חוות דעתי ..
דבר ראשון הרכב חזק מאוד ! כרכב גדול (ויחסית גבוה ) ,הוא לא נותן את הישיבה של הפזו 306 אבל כרגע חזרתי משיוט קליל ב-200 בכביש מכיוון בית עובד -פלמחים עם כל העיקולונים מרגישים בטוח , (בניגוד לחבר שלי שטוען שבטיפטרוניק לא מרגיש בטוח כל כך בטוח , מה עוד בזמן שהם הוציאו את שלהם מהמוסך הם הרגישו שמשהו לא בסדר, צמפיון הביאו טכנאי מחו"ל שאישר שברכב יש סטיה בגלגל הימני אחורי של 8 %.) עוד הפעם ..מדובר על רכב גבוה וגדול . הצמיגים הם הדגם האורגינלי (פיירסטון...(המיתפוצץ) פיול סייבר) הייתי מעדיף משהו אחר אבל כרגע אני מסתפק בהם . צריכת דלק בנסיעה רגועה יכולה להגיע ל-1- 10/11 ק"מ לליטר.. אתם לא רוצים לדעת מה קורה שלוחצים..והמנוע די מפתה אותך מרגישים את הכוח ממש מתחילת הלחיצה העדינה ביותר.!! מה שמדהים הוא שהסחיבה למעלה נשארת גם שיש ארבעה אנשים מבוגרים ברכב והמזגן עובד...הרכב פשוט לא מפסיק למשוך.! מה עוד...הרגשה של מיני מנהל..ביחוד ליד כל המאזדות...של המנהלים שלא מבינים מאיפה צץ להם הרכב הזה במפעל... והרגשה של משחק ווידאו ברגע שלוחצים על הדוושה ! עכשיו...המלצה שלי אישית לכל מי שיש מנוע דומה..(אף על פי שאני מאמין שמי שמבין עושה את זה....) אל תשתמשו בשמן מנוע של החברה.... אם אתם רוצים עוד מידע אתם מוזמנים לפרט...
קצת מבואס...אבל לא תאמינו ממה...התאורה ירוקה...........