rock the vote!

rock the vote!

כרגע הורדתי את ההופעה ואני חייב להגיד לכול אלה (רן) שמפקפקים ביכולתה של אלאניס בזמן האחרון שפשוט ישמעו מה שיש לה להציע בהופעה כזאת קטנה, אקוסטית וכיבכול פשוטה. אח איזו עוצמה, איזה גרסאות חמודות. הביצוע של Awakening Americans פשוט מקסים!"Tired are not my hands" אחחח ענק~ ו a man חזק כמו תמיד גם בביצוע האקוסטי שלו. אז יש למה לצפות...

Rוית

New member
../images/Emo12.gif

אפשר פרטים על ההופעה הזו? לא מוכר לי השם...

j u n k

New member
אם אינני טועה

זאת הופעה שמבסגרתה אמנים יצאו כנגד בוש עוד לפני הבחירות לנשיאות ארה"ב בינהם אלאניס.

Rוית

New member
אה וואלה וואלה וואלה

דיברנו על זה גם פה.. אחח הסנליות....

Lotzifer

New member
יש עוד דברים עכשיו ברשת...

גם אני מורידה עכשיו הופעה שנראית טובה, אני לא יודעת איך קרואים לה.... זה מה-29.10, ויש שם את TIWBG ואת סיסטר בליסטר (וNTD, אבריטינג וTU) יש עוד שני קטעים ממאד TV, אחד על דלישס מוריסט ואחד שנקרא אפל (לא ראיתי אותו) ולסיום יש את הקטע של אלאניס מאמריקן דרים בשביל להשיג את זה - או תנחשו לבד באיזה אתר יש בד"כ דברים כאלה, או שתשלחו לי מסר.

Rוית

New member
הקטע של Apple-

פשוט מעולה!!!!
מומלץ!! אלאניס משחקת ממש טוב ומצחיק...

bmk

New member
זאת הופעה ממש נחמדה

שמעתם איך היא טועה ב-HC. בדיוק בחלק של what part of your memory מצחיק - כנראה קרה משהו לזיכרון שלה באותו הזמן.

BaBa LiVe

New member
נו מילא...

לא מזיז לי בגרוש מה שהיא עושה היום...חוץ מאוויקינג אמריקאנס
אתם פשוט עיוורים, או שאני לא יודע מה... שמעתי את זה, כמו ששמעתי את כל השירים של אלאניס מהפורמו טור לחיים שלה! לא מרגש, לא חזק...נאדה! אבל אני שמח בשמחתכם... אני חי על אלאניס של פעם
וטוב לי! כפרה עליה (על מה שהיה...) ועל אופר, אחלה גירסה באמת יפה, אם זה היה מלווה בעוד דברים זה היה נחמד! שלום! (אתם עוד תתגעגעו אליי...אני אתגעגע לפורום... איזה עצוב!)

Rוית

New member
רן אתה נהייה נורא יותר מרגע לרגע../images/Emo3.gif

לא שווה לך את התיסכול הזה על חיים של בנאדם אחר..

BaBa LiVe

New member
כן.

זהו, שזה כבר לא מזיז לי מה קורה איתה... אז אל תזכירו אותי בהקשר של היום ושל אלאניס. אגב, מזה הצבע האדום של דן?

j u n k

New member
אווו הדרמה...

בחיים שלי לא ראיתי כזה דרמה קווין...אתה ממש צריך ללכת לאודישנים לשיר שלנו או משו
סתאם העיקר שאתה מאושר, וחוצמזה ברור שגם אני העדפתי את אלאניס שפעם, לא נורא - חיים...

j u n k

New member
*של פעם

אגב האדום של דן הופך אותו ל "מומחה הפורום", מן מעמד של כבוד על עבודת הקודש שהוא עושה בפורום הזה בערך מהיום שהוא קיים...

AlanisJunkie

New member
גם לי היו רגעי תיסכול כאלה...:)

בסופו של דבר לא נותר אלא להשלים עם המצב הקיים ולקוות לטוב יותר. :)

למעלה