riddle me this

shanytopper2

New member
riddle me this

יצא לי אתמול לקרוא את הסאגה שנקראת RIDDLE ME THIS מסדרת באטמן. אהבתי מאד את הדמות החדשה של רידלר שסוף סוף לא יוצא פארש ש"סתם" רומז לבאטמן על התוכניות שלו אלא סופר גאון מדהים שמשתמש באינטליגנציה שלו ובחידות בתוך חידות בתוך חידות על מנת לעבוד על באטמן. למישהו יצא לקרוא את זה? אם כן, מה דעתכם על הדמות החדשה של רידלר?

Aeon

New member
הרידלר אף פעם לא היה

"פארש שסתם רומז לבאטמן על התוכניות שלו" מצטערת לחדש לך.

Evil Beast

New member
תאמת הוא דווקא כן..

לפני הרבה זמן, הוא היה סתם נוכל, לא משהו מיוחד. כמו הונטרילוקוויסט כיום. אבל לאחרונה(מאז HUSH, או לפניו, לא זוכר) הוא ממש גאון מרושע.

Aeon

New member
מצד אחד אתה אומר לפני הרבה זמן

ומצד שני אתה אומר לאחרונה, תסביר את עצמך בבקשה.

Evil Beast

New member
לפני הרבה זמן=ההתחלה שלו.

בעצם, לפני HUSH. HUSH אם את לא יודעת, זה סיפור הבאטמן הגדול שהתרחש לפני שנתיים, והוא ארך 12 חוברות. הוא היה סיפור מעניין, מפתיע, ומאוד יפה. והאומנות, אין מילים.

Evil Beast

New member
הבנתי הבנתי.

חשבתי שכתבת מחקים בשגיאות כתיב. בקיצור, יצאתי טאמבל. אני מחכים אנשים. את מחכימה.

DDN

New member
אני לא חושב שאף נוכל של באטמן

לא התחיל בתור "פארש". הרי תמיד צריך להציג נוכלים חדשים בתור ה"דבר החדשני, מעוות, מרושע ביותר".

Evil Beast

New member
כן אבל אצל הרידלר תמיד

הייתה הרגשה של 3rd rate villain. אולי לא בהופעה הראשונה שלו, אבל הוא היה סתם, עוד אויב.

shanytopper2

New member
אממם

במהלך תופה מאד ארוכה (למעשה מאז שיצרו את הדמות שלו ועד לHUSH שאז התחיל התהליך שבRIDDLE ME THIS הגיע לשיא לדעתי) רידלר היה פארש למדי. הקטע של הדמות שלו היה פושע מחוכם שחייב שהפשעים שלו יהיו בצורה של חידות (כמו שהג'וקר חייב שהפשעים שלו יהיו בצורה של בדיחות) אבל באטמן מצליח לפתור את כל החידות ובכך לעצור את רידלר הגרסא החדשה (והרבה יותר מגניבה) שלו היא של פושע שאומנם נותן חידות, אבל לא בתור אובססיה, אלא שהרעיון מאחוריהן הוא של: אם באטמן לא יפתור את החידה, אנשים ימותו, אם הוא כן יפתור, אז הוא יעשה בדיוק מה שרידלר רצה. אני חושב שזה נובע מזה שעכשיו (סוף סוף) רידלר כבר לא מזלזל באינטיליגנציה של באטמן ויודע שכנראה שהוא תמיד יצליח לפתור את החידות שלו. (אני מתכוון מבחינה עלילתית כמובן, לא מבחינת כתיבה, שם פשוט הכותבים החליטו לנצל טוב יותר את הפוטנציאל שיש לדמות הזאת)

Evil Beast

New member
../images/Emo45.gif

בכלל כל הסיפור של הבאטמן התבגר בכמה שנים. האויבים יותר מסוכנים, הסיפורים יותר אפלים.

למעלה