את הספרות המקצועית בנושא מסוים בזמן נתון. אם אני מבינה נכון, יאנג חקר מאמרים כאלה שסקרו וביקרו את התאוריה של פולי. אתה עדיין עם ה קוונטים, הא? review articles: http://www.lib.duke.edu/libguide/fi_review.htm
שמאמרי הסקירה היו על התיאוריה של פאולי? כי אני הבנתי שפאולי כתב את מאמרי הסקירה (במחשבה שניה, נראה לי שאת צודקת). וכן, אני עדיין עם קוונטים..אבל זה הפרק האחרון
במחשבה שלישית אולי בעצם כן צדקתי: Yang had thoroughly studied review articles on field theory by wolfgang pauli, one of the sharpest theoretical physicists of the time. זה נשמע שהמאמרים נכתבו בידי פאולי, לא שהתיאוריה היא שלו (למרות שהוא אכן היה אחד ממפתחיה. בכל מקרה אני לא זוכר שהיא קרויה על שמו).
1)The Pauli Effect החביב עליי 2) The Pauli exclusion particle וקצת שוטטתי עכשיו בגוגל וראיתי שהוא דווקא כתב מאמרים כאלה על תורת היחסות'בעוד שהוא אכן היה בין מייסדיה של הfield theroy/ לא עזרתי הרבה, הא?
לפי תורת הקוונטים, שניהם נכונים ../images/Emo3.gif
אבל במקרה הזה, פאולי הוא שכתב את מאמרי הסקירה על QFT, הידועים תחת הכותרת: Collected Scientific Papers by Wolfgang Pauli אז המובן השני של פניה הוא הנכון.
once the differnces due to the different electric charges are allowed for- ...- neutrons and protons..interact in the same way. משמעות המשפט היא שאם מבטלים, או מתעלמים, מההבדלים הנובעים מהמטען החשמלי השונה של פרוטונים וניוטרונים- הם מתנהגים באותה צורה. השאלה שלי היא מה פירוש הביטוי allowed for בהקשר הזה?