה שלי הייתה: You're welcome back, methinks... errr... come to think about all the raiders and rogues in here, perhaps not... שלא לדבר על שרשור: הפרצוף האמיתי שאני פתחתי (שרשור של תמונות שלנו) שבו העלתי כמה השערות משונות בסגנון "האם יכול להיות שאביר האופל הוא בעצם בחור נחמד עם נמשים וגומות חן", "האם שעטנז שם ג'ל בשיער" וגם "האם נראה את את Andrea Corr בMTV בעוד כמה שנים".... אחחח... הנוסטלגיה... זוכרת מי הייתה המנהלת שנתנה עלי המלצה חמה בשביל הנהלתה כשהגיע הזמן לבחור מנהל חדש? אני זוכר...
נתראה היום אחה"צ
Rogue שנוסע לשטוף את עיניו בדמוקטטורית היפה של הפורום

snooPPiT

New member
אוו..אפשר לקבל את הלינק ? =O

אמרתי כבר שהסקרנות הרגה את היעל ?

הערב אני אשים אם את רוצה

או שאת יכולה ללכת לארכיון של הפורום - זה פחות או יותר בין הדפים 20-40 ויש הרבה שטויות משעשעות שכתבתי בתקופה ההיא

בכל מקרה תעיפי מבט בכל מיני

ההודעות המשועשעות של Rogue אז... הימים היו ימי הקיץ והחום - וRogue ככל זוֹגי פורח לו בטמפרטורות גבוהות ונובל עם בוא הקור...

snooPPiT

New member
נתקלתי בהודעות בדוחות הדעת שלך

משעשע למדי =) וזה נראה דווקא כמו והחורף די מיטיב איתך =) או שמא אתה סתם כמו גבינה [get better with age] או יין, לבחירתך האישית.

Cottleston, Cottteston, CottLeston Pie, A fly can’t bird, but a bird can fly. Ask me a riddle and I reply: Cottleston, Cottleston, Cottleston Pie.​

AndreaCorr ©

New member
../images/Emo6.gif

התחלתי לתרגם את השיר הזה והוא עצבן אותי.
סתם לא מובן..

למעלה