reverse glass painting

reverse glass painting

האם אתם מכירים משהו בארץ המתמחה / למד / עובד בטכניקה זו. או האם משהו מכיר אומן / בי"ס / ספר ללימוד טכניקה זו תודה

עובדים הפוך

1. עובדים בשכבות 2. מה שרוצים שייראה למעלה מונח בשכבה התחתונה [- על המדף, בתנור] ומה שרוצים שייראה מאחור שמים בשכבה העליונה בתנור. 3. זה דורש מספר firings ובסוף מדובר על עובי מסוים. [דהיינו חיבור של כל השכבות והאלמנטים יחד, לעבודה אחת] חציצה

glass painting

הי חביבה, כמובן שעקבתי אחר כל הנכתב בגוגל. אך בכולם ההסברים הם מאוד פשטניים , אני מחפשת הדרכה רצינית. והתהליך בגדול מאוד ברור. אך הצבעים בהם משתמשים הם בעלי אופי אחר(טמפטורות נמוכות), וכמו כן אופי משיכות המכחול שונה במיוחד כאשר המטרה העיקרית היא שילוב עם אור.. ומשום מה אני גם בבתי הספר ללמוד זכוכית לא מצאתי קורסים בנושא זה. מצורפים קישורים ל אמנים לדוגמא מצורפים קישורים

reverse painting

או קיי. הסתכלתי בדוגמא. הציורים שלה הצבעוניים ומרהיבים ביותר. המסר שלה - סליחה, קיטש. רעש. עכשו כך , יש טכניקה ויש תכנים [חבל שלא היית בקורס של סטיב, היית לומדת קצת בעניין תכנים של יצירה.] אבל - אני מציעה לך דבר פשוט תעשי samples הרבה samples , המון. ' , למשיכות מכחול, ולטכניקות אחרות שאת מגלה ושצריך ללמוד איך עושים אותן. בכל אופן אני מציעה לך גם לתת קצת "גוף" לעבודה שלך - מה שנוצר על ידי שכבות של עבודה, כאשר חלק מהפרטים מופיע בשכבה מסוימת. תדגמי את המשיכות השונות של המכחול, נקודת , ציפורים [סתם..........] ומה שעולה על רוחך שהוא בעייתי. תסתכלי היטב בעבודות של catharine Newel שעובדת בשכבות עם powders . כלומר יש לך הרבה עבודה ללמוד.............. את כל האספקטים השונים של היצירה העתידית שלך. מכל הכיוונים. בזמנו אמרתי לך שאני מוכנה לעזור לך. או שבאמת תמצאי ב'יס - ואז תגלי לכולם איפה, מי ומה. שוב, בהצלחה. אני - למקלחת.................. חציצה

meshyle1

New member
תודה אסנת

אתר מדהים. כישרון מדהים לצבע וציור - עושר ויופי - ממש חוויה

kawamagi

New member
העבודות יפייפיות אבל... מזוייפות (?!)

התמונות באתר, רובן ככולן, נוצרו בעזרת תוכנות לעריכה תמונה. לא הייתי אומר זאת אם לא הייתי בטוח בכל מעל כל ספק. שימו לב שהמתקן המחזיק את העבודות זהה לחלוטין (אותה זוית צילום, אותם כפלי אור) בכל אחת מהתמונות בכל קטגוריה. חבל שהאומנית בחרה שלא להציג את יצירותיה, אלא להציג עיבודי מחשב תחתם.

kawamagi

New member
אוקי.. זה כבר גובל ברמאות.

ניחא תמונות המנורות אשר "עוותו" באופן ממוחשב והולבשו על מתקני המתכת. תחת originals ->installations and sculptures מוצגת תמונה של ויטראז' עם שתי ציפורים ופרחים בחלון אשר נמצא בתוך חדר (שורה שניה משמאל). זו תמונה מזוייפת. שום ויטרא\' לא מותקן שם. שימו לב כיצד נחתך נחתך השולחן העגול על מונח הפסל שמשמאל. אם אני הסתובבתי באתר בלי ששמתי לב להודעה (אם בכלל קיימת) שאומרת "כל התמונות פה הן לא של יצירות שבאמת קיימות אלא רק עיבודי מחשב" אז כנראה שיש פה משהו שאין לי איך לקרוא לו אלא רמאות.

glassarah

New member
חחחחחחח, מעולה ../images/Emo6.gif

אתה מכיר את Photoshop Disasters? אם לא אז נראה לי שתהנה שם: http://photoshopdisasters.blogspot.com/

kawamagi

New member
מכיר.... מכיר....

תודי אבל שכזה עוד לא היה לנו
גם התמונה העמוד השני, עם המשולש התלוי, וגם זו המציגה היכל מפואר ומאורך עם עיגול התלוי מהתקרה. שתיהן חשודות ביותר.

סיגליתא

New member
על איזה אתר אתה מדבר? לא מצאתי../images/Emo10.gif

יש את האתר הראשון ויש את השני לא ראיתי ציפורים ופרחים???????

kawamagi

New member
לא ממש

שימי לב בפינה השמאלית, איך התמונה המודבקת מסתירה חלק מהשולחן.

ובגלל זה אסנת ..................

בגלל משהו שמתימר להיות זכוכית אבל בכלל לא בזכוכית................. לעג לרש

למעלה