rhus tox and pregnancy

mom of Ophrie

New member
rhus tox and pregnancy

Anybody here knows if Rhus tox is safe during pregnancy (29 weeks)? I was recommended to take it to improve itching (due to cholestasis). The person recommended it had the same as me and got it from a homeopath. thank you, mom of Ophrie​

רוס טוקס היא תרופה הומאופתית.

בהומאופתיה תרופות ניתנות על בסיס התאמה אישית. כך שאפילו והתופעה אצל חברתך זהה לשלך אין זה אומר שתקבלו את אותה תרופה. סיכוי רב שאתן שונות במהות הפנימית שלכן ולכן אני מאד ממליצה להתיעץ עם הומאופת ולא עם חברה שהיתה אצל הומאופת.... באופן כללי ניתן לקחת תרופות הומאופתיות בהריון בלידה ובזמן הנקה. הריון נעים עירית

mom of Ophrie

New member
true but

there are specific things that we know that help for some symptoms, you don't go to homopath each time you want to put little calendula on your skin. All I want to make sure is what is safe in pregnancy, as it is not mentioned everywhere I read about it. mom of Ophrie​

נכון -אבל...

בגלל שאת בהריון ובגלל שזו פריחה על העור כדאי שזה יהיה באופן מקצועי. אם אין ברירה, אז תשקלי את האפשרויות שעומדות בפניך ותבחרי מה שהכי נכון. בענין תרופות הומאופתיות בהריון-כפי שכתבתי קדם-אין מניעה ואם התרופה נכונה היא לא תגרום כל נזק אלא להיפך. הריון טוב עירית

mom of Ophrie

New member
it is not rush

it is diagnosed cholestasis in which I recieve treatment and monitoring. The conventional medicine cannot give me anything to stop the itching though. And I don't expect any homoaphat to know anything about cholestasis so I don't think it matters if I consult one.​

SideKick

New member
אם את עד לידי כך קטנת אמונה...

אולי באמת לא כדאי לגשת להומיאופת וגם לא לקחת תרופה הומיאופתית. אולי כדאי להישאר עם הרופא/ה שלך. אמונה היא אחד המפתחות לטיפול ולהצלחתו. וכדי להיות יותר ספציפית - הייתי ממליצה לך כן לגשת לטיפול ותשאול אצל הומיאופת/ית. מטפל טוב ייקח את כל התמונה בחשבון. גם את מה שאת מקבלת כרגע כתרופה קונבנציונלית וגם את מצבך.

אני קצת מבולבלת

את סומכת על הרופא הרגיל אבל הוא לא עוזר לך....ואת לא סומכת על הומאופת אבל מצפה שתרופה הומאופתית תעזור לך?....
עירית

רודי ש

New member
קיבלתי עצות מהומיאופטים שונים

בשלוש הזדמנויות שונות: פעם פנים אל פנים כולל תשאול מתיש, פעם בדוא"ל, ופעם באמצעות מתווך שהכיר אותי באופן שיטחי. היית אומרת ששתי הפעמים האחרונות היו שרלטניות?

גם אני נותנת עיצות

בדוא"ל אבל אני לא נותנת תרופות בדרך הזאת. אלא אם זו ארניקה לאדם אחרי ניתוח. זו התרופה היחידה עד כה שנתתי גם דרך מתווך... אינני יודעת איזה עיצות קיבלת, ממי ולמה ולכן אינני יכולה להביע את דעתי. אני יודעת שבכל פעם שעשיתי קיצורי דרך, זה לא עבד טוב. לכן, אני נשארת עם התשאול המקיף שלהערכתי איננו מתיש אם הוא נעשה נכון. אני אומרת זאת כי אני רואה שמטופלים יוצאים מהתשאול עם תובנות (ולא רק עם תרופה.) אני טורחת להסביר עוד בטלפון שיהיה תשאול ארוך ועמוק מתוך הבנה שלא כל אחד מוכן לזה וצריך להגיע עם הידיעה שזה מה שעומד לקרות. תשאול הוא עמוד התווך של ההומאופתיה-יש כאלה שיודעים לקצר ויש מהמאריכים אבל אי אפשר בלי זה. עירית

mic26

New member
קיצורי דרך

חברתי החליטה לקחת תרופה הומאופתית שאמא שלה קיבלה, נגד חרדות וסטרס. אמרתי לה שהדבר אינו מומלץ, כי הומאופתים נוהגים לתת מרשם שונה לכל אדם, שמיוחד לו. אך היא אמרה שהמרשם עזר גם לאבא שלה, שסבל מקלסטרופוביה, ולאחיה. היא אמרה שמדובר במרשם שנכתב במיוחד לאמה, לכן לא הבנתי כל כך מאין ההצלחה המסחרית הגדולה... מה דעתך? ועוד דבר - תרופה הומיאופתית - זה מונח נכון?

freearth10

New member
דם זה לא מים

היי mic26, לא פעם כאשר אני נותנת תמציות גם לאם וגם לבת אני פתאום מגלה שיש כמה תמציות משותפות, כי מה שחסם את האם ולא טופל יעבור גם אל הבת, או הבן וזו הסיבה, אני מניחה להצלחה המסחרית. האב הוא המכסה שהאם בחרה לה, וכנראה שכאן גם מקור החיבור ביניהם. ולכן במשפחה הזאת טיפול באם עזר לעוד כמה אנשים במשפחה, אבל אני חושבת שאם היו מכינים לכל אחד את הרמדי שלו זה היה הרבה יותר יעיל ואין להסיק מהמקרה הזה שכל טיפול בחרדות וסטרס יהיה בעזרת אותה הרמדי.
מאיה

יש כמה אפשרויות-

1. מה שהם לוקחים זו לא תרופה הומאופתית. מניסיוני אנשים קוראים לכל בקבוק שהם קונים בבית טבע-"תרופה הומאופתית", זה נשמע טוב.... יכול להיות שזה משהוא כמו כמוסות היפריקום שלוקחים נגד סטרס. 2. יכול להיות זו שזו לא הומאופתיה קלאסית. ז"א שהם לקחו תרכובת כללית לענין סטרס. 3. ואולי זה מקרה יוצא דופן שכל המשפחה עונה לאותה תרופה. (לא שמעתי עד היום על כזה דבר) ולענין המינוח-"תרופה הומאופתית". המינוח שלנו זה-"רמדי". אבל בשביל לא להישמע פלצני וכדי שיבינו על מה אני מדברת אני מוחלת על הדיוק ומשתמשת בשפה ברורה. עירית

פרם שי

New member
לאם של אופיר

אני מבין ללבך בעניין, אולם הומאופתיה אכן פועלת כל הפרט בלבד, ולאחר תשאול ארוך ומקיף. כתבת שלא הולכים להומאופת כל פעם שיש קצת בעיה בעור. על כך, אני חייב להשיב כי להומאופט לא הולכים כדי לפתור מיידית סימפטום, אלא את הגורם, את הסיבה, וכן קחי בחשבון שבעית העור היא אך סימפטום למשהו אחר פנימי שמודיע לך שהוא כבר שם (ומודיע לך בשבכבת העור שהיא אחד המפלטים האחרונים של הגוף להתרעה). עצתי לך - פני לפורום הומאפותיה ב WALLA. שלך, פרם שי

למעלה