ricoh g3 איך היא?

kobibm13

New member
ricoh g3 איך היא?

ראיתי את המצלמה מדגם G3 של חברת RICOH. ראיתי שיש לה צמצם מאוד מהיר ומקרו של 1 ס"מ. אני פשוט צריך חוות דעת נוספת מכיוון שזה לא רנאה לי נורמלי שמצלמה טובה כמו שאפשר לראות לפי המפרט(למטה) תעלה רק 900 שקל.... אני לא צריך יותר מ3 זום אופטי אבל לא פחות. אולי תעזרו לי למצוא את הקטצ'? מפרט: רזולוציה של 3.34 מגה פיקסל בחיישן CCD איכותי זום אופטי X3 (מקביל לעדשת 35-105 מ"מ) וזום דיגיטלי נוסף X3.4 צילום מאקרו ממרחק 1 ס"מ מהירות תגובה מעולה: 0.14 שניה מאפשרת צילום ללא שהות זיכרון פנימי 8 מגה ואפשרות שימוש בכרטיסי זיכרון SD או MMC צילום בפורמט TIFF או JPEG בשלוש רמות דחיסה ניתן לצלם תמונת סטילס בודדת או תמונות ברצף, צילום וידאו קצר כולל קול (טייפ רקורדר מובנה) רגישות חיישן 125-800 אסא המאפשרת צילום בתנאי תאורה קשים 3 שיטות למדידת אור (תבניתית, מרכזית, נקודתית) מעניקות אפשרות לדיוק מקסימלי במדידת האור מבזק מובנה: אוטומטי, דלוק או כבוי, הפחתת עיניים אדומות, ומבזק איטי (אידיאלי לצילומי אדם על רקע נוף מואר בלילה). איזון ללבן אוטומטי, או הגדרת תאורה מתוך 4 מצבי תאורה נפוצים טיימר לצילום עצמי 2 סוללות AA אלקליין או נטענות (לא מסופק) העברת קבצים פשוטה באמצעות כבל USB משקל: כ- 160 גר ללא סוללות מידות: 12.4X3.6X5.6 ס"מ www.wallashops.co.il/shopmind_portal_heb/auctionProd.asp?auction_id=1108562

ted

New member
מצלמה פלסטית, עם הרבה תלונות על

חוסר אמינות, שלג בתמונות, צבעים לא מדוייקים ואופטיקה בינונית. זה מסביר את המחיר?

למעלה