RIO KARMA (ביקורת)

RIO KARMA (ביקורת)

אז מה היה לנו
תיקיות עמוסות בכל טוב בפורום כליזמרים.המון מוזיקה על המחשב ו...דיסקים צרובים ומקוריים שמפוזרים בכל הבית ואתה לא יודע איך להשתלט עליהם. ו...ופתאום אתה מקבל ניגון רומני ששוקל 4 מגה ואתה רוצה לשמוע בדרך. מה עושים עכשיו? צורבים עוד דיסק?? דיסק של 800 מגה בשביל 4 מגה?? ולך תזכור היכן הנחת אותו לאחר מכן. הפתרון מכשיר MP3 עם דיסק קשיח שיכיל את הכול ביעילות.עוד דרישה.שיהיה ניתן לחבר אותו להגברה בצורה מקצועית לא דרך יציאת האוזניות שלו.עוד דרישה.שיקרא גם קבצי OGG שיש לי כאלה המון על המחשב.שישקול לא יותר מ150 גרם.שתהיה תוכנה נוחה.שהכול יעבור במהירות ולא יפול באיכות לאחר ההעברה.שיהיה מכשיר חזק שלא ישרט ויתעוות.שהבטריה תחזיק לפחות 10 שעות. חיפשתי וחיפשתי. ישנם הרבה סוגים.המחירים בארץ יקרים.האיש כרגע לא נוסע לחו"ל והוא צריך את המכשיר.מנסיון גם לא רציתי לקנות דרך האינטרנט. רוצה לראות בחנות
למשש.להרגיש. בחרתי בסוף בRIO. אחרי כמה ימי שימוש אפשר לומר שמדובר במכשיר אדיר שקשה להפרד ממנו.20 ג'יגה זה נפח גדול.גדול מידי.אני הייתי מסתפק ב10 ג'יגה.אבל אין להם כזה מכשיר בנפח הזה
מי שרוצה ללכת עם כל המוזיקה שלו לכל מקום,הRIO הוא ההמלצה שלי
2100 ש"ח זה המון כסף אבל אין כל ספק שההנאה שלאחר מכן שווה כל שקל

תוספת חשובה:

זה כל כך קטן שאפשר לקחת את זה איתנו לקבר. ובצחוק: נראה שזה שווה כל שקל.

פראזניק

New member
לאנשים פשוטים יותר

יש דברים פשוטים יותר, שאמנם יש להם רק יציאת אזניות (ומיקרופון פנימי), אבל הם עולים פחות, והם שווים כל שקל. USB MP3 PLAYER. יש כאלה של 128 מ"ב ויש של 256 (ואולי יש גם בעלי נפח גדול יותר). הוא מתחבר ישירות ליציאת הUSB, והמחשב מזהה אותו כ-disk on key רגיל. אני משתמש עם משהו כזה, של 128 מ"ב, והוא באמת מעולה. הוא עלה לי, בזמנו, כ-400 ש"ח (ואפשר לקנות גם בזול יותר). תמונה לדוגמה

למעלה