Revolution

reut kish

New member
Revolution

היי מה קורה אנשים? :] מישהו יודע איך משיגים מידע בקשר לrevolution?

reut kish

New member
2 שאלות :]

יש רכבת? או אוטובוס? או שצריך להגיע לבד?? כי הרי זה היום שישי ושבת.. ובעיקרון אין אוטובוסים ורכבות וכרטיסים אפשר להזמין רק אם הולכים למקומות האלה?

eranle25

New member
כן יש :)

תבדקי באתרים של אגד ורכבת ישראל, החוף נפתח לקהל מ14:00, תבואי לפני. לגבי כרטיסים יש אפשרות לקנות דרך אתר הרייבולושיין ואז צריך לבוא עם ת.ז. ו4 ספרות אחרונות של כרטיס אשראי ומקבלים את הכרטיס בניצנים , או במקומות מכירה ברחבי הארץ...בהצלחה ;)

hamush

New member
אוף אני לא יודע אם יכניסו אותיייייי

אני לא רוצה לקנות כרטיס סתםםםםםםם כמה עולה כרטיס במקום?

יכניסו

בשנתיים האחרונות שהייתי שם ראיתי ילדים וילדות בני 13-14 אפילו כרטיס במקום יכול להגיע ל180 ואף ל200 שקל אבל אם יתמזל מזלך תוכל לקנות מאיזה יחצ|"ן שלא הצליח למכור תכרטיס בגג 140 שקל

reut kish

New member
שניה..

צריך להציג את התעודת זהות, או רק לתת את המספר? כי בטח אמא תשלם לי על הכרטיס.. :] ותודה רבה רבה לך על העזרה :]

אז זהו שלא [הם בודקים בעיקר תצבע חח

בוא נגיד שת"ז כתומה הם לא ישמחו לראות חחחחח סתם בכל מקרה תמיד יש אופציה להמציא לעצמך תעודת סטודנט

בתכלס

הם בודקים למי שניראה להם בעייתי לי למשל לא בדקו שהייתי שם...... אבל קח עצה קח לאחיך הגדול תתעודת זהות שים תתמונה שך שם(כי הם גם ככה מיסתכלים בחפיף)וזהו.....

hamush

New member
אחי בן 25...אני לא נראה 25..חחח

אבל נראה לי בתכלס שאני יוותר על הרייבולושן למרות שמחר אני שוב ישקול ללכת בקיצוררר תודה על העצה...זה נשמע אחלה רעיון :-}

למעלה