אמרתי בצחוק כבר דיסקסנו על זה שיש לי תוכנה שרכשתי באינטרנט
W w a n t o o t r e e New member 25/6/04 #23 אמרתי בצחוק כבר דיסקסנו על זה שיש לי תוכנה שרכשתי באינטרנט
W w a n t o o t r e e New member 25/6/04 #24 אגב: רשמתי לך את הבעיות שמצאתי בתוכנה שלך. איני יודע אם זה בעיות ידועות או שזה רק אצלי
J jazzis New member 25/6/04 #25 כן אני זוכר משהו... לא ידוע נכון לכרגע על שוב בעיה בתוכנה? אם אתה רוצה, תחזור על הרשימה ואני אבדוק - אשיב לך. אדם
כן אני זוכר משהו... לא ידוע נכון לכרגע על שוב בעיה בתוכנה? אם אתה רוצה, תחזור על הרשימה ואני אבדוק - אשיב לך. אדם
M MajorWinters New member 25/6/04 #19 השאלה האמיתית../images/Emo19.gif האם שמעת את כולם? ברמה שאתה יכול לזכור כל אחד ולזמזמם מספר שניות ממנו?
השאלה האמיתית../images/Emo19.gif האם שמעת את כולם? ברמה שאתה יכול לזכור כל אחד ולזמזמם מספר שניות ממנו?
J jazzis New member 25/6/04 #21 כן, כן וכן אני גם יכול להגיד לך מי מנגן בכל אלבום, מתי הוקלט וכד' אבל מי שיש לו זיכרון פחות טוב יכול להשתמש בתוכנה שלי - ראה לעיל. אדם
כן, כן וכן אני גם יכול להגיד לך מי מנגן בכל אלבום, מתי הוקלט וכד' אבל מי שיש לו זיכרון פחות טוב יכול להשתמש בתוכנה שלי - ראה לעיל. אדם
5 57varieties New member 25/6/04 #22 זבל! השלב פתטי ביותר של הפלצנות היומרנית של הרוק המתקדם מוזיקה מרוחקת קרירה נוטפת חשיבות עצמית מיותר