Road to redemption

the mnm factor

New member
Road to redemption

ראית את הסדרה הדוקומנטרית על הנבחרת האמריקאית ועל המסע שלה לכפרה? מה אתם חושבים? האמת שראיתי את קואץ' קיי מאמן המון פעמים (אני אוהד דיוק) אבל לא ראיתי אותו מתראיין באופן רציני אף פעם. אותי הוא אכזב- הוא די טריוויאלי ומשעמם, כל הזמן עושה השוואות לצבא (כי הוא גדל בפנימייה צבאית) שבטוח לא נוגעות באף שחקן וקשה לי להבין איך הוא יודע לחבר בין כוכבים. גם חוש ההומור שלו דלוח כמו של פולנייה בת מאה. הוא באמת מאמן מצוין בתוך המשחק אבל אחרי הצפייה בסדרה קשה לי להבין איך שחקן יתחבר אליו. מעבר לזה היה כיף לראות את לברון כשאין מעליו את כל הלחץ להוביל ואת ההשוואות המטופשות הללו לאנשים גדולים ממנו. פתאום רואים ילד נחמד ודי מצחיק שחשוב לו לנצח ובאמת לכפר על ההפסדים של 2004 ו2006. אבל רואים שאין לו את הדרת הכבוד שיש לקובי. הוא המנהיג האמיתי של הנבחרת הזו.

QuickSilverAviv

New member
ראיתי ודי נגעלתי - פרסום אמריקאי זה דוחה P:

הכל שם כל כך שחצני וצבוע, שזה עושה להקיא O: אבל נחמד לשמוע את הבדיחות שלהם X)

STEVE NASH

New member
אני לא יודע למה אבל אני פשוט שונא אותם

כשהם הופכים לנבחרת, מן דחף כזה לעודד את האנדרדוג. חוץ מזה שארגנטינה וספרד תמיד היו מועדפות עליי, הלוואי והאמריקאים יעופו כבר ברבע הגמר.

הכפפה

New member
גם אם לא אוהבים אותם

גמר איתם יהיה בטוח הרבה יותר מעניין...

the mnm factor

New member
אני ממש הפוך

אני אוהד את הנבחרת האמריקאית כי אני לא מסוגל אחרת... אני מאמין שזו נבחרת שאמורה לדרוס כל נבחרת ב30 הפרש והפעם לא יהיו תירוצים אם זה לא יקרה. לדעתי זה יהיה אסון לNBA אם הנבחרת הזו תפסיד- כי אז האמריקאים יתחילו לאבד את העשתנות. הפסד של ארצות הברית באולימפיאדה הזו יוכיח שהנבחרת שלהם היא לא הנבחרת הטובה ביותר בעולם.

STEVE NASH

New member
רק בגלל השחצנות והזלזול האמריקאי

בנבחרות האחרות[ואני לא מדבר על השחקנים, על האנשים בארה"ב] אני מאחל להם שיחטפו בראש מספרד או ארגנטינה או יוון או לא משנה מה.

OrEl74

Well-known member
מנהל
אתמול קובי הצהיר שאם הם מפסידים

הוא עובר לאיטליה ומשנה את שמו לגובאני משעשע

Orenseg

New member
קובי אמר שיבדוק את השוק האירופאי בקרוב,

לפני שיחתום על extension עם הלייקרס (הוא חתום עד קיץ 2011, אבל יכול לצאת מהחוזה שלו בקיץ הבא). ביאהו לקחו את ההצהרה הזו ברצינות. מעניין אם הוא יצליח לקחת את האליפות באיטליה בלי שאקיל

rapgamer4ever

New member
האנשים..? הספרדים כבר חגגו מספיק השנה

נדאל, כדורגל, שיהיו בריאים. נבחרת יוון מעצבנת אותי, ארגנטינה שנואה עלי, ואני לא רואה עוד איזה סוס שחור. גרמניה וסין פחות מדי עמוקות, ליטא כבר מעבר לשיא, רוסיה כבר לקחה טורניר אחד עם התלהבות ופחות מדי כשרון ודברים כאלה לא קורים פעמיים. אז יאללה, הגיע תור האמריקאים.

Orenseg

New member
ואם האמריקאים ימשיכו לזלזל ולא לשחק כדורסל?

נבחרת ספרד הציגה את הכדורסל הכי טוב שראיתי היום, וגם עשתה את זה מול אחת הנבחרות הקשות והחזקות בטורניר.

rapgamer4ever

New member
השאלה היא בעד מי אהיה?

ספרד, אני מאוד מחבב את הנבחרת שלהם. אגב, לא הייתי מגדיר את המשחק של האמריקאים זלזול. השורה התחתונה היא 30 הפרש שאם ספרד הייתה נותנת היינו משבחים אותה מאוד ואומרים כמה היא מעולה. בעיני היא לא פחות פייבוריטית מאשר אתמול.

דווקא אהבתי

היה ממש נחמד לראות את את השחקנים לא רק על המגרש, להכיר את האופי שלהם, לראות שלברון מצחיק, פרינס שקט ודברים כאלה..

SHITBREAK3

New member
פחות משעה למשחק הראשון של הדרים טים!

17:10, ערוץ ספורט 5. ארה"ב - סין. יאו + הקהל המקומי.....לא יהיה פשוט לאמריקאים

rapgamer4ever

New member
דוקא לדעתי תהיה תבוסה

יאו אולי יהיה יעיל בפתיחה אבל הלחץ האמריקאי יגרום לו לאבד הרבה כדורים. שאר השחקנים לא יככבו גם בליגת העל שלנו, וזה כולל את ז'יינליאן. אני מהמר- מעל 20 הפרש.

OrEl74

Well-known member
מנהל
משחק בעייתי

מצד אחד זה המשחק הראשון וכל החלץ על האמריקאים בגלל הציפיות הגבוהות. מצד שני ברור שהם הרבה יותר טובים מהסינים וכל תוצאה שהיא פחות מ-20 הפרש זה פדיחה עבורם (למרות הקהל). יהיה מעניין לראות אם הם לא יקבלו פיק ברכיים פתאום כי המשחק הזה גם יקבע המון לגבי איך שהאמריקאים יראו בהמשך. איפה זה משודר?

King LBJ

New member
השחקנים מספיק מנוסים

אני לא חושב שיקבלו פיק ברכיים. קובי בראיינט, ג'ייסון קיד, מייקל רד וגם הצעירים יותר לברון, וויד, פול וכ'ו הם שחקנים מאוד מנוסים שהיו במעמדים גדולים. ברור שיש לחץ בגלל הציפיות אבל שחקנים ברמה הגבוה בעולם אמורים לדעת להסתדר עם זה ולכוון את הלחץ למקום הנכון שיביא להם יותר אנרגיות ורצון לנצח. בקיצור, אני מהמר על האמריקאים (כמו כולם) אבל בגדול, לא במשחק צמוד..

SHITBREAK3

New member
לדעתי זה יהיה יותר צמוד ממה שמצפים...

אני אומר יגמר פחות מ - 15

למעלה