Rise and shine people!!

klapim

New member
חחח מעניין מתי תתחילו לשחק 7בום

מרוב שעמום כמו פורום היכל התהילה עד שנסגר.

meytula

New member
רק שמש../images/Emo99.gif

אם אני לא טועה לפני שנתיים היה חורף חם במיוחד,יש מצב שגם השנה זה יקרה,או שדיווחו אחרת?

KEEK

Member
קראתי תחזית על חורף גשום וסוער במיוחד

אני מקווה שהתחזית הזאת נכונה. אני חושב שאם כבר חורף, אז שיהיה חורף עד הסוף. הגיע הזמן למים כמו שצריך.. שמפלס הכנרת יעלה.. גם ככה קר, אין ים ואין מה לעשות, אז לפחות שיהיה גשום כמו שצריך. אבל שום דבר לא יעביר את הבאסה שעכשיו השעה 6 וחצי בערב ויש חושך בחוץ של 1 בלילה
שעון חורף מקולל...

noaxxx

New member
קיק, עשית לי את היום עם התחזית הזו, איזה כיף

מקווה שבאמת כך יהיה
אפילו לא אמרתי לך שלום כמו שצריך.. אז מה שלומך?

KEEK

Member
היי נועה ../images/Emo24.gif

שלומי בסדר קצת חולה.. הגרון האוזניים וכאלה אבל מעבר לזה הכל בסדר מקווה שעד כיפור הכל יעבור.. שזה לא סימן מלמעלה על חטאים רבים ולכן כיפור קשה
מה איתך נועה? איך עבר החג?

noaxxx

New member
אוי.. באסה.. קבל ../images/Emo24.gif

אם זה היה סימן מלמעלה.. והיתה כוונה להקשות עליך את כיפור.. זה היה מחכה ליום חמישי ולא מתחיל מעכשיו...
אצלי הכל טוב, הייתי יומיים בצפון... היה ממש כיף.. נותר לי לאחל לך שתרגיש טוב.. הנה עוד אחד
אולי זה יעזור?

easternstar

New member
../images/Emo188.gif../images/Emo48.gifלחורף גשום לפי התחזית../images/Emo182.gif

KEEK,
זו תחזית רשמית? נקווה שהיא נכונה.
אתה צודק. באסה שחושך.

KEEK

Member
זהו.. אני בדיוק מנסה להזכר איפה קראתי

על זה ומחפש עכשיו תחזית נוספת לחורף בגוגל . גם אני מקווה שהיא נכונה
מה איתך כוכב? איך עברו החגים?

easternstar

New member
../images/Emo250.gif יותר מידי מאכלי חג..

אני כבר מחכה לחזור לשגרה ולצום בכיפור. כל הדודות הכינו מטעמים ואני מנסה להתחמק..
נסה את כל תרופות הסבתא. תה עם לימון, נסה טיפות אוטידין לאוזניים. (שמו לי כשהייתי ילד והן עושות פלאים.) נסה גם לשתות קצת קוניאק ותתכסה כדי להזיע. זה אמור להוציא את המחלה. תהיה בריא.

KEEK

Member
תה עם לימון/נענע/ דבש זה מה שאני שותה

כבר יומיים. טיפות אוזניים שמתי באוזן הכואבת (אנסתטיק) בקטנה.. כולה התקררות.. מקווה שיהיה בסדר עד כיפור. במקום קוניאק, טובורג הולך?

easternstar

New member
../images/Emo9.gifטובורג עדיף../images/Emo8.gif

תה עם לימון ונענע ודבש הוא מרשם מנצח.
יהיה בסדר

meytula

New member
קיק תרגיש טוב../images/Emo24.gif

רוצה תרופת סבתא טובה?קצת אכזרית אבל מחר אתה קם כמו חדש כוס עראק,תערבב עם פלפל חריף אדום,שתה בשלוק ולך לישון מתחת לשמיכה עבה כדי שתזיע. מחר בבוקר קם בריא (אומנם לא רענן אבל מקלחת פותרת את הבעיה)

KEEK

Member
תודה מיטל ../images/Emo24.gif

האמת שאני לא ממש מאמין בתרופות סבתא היה לי ניסיון לא מוצלח עם תרופת סבתא לא מזמן - סבלתי משיעול (וצרידות) כמעט חודש.. ושום תרופה מבית מרקחת לא עזרה אז המליצו לי על דבש ובצל.....
לחתוך בצל לחתיכות, לשים בצנצנת דבש, ולשתות את הנוזל המופרש ביחד. זה היה נורא כמו בדיוק כמו שזה נשמע דוחה.. פשוט דוחה שתיתי את זה מס' פעמים ביום במשך שבוע-שבוע וחצי וזה לא עזר בכלל סבלתי לחינם

meytula

New member
יש תרופות ויש..

למשל את מה שאתה עשית לא הייתי עושה בחיים,גם אם היו מבטיחים לי החלמה תוך דקה. צריך לתת לך צל''ש רק על האומץ
אבל יש תרופות סבתא די נסבלות שאפשר לנסות בקטנה.. בגדול אני לא מאמינה גם בתרופות.גם אם יש לי כאבי ראש אסטרונומי אני לא ממהרת להכניס כדור לפה..

למעלה