rivers of babylon

rivers of babylon ../images/Emo88.gif

ל rivers of babylon הנכבד מאד!!!!!!!!!! אני מעלה כאן את בעית ארגון התנהלות הפורום. אין סדר בתגובות, לא לפי תאריך ולא לפי שעה ןלא לפי נושא.אם ברצונך לעקוב אחר תשובה כלשהי עליך לדפדף בכל התגובות. בימינו אנו כאשר מטיילים בחלל כבדבר שבשיגרה עדיין לא מצאו בחב' תפוז תשובה לדבר כזה פשוט? בטוח אני ששאלו לפני כבר את השאלה הזו , ונענו ב " ככה זה " אין מה לעשות. אבקש להפנות את שאלתי לאחראים בתפוז ואם לא אז לפחות לקלמנטינה. תשובות "ככה זה" לא תתקבלנה. יוסיסיסי

תשובה

אתחיל ואומר שארגון ההודעות בתפוז הינו בכל הפורומים בתפוז באותה הצורה ואינו ספציפי לפורום הזה. לגבי ההיגיון שבתצורה הנוכחית: כל הודעה חדשה שמתפרסת תופיע בראשית העמוד, כל הודעה בתגובה אליה (הודעה בעלת תוכן) ב-3 הימים שלאחר פרסום ההודעה המקורית תקפיץ אותה למעלה. ההיגיון בשיטה הנ"ל הוא שכאשר מגיבים להודעה מסויימת היא מעלה אותה למעלה ע"מ שאחרים יקראו את התגובה, כך שנוצר מצב שההודעות המעניינות (עם תגובות) יהיו למעלה בדף. בכל מקרה ע"מ שלא יווצר מצב שהודעה תתקע למעלה, לאחר 3 ימים היא תרד לאט לאט עם פרסום הודעות חדשות, והתגובות אליה יפסיקו להקפיץ אותה למעלה. בכל שיטה שתפוז תמציא, יהיו כאלה שיאהבו אותה ויהיו כאלה שיתנגדו אליה. באופן כללי רוב הגולשים בתפוז בעד השיטה הנ"ל. במידה ובאופן כללי יש לך הצעות קונקרטיות לגבי התוכנה אתה מוזמן לפנות להנהלת תפוז.

../images/Emo131.gif לבבילון - אני מצטרפת ומוחה

למה לא תקחו דוגמה מ-ynet איך מנהלים אתר פורום? שם הנושא ומתחתיו התגובות של אותו דף וכך לא מתבלבלים אגב גם האותיות מידי פעם עם מרוחים גדולים וזה לא ברור.

תגובה

כפי שכבר אמרתי ליוסיסיסי בכל שיטה יהיו כאלה שיאהבו אותה ויהיו כאלה שיתנגדו לה. רוב הגולשים בתפוז בעד השיטה הקיימת.

למעלה