rhapsody

warrior hippie

New member
rhapsody

אני שמח שאני מעורר בכם כזה עניין (תודו תודו שאתם אוהבים היפים... יש לי תחושה שאני גם לא היחיד כאן... אני או מרגיש בנוכחותם של עוד היפים או בנוכחותה של השכנה לוסיה ששואלת למה העשב הירוק הזה מריח כל כך מוזר) על כל מקרה אני, עצמי וחלק מהחברים הדימיוניים שלי הקשבנו ל-rhapsody, למרות שאני לא אוהב פאוור מטאל משום מה די אהבתי את הלהקה הזאת, אולי זה היה בגלל מזג האוויר, אולי זה היה בגלל שהסקינהד שגר ממול זרק עלי הפעם רק שלוש אבנים (כן כן, השלישית היתה בלוק ממולא ברזל אבל בכל זאת..) ואולי הצורה שבה השמש האירה על הכלב חולה הכלבת בעוד הוא שותה משלולית של מי כביסה... אבל אני נהנה מהשירים של rhapsody, מה לעשות? (אני אישית חשבתי לשחרר לחופשי את כל גמדי הגינה בנווה שאנן, אבל המשטרה שמה את כולם בתוכנית להגנת עדים כיוון שהם היחידים שיודעים מי הרג את מלך הדרדסים) פשוט תגידו לי אם גם אתם שומעים אותם, כולם יתקבלו בברכה (חוץ מברדוגו)

November rain

New member
אממ...

אני אישית לא אוהב פאוור ובכל זאת שומע אותם... רק בגלל שהם קלאסיק כאלה כמו נייטוויש וכדומה, לא תראה אותי אומר אבל שאני שומע הלווין וכאלה כי אני לא סובל את זה... נשאיר את זה להיפים ביננו...

Ozzy Osbourne

New member
שומע להם לפעמים

אני חושב שהם טובים ומובילים בתחום. הם עושים שימוש בתכנים קלאסים וזה מה שמושך בעסק.

רוברטוס

New member
מישהו שמע את האלבום החדש שלהם?

הורדתי אותו בשבוע שעבר וממש התאכזבתי. הם ממש ממחזרים את עצמם, בלחנים, בנושאים ובהתנהלות הכללית של האלבום. יותר מידי דומה למה שהם עשו בעבר.

Ozzy Osbourne

New member
עצוב...מה לעשות

נחמד לשמוע לשירים מסוימים שלהם ותו לא. כמה אפשר לשיר על פנטזיות וכל מיני בולשיט עם חרבות ואבירים? מתישהו זה נגמר.עצוב אבל אין דבר מחר נקנה עוד אבוקדו

Nightwish-boy

New member
היפים זה טוב!

היפים זה אחלה אנשים... אני אישית לא היפי אבל זה אנשים טובים (בדרך כלל) אהבתי את הסגנון שלך... נראה לי שגם ההיגיון שלך יצא להפסקת צהריים (תקרא את מדריך הטרמפיסט לגלקסיה חברבור ועם הארץ!) לגבי רפסודי- שמעתי אותם. הם חביבים, אבל נמאס מהם די מהר והם מאוד ממחזרים את עצמם... אחרי שיר או שניים פשוט נמאס... חבר שלי מגדיר אותם משעממים לטובה...מצד שני חבר שלי מתחבר לזה מאוד (הוא גם אוהב את INSENIA). וגמדי הגינה של נווה שאנן כבר שוחררו על ידי כוחותיו העל טבעיים של דודו זר (מזהם מים בכפות רגליו! תסתכלו בלינק של ההודעה הזאת...) וכעת הם חיים בשמחה ליד עדר הפילונים הורודים עם הפסים שלי... שלך דור

Black Rose

New member
כולם כאן אנשים טובים...

ראפסודי זה לא לגמרי פאוור... זה אפיק מטאל.. או לפחות ככה הם מגדירים את עצמם. עכשיו אם רק תואיל בטובך להסביר לי מה הכוונה שאתה היפי? (חוץ מה קטע העשבי שכבר הסברת יפה). כי בדר"כ היפים גם מקשיבים למוזיקה אופטימית וחביבה משנות ה-60 הישישות והיפות: The Beatels, The Beach Boys ,Kinks, Bob Dylen,Cream,Doors,Hendrix,Joplin (אני לא מומחית בעניין המוזיקה הזו.. אבל עדיין..). קודם אתה כותב שאתה היפי, ואז תקעת משהו לגבי השכונה שלך (מאד משעשע ועדיין- את מי בדיוק זה עניין?) ואז כתבת משהו לגבי ראפסודי.. בלבלה גדולה! אבל הבה נניח לזה.. אכן ראפסודי ממחזרים את עצמם, אבל זה לא לגמרי נכון כיון שהם כותבים סיפורים- קריאת המילים בלבד מספקת יותר הנאה מאשר לשמוע את המוזיקה- בייחוד אם אתם בקטע של ספרי פנטזיה: מסופר שם על אלפים וגמדים ושאר יצורים חביבים שאם קראתם אי פעם איזשהו ספר פנטזיה תבינו הכל הכוונה לספרי פנטזיה- לא מדע בדיוני! אגב- מדריך הטרמפיסט לגלקסיה ספר נפלא (וגם המשכיו) אדם דאגלס סופר דגול

ed555

New member
אוקיי אבל רק הפעם..../images/Emo13.gif

ובגלל שמדובר בפאוור ולהבא בלי טעויות קפיש!?
(הסמיילים היחידים שיש לי כוח אליהם)

Black Rose

New member
no problemo...

הממם.. לא מבינה הרבה בפאוור ועד היום לא ידעתי שאייסד אירת´ זה פאוור (זה הרבה דברים יפים.. אבל פאוור?) אז יש לי הרבה טעויות עם הסוגים והגיוונים של המטאל.. איזה כאב ראש... קפיש. הסמיילים לא עובדים. מילא :)

Lucky Bob

New member
סורי על הצתה המאוחרת..

טוב, אז זה לאו דווקא נכון... אמנם ראפסודי מנגנים אפיק פאוור מטאל, אך זה לא אומר שזהו חוק. קח לדוגמה את Stormlord או את... Blind Guardian או Summoning במקרים רבים, גם להם יש קטע אפי שכזה בשירים שלהם.. מה שהופך את זה, בין היתר, לאפיק מטאל. נראה לי..

ed555

New member
אוקיי זה כבר משהו אחר..

כי כשאני אומר אפיק מטאל(או אמרתי) התכוונתי לפאוור. זה פשוט עניין של שמות להגדרה.

ed555

New member
אוקיי אבל זה משהו אחר..

כי כשאני אומר אפיק מטאל(או אמרתי) התכוונתי לפאוור. זה פשוט עניין של שמות להגדרה. וסאמונינג וסטורמלורד זה בלאק. אמנם שניהם משלבים מקצבי מוסיקה קלאסית ועוד למוסיקה שלהם אבל זה לא פיור אפיק מטאל שלזה התכוונתי פאוור מטאל. אבל זה ממש לא עקרוני. פשוט תקראו לילד בשמו(או, לא יודע למה רשמתי את זה..:)

ed555

New member
אוקיי אבל זה כבר משהו אחר.

כי כשאני אומר אפיק מטאל(או אמרתי) התכוונתי לפאוור. זה פשוט עניין של שמות להגדרה. וסאמונינג וסטורמלורד זה בלאק. אמנם שניהם משלבים מקצבי מוסיקה קלאסית אורקסטרלית ועוד למוסיקה שלהם אבל זה לא פיור אפיק מטאל שלזה התכוונתי פאוור מטאל. אבל זה ממש לא עקרוני. פשוט תקראו לילד בשמו(או, לא יודע למה רשמתי את זה..:) נראה לי שתהיה פה הצפה קטנה אבל לא נורא..

Nightwish-boy

New member
לא הבנתי... למי ההודעה הזאת?

כי ענית על כמה דברים שאני כתבתי ועל כמה שהוא כתב... את מתכוונת דגלס אדאמס ז"ל היה סופר דגול. הוא מת במאי השנה מהתקף לב, יהי זכרו ברוך
. נכון שהם כותבים סיפורים, אבל כמה אפשר לשמוע סוג כזה של סיפורים? זה כמו כל הסדרות ספרים האלה על אהבה חלומות מתוקים וכל השאר, קראת חרא אחד קראת את כל החרא! אני לא מת על פנטזיה ולא ממש התחברתי להוביט נגיד... מעדיף מדע בדיוני טוב כמו אסימוב ואדאמס (קראתי את כל סדרת המדריך...). אפשר להחשיב את רפסודי כקלאסיק-פאוור, בהחלט. אבל אפיק? אפיק זה סוג של אווירה בפאוור זה לא סגנון מטאל (נגיד SONATA ARCTICA עשו הרבה שירים עם אווירה של אפיק) בכל מקרה, נכנסת ללינק שלי? אם לא אז כנסי. חובה בכל בית! שלך דור

Black Rose

New member
הלינק לא עובד ../images/Emo4.gif

ההודעה הייתה לשניכם.. לא ידעתי שהוא מת.. בעסה בכל מקרה.. להוביט גם אני לא ממש התחברתי.. ספרי פנטזיה שכן אהבתי הם: רומח הדרקון (המפורסם ביותר קרוב לוודאי.. כל הסדרה וספרי "השוליים") ומחזור שער המוות ומחזור כישור הזמן וכל מיני טרילוגיות ושאר ספרים של מרגרט וייז וטרייסי היקמן (עלילות חרב האופל.. טרילוגית האלף האפל.. כו´...) וגם רייבנלופט זו סדרה מעולה אני חייבת לציין אותה במיוחד
בכל מקרה! אני לא אמרתי שהם אפיק או פאוור- זה מה שכתוב על כל דיסק שלהם באיזה מדבקה כזו..

ed555

New member
שיהיה..

ממה שאני הבנתי אפיק זה מילה נרדפת לפאוור אבל אם אתה אומר שזאת אווירה שמכניסה אותך אפילו יותר עמוק לתוך הבוץ הזה של הדרקונים וכל הבולשיט שנלווה לזה אז בסדר.. בכל מקרה, פאוור כבר לא מעניין אותי כל כך ודי משעמם אותי..

BlackShadow

New member
מה הקשר בכלל?

היפים אנשים טובים? זה כמו להגיד שאנשים שחיים בבניין 13 ברחוב הרצל הם כפויי טובה...

למעלה