rgv250

Michael Owen

New member
rgv250

ראיתי אחד כזה בשוקן לא זוכר איפה בדיוק, נראה טוב מודל 93' מחיר 16k לא ממש בדקתי מקרוב אבל יכול ליהיות שיש עוד כלי כזה במצב סביר? נראה מפתה מאוד לקנות אחד כזה(כן אני רוצה להתאבד) למישהו היה פעם כלי כזה?

Planet X

New member
עזוב שטויות

תחזור לליברפול

eyaleshet

New member
הוא לא כזה קיצוני כמו שעושים ממנו

בזמנו הוא היה קיצוני כי היו ג'אוות ומזדים אבל היום כל שש מאות נורמאלי מעלים אותו הרחק מאחור... וכן נסעתי על RGV ויחסית לאזהרות שקיבלתי לפני ציפיתי למפלצת וקיבלתי משהו חמוד

asparagos

New member
גם ה 600 שלך לא כזה קיצוני

הוא נחשב היום ספורט-תיור... ה ZZR החדש

black enigma

New member
אתה יכול לתאר את הRGV?

ידוע לי על RGV אחד שדורש רק 16 בגלל סיבה מסויימת . לרוב RGVים שבאמת ברמה גבוהה נמכרים גם מעל .

Michael Owen

New member
דרך אגב

הבחור שם הציע לי בנדיט 400 96' שחור ב19k לפי המחיר זה לא נראה טוב

black enigma

New member
לא זכור לי שמול פרפר יש סוכנות עם R

RGV על כל פנים , תתאר לי את הכלי פשוט יכול להיות שהוא מכר להם אותו לא יודע ... 96 ? מה המחירון שלו ? מה המצב שלו ? מה מצב השלדה שלו ? המנוע ? אני לא יכול לייעץ יותר מדי בהתכתבות לגבי דברים כאלו . אני אישית הייתי מוותר על הבנדיט 400 אבל לשיקולך .

Michael Owen

New member
the rgv

כמו שכתבתי בהתחלה לא בדקתי אותו מקרוב, הוא בצבע כחול כהה עם קצת לבן, נראה מבריק אין לא כימעט מדבקות, נדמה לי שלא כתוב rgv בשום מקום על הכלי האמת זו פעם ראשונה שאני רואה rgv והוא נראה הרבה יותר גדול ממה שחשבתי. לא בריא לי לראות אופנועים כאלה, התאהבתי ממבט ראשון.

Pumi

New member
אני חושב שאני יודע במה מדובר

פקח שבע עיניים, אבל אם הוא עוד במצב טוב, ויש לך ראש על הכתפיים בשביל להיזהר איתו, לך על זה. רק אל תשכח שלרכב עליו ביום יום לא יהיה תענוג. מאוד לא יהיה.

Michael Owen

New member
חברה שלי אומרת שגם לרכב עליי זה לא

תענוג גדול, אבל כמו לrgv יש לי כוח בפתיחות...סתם אני מבין שזה לא אופנוע בשביל טיולים זה נלקח בחשבון, אני עוד בשלב שאני לא סגור על איזה אופנוע.

black enigma

New member
שמע לקחת אופנוע כזה על עגלה

לנס הרים בר גיורא ושות' יכול להיות נחמד ... אבל זה אופנוע עם בלאי גבוהה (2 פעימות) עצה שלי אם אתה לא באמת צריך תעזוב תעניין אבל קודם כל תענה על מה ששאלתי אותך במסרים .

על עגלה?

אנחנו לא בארה"ב. אני בטוח שהאופנוע לא ימות מ-40 ק"מ לשם ובחזרה...

black enigma

New member
כן אבל חבל סתם להאיץ בבלאי שלו

וזה יותר לכיוון ה 100 ק"מ בלי קשר לטיול ...

black enigma

New member
תראה לפי התיאור שלך אני חושב

שאני מכיר את האופנוע, אבל בלי לראות שזה אכן אותו אחד זה לא יהיה מקצועי כלל לומר סתם כך דברים . מה שכן התיאור שלו אכן מזכיר לי את האופנוע שעלה לי בראש...תבדוק ב 7 עיניים את הכלי אם אכן מדובר באותו כלי יש סיבה לדאגה ....אבל שוב אני לא בטוח שמדובר באותו כלי .

למעלה