אני מקווה שהתחזית הזאת נכונה. אני חושב שאם כבר חורף, אז שיהיה חורף עד הסוף. הגיע הזמן למים כמו שצריך.. שמפלס הכנרת יעלה.. גם ככה קר, אין ים ואין מה לעשות, אז לפחות שיהיה גשום כמו שצריך. אבל שום דבר לא יעביר את הבאסה שעכשיו השעה 6 וחצי בערב ויש חושך בחוץ של 1 בלילה
אני כבר מחכה לחזור לשגרה ולצום בכיפור. כל הדודות הכינו מטעמים ואני מנסה להתחמק..
נסה את כל תרופות הסבתא. תה עם לימון, נסה טיפות אוטידין לאוזניים. (שמו לי כשהייתי ילד והן עושות פלאים.) נסה גם לשתות קצת קוניאק ותתכסה כדי להזיע. זה אמור להוציא את המחלה. תהיה בריא.
רוצה תרופת סבתא טובה?קצת אכזרית אבל מחר אתה קם כמו חדש כוס עראק,תערבב עם פלפל חריף אדום,שתה בשלוק ולך לישון מתחת לשמיכה עבה כדי שתזיע. מחר בבוקר קם בריא (אומנם לא רענן אבל מקלחת פותרת את הבעיה)
האמת שאני לא ממש מאמין בתרופות סבתא היה לי ניסיון לא מוצלח עם תרופת סבתא לא מזמן - סבלתי משיעול (וצרידות) כמעט חודש.. ושום תרופה מבית מרקחת לא עזרה אז המליצו לי על דבש ובצל.....
לחתוך בצל לחתיכות, לשים בצנצנת דבש, ולשתות את הנוזל המופרש ביחד. זה היה נורא כמו בדיוק כמו שזה נשמע דוחה.. פשוט דוחה שתיתי את זה מס' פעמים ביום במשך שבוע-שבוע וחצי וזה לא עזר בכלל סבלתי לחינם