REWVIE

goaguy22

New member
REWVIE

קודם כול חג שמייח. VA - Origin 2 מבית NANO דיסק פול און דרום אפריקאי+תוספות מאירופה תאמת אהבתי רק את טראק 7 היתאכזבתי מהאוסף חבל האוספים הקודמים היו ברמה. VA - Spaceboard מבית קומפאקט טוב בקשר לדיסק הזה אני לא אובייקטיבי אני אוהב תלייבל הזה . מוסיקת פול און מאומנים:ססטו סנטו,אפוקליפס,אולטרהוויס,ויזואל פאראדוקס וביזאר קונטקט המצויינים מומלץ לאוהבי הלייבל. VA - Strata מבית פאנטזם . אוסף של אסקימו וחביריו(דיסק מצויין לאוהבי אסקימו). VA - Ibiza 10am מהלייבל Harmonia Records הייוני. הדיסק פותח בטראק של pleiadians האגדיים(טראק טוב). עוד אומנים:S-Range,Biotonic,Orion,Jirah טראקים מומלצים:1,5,7,8. VA - Complexity מהלייבל Cold Groove Records דיסק טק טראנס אומנים:Spirallianz,Echotek,Midimiliz וכו. VA - Psycomex Malinali מבית AP RECORDS כול מי שאוהב את הבוריטוס שלו חם ומקפץ זה האוסף בישבילו. אני אישית אהבתי. שימו לב לטראק 4 . Psysex - Remixed כבר דובר פה על הדיסק הזה ככה שאני לא ירחיב. דיסק נחמד יציאות טובות פה ושם חבל מגיע להם יותר מזה. VA - In Crypto מבית Ketuh Records מוסיקת לילה חריטות אהבתי פה ושם כמה טראקים. Sulima The Future Consciousness-(Promo) דיסק לילה מצויין פה ושם יש כמה טראקים טובים. VA - Positive Prototype מבית Proton Records דיסק פול און רוב הטראקים אהבתי. VA - Pure Imagination Vol 2 מבית Utopia Rec דיסק פול און לאוהבי המלודיות תהנו.

TRANCE ADDICT

New member
VA - Spaceboard

עוד אלבום פול און טיפוסי.... חוץ משתי טראקים לא אהבתי בכלל...

ביקורת על ה-REWVIE

VA - Origin 2 אוסף חביב מופק טוב טראנס קטעים שתפסו לי את האוזן: טריסטן בקטע לילי מצויין עם גיטרות פרוטוקאלצ'ר בקטע בוקר כרגיל אחלה כתיבה של פרוטוקאלצ'ר סילוור סרפארס שזה בעצם פרוטוקאלצ'ר -אם אהתם תקטע של פרוטו תאהבו את זה VA - Spaceboard לא כוס התה שלי אבל יש פה יציאה או שניים טובות.... סיסטם ניפיל בקטע קלאבי פולאוניסטי עם הרבה משחקי קצב טובים וים ים רגש בטראק אחד..... VA - Strata הלייבל שתמיד הביא לנו פולאון עוד בימי גואה המוקדמים מראה פה את הכיוון החדש שלו עם הדור החדש קטעים שתפסו לי את האוזן: Eskimo-Lazy Beam Dickster Vs Cosmosis-Warm Saki שימו לב גם לסייקל ספייר הישראלי........ VA - Ibiza 10am אוסף חמוד שנותן לי ניחוח של פעם פלידיאנס בקטע סטייל הבקרים של 97 אס רנג' בקטע זורםעד מאוד עם בסליין גרובי לאללה אוןברלאפ בקטע חוד.... איון בקטע עם פינאלה מעולה-הברי באדי און דה פלור...שימו לב לשבירת קצב שם לטריולה ואז הסמפל כולם בריצפה... VA - Complexity אח איזה אוסף משובח של טכנו טראנס כל טראק פצצת פצמ"ר ספירליינז/מידימיליצ בקטעים מעולים אקוטק מביא הפצצה קלאבית טטרנקיטיס ומטאלוגי'ק בקטעים שורפי תאים ניוקליר ראמג'ט הקנדים בשני קטעי טקטראנס טהור VA - Psycomex Malinali לא דיבר אליי.....אפילו הקטע ל סמאג עדיין ההפקות שלהם לא בשלות....... VA - In Crypto אוסף מוזר....... קטעים ראויים לציון דאבל אריאל,דה פארטינג פארוט(התוכי המפליץ)שזה חצי דאבל אריאל, VA - Positive Prototype שומעים שיש פה ניסיון לעשות פולאון שונה אבל הם נופלים במשימה קטעים שתפסו לי את האוזן: Z Machine-Killer Machine Aquatica-Discotech VA - Pure Imagination Vol 2 טוב נו......לא דיבר אליי Sulima -The Future Consciousness עדיין לא העברתי עליו האזנה שנייה אבל משמיעה ראשונה זה ניראה קומבינה של כל סיגנונות הפולאון בסאונד גרוע... הרוב פה הולך לכיוון הלילי במסיבה טראק שתפס אותי בפעם הראשונה-Nrg A-foria

למעלה