Black Rose
New member
Right On Time
או שמא קצת באיחור? לאחר התעכבות לא צפויה במחסום בכביש שהיה מוביל אותנו לשטחים ביחד עם יציאה יחסית מאוחרת מבאר שבע, הגעתי בריצה עם יניב להופעה שהתרחשה בבימה. כנראה חיכו לנו
, כיון שהם התחילו בדיוק דקה לאחר שהגענו והתמקמנו, בסביבות השעה 11. התחילו עם קטע אינסטרומנטלי חזק והמשיכו עם השירים היותר שקטים עם הזמרת. אז בערך עברתי להתיישב לרגלי הבמה, ולרגלי אנשים שכנראה היו קרובי משפחה של חברי הלהקה לפי הקריאות והדיבורים, כדי לצלם כמו שצריך. לאחר 2 שירים (או 3) עלתה זמרת אחרת לשיר, אני דווקא העדפתי את הזמרת של הלהקה מאשר את הופעת האורח המפתיעה. אח"כ היה דואט נחמד בהחלט. אני לא אחפור בעניין, נעבור לזמר המעולה שהופיע בכמה מן השירים, היכולות הווקאליות שלו הרשימו אותי והתאימו לדעתי למוזיקה יותר משתי הזמרות גם יחד. זאת הייתה הפתעה נעימה ביותר! היה עוד קטע אינסטרומנטלי חזק ביותר ואחריו (או שמא לפניו?) היה שיר שהושר בשפה העברית האהובה עלי ביותר, שלושת הזמרים שרו, הזמר שר את חלקו באנגלית, הבסיסט נעלם מאחורי מערכת התופים (בשביל איזה קטע עם המצילות) והמתופף הלך לנוח. הרעיון יפה אבל הביצוע היה חלש, לטעמי. בסך הכל הייתה הופעה מעולה. מבחינת החומר, מי שציפה לרוק מתקדם בוודאי התאכזב, במקום לפתח נושאים הכל קפץ בלי כל השתהות מיותרת. מי שלא ידע למה לצפות- היה כייפי ונחמד, הכל זרם והתחכם כמו שצריך. אני בהחלט מחכה להופעה הבאה! (תהנו מהתמונות, השאר יגיעו מחר)
או שמא קצת באיחור? לאחר התעכבות לא צפויה במחסום בכביש שהיה מוביל אותנו לשטחים ביחד עם יציאה יחסית מאוחרת מבאר שבע, הגעתי בריצה עם יניב להופעה שהתרחשה בבימה. כנראה חיכו לנו