Robert Plant-Mighty Rearranger

Dancin Fool

New member
Robert Plant-Mighty Rearranger

אממ למישהו יש המלצות על הדיסק הזה נראה לי מעניין דווקא

AeroTom

New member
בהחלט אלבום מעניין

לצערי עוד לא רכשתי את אלבום הסטודיו האחרון של רוברט מהשנה שעברה. בגלל הסיבה שאני מעוניין לרכוש את הגרסת Tour של ה-2 דיסקים הצרפתית. ואני מחכה להזדמנות הזו באי ביי... מה שכן, בתקשורת האלבום זכה להצלחה רבה וגם רוברט מועמד ל-2 פרסי גראמי בחודש הבא על רצועות מהאלבום הזה. בחלק מהביקורות שקראתי עליו בארץ ובחו"ל גם כתבו שזה האלבום הכי קרוב לזפלין שרוברט הוציא...אבל הכי טוב לסמוך על עצמך ככה שכדאי לשמוע לבד ולנסות. אחרי שאני אישית ארכוש אותו אז כמובן אביא את הביקורת שלי. בינתיים אבל אפשר לשמוע מכאלה שכן האזינו לו פה, אם יש כאלה.

I Disappear

New member
אלבום מצויין

המעט שירים ששמעתי מתוך ה12 שיש בו (5 בערך...) ממש יפים! שמעתי את: Shine It All Around- שיר גדול, ממש אהבתי אותו. Tin Pan Valley- המון עוצמה בחלק הרועש במיוחד All the King's Horses- שיר שקט ויפה Freedom Fries- קצת פחות אהבתי Enchanter- גם שיר מצויין, נורא אהבתי אותו וזהו
ביקורת מצומצמת מאוד האלבום הכי יפה שלו לדעתי הוא picture at eleven, מומלץ בחום

MusicA

New member
שמעתי כמה שירים משם, ולדעתי

הוא לא משהו, הוא נחמד אבל אני לא הייתי מוציא עליו כסף (שוב, זו דעתי). ולגבי המבקרים שאמרו שזה האלבום שהכי דומה לזפלין, אולי הוא הכי דומה אבל זה רק ביחס לאלבומים הקודמים של רוברט, אני עדיין לא מוצא דמיון רב. אבל זה רק אני.

למעלה