Rising Eagle

HackMachine

New member
זה היה מתוך נימוס

פעם הבאה אני אדאג להיות פחות מנומס

freak2100

New member
לא ציפית ממך לכזאת תגובה...

אפילו אם אתה חושב שזה המשחק הגרוע ביותר שיצא במילניום האחרון - הם בסך הכל חברה צעירה וזה רק המשחק הראשון שלהם... ולמה אתה מסיק מזה שאתה לא אוהב את המשחק על האופי של המפתחים??? אני לא אומר שרק כי הם ישראלים צריך לוותר להם או משהו כזה, ברור שצריך לשפוט את המשחק על פי הקריטריונים הרגילים. אבל זה לא שBLIZZARD הוציאו עכשיו משחק גרוע וזה מוציא שם רע לחברה גדולה ומוכרת כל כך...

HackMachine

New member
צר לי

אבל זה אחת התגובות הילדותיות ביותר שאני מכיר ולצערי זה משהו שקיים הרבה בישראל. משחקי מחשב זו תעשיה. זה לא משהו "כיפי" שעושים "בזמן הפרטי" כי זה "כיף". זהו מוצר לכל דבר ואם המוצר שלך לא טוב אז הוא פשוט לא טוב לא משנה מי ייצר אותו. אנשים מרוויחים על זה כסף. כסף לא יתנו לך על מוצר שאין טעם לתת עליו כסף. התגובה הזאת היא ריענון להיגיון, אני לא אומר שהמשחק מחורבן, אני אומר שהוא דורש עוד עבודה.

glob11

New member
יש לי הרגשה שמישהו מתוסכל ומקנא בטירוף

ההערות שלך הן הערות שנובעות כתוצאה מתיסכול מתמשך, יש לי הרגשה שהחברה של rising eagle הגשימו את מה שאתה לא הצלחת אפילו להתקרב אליו. אני שיחקתי במשחק והמסקנה שהגעתי אליה היא שהמשחק הוא כיפי בטירוף, מעניין וממכר, אז רציתי רק לתת לך עיצה ידידותית - קינאה וחוסר פירגון לא יובילו אותך בחיים לשום מקום טוב :)

למעלה