revenge of the sith

the Sithari

New member
אין טריילר בינתיים....

יש כל מיני סרטונים שמתיימרים להיות הטיזרים של הסרט אבל אני לא חושב שהם מקוריים.... הטריילר הראשון יצא עוד כמה חודשים

steve2

New member
לא אמור להיות איזה טיזר..../images/Emo26.gif

בדיסק הבונוס של הטרילוגיה ב-DVD..? אני יודע שיש מאחורי הקלעים של השלישי...

אם כבר אמרת את זה

באמת חשבתי על זה לפני כמה זמן אבל שחכתי מזה. אותו דבר עשו עם הטיזר של שר הטבעות-שיבת המלך. אמרו שישחררו אותו בערך באוקטובר, בעוד שהDVD של שני הצריחים שוחרר באוגוסט. אני צפיתי בהצצה אל מאחורי הקלעים של שיבת המלך ובסופה היה הטיזר טריילר. אז גם כאן - קיימת סבירות מאוד גבוהה שהוא יכלל בטרילו-DVD.

darth bane

New member
זו הייתה משאלה ולא שאלה

בכל מקרה, עוד אין טריילר רשמי, זו הייתה משאלה ולא שאלהוהטיזרים שמסתובבים הם של מעריצים. והשאלה הגדולה- האם יגמרו החיים ב20 למאי 2005?

כנראה שכן../images/Emo7.gif

גם על זה הספקתי לחשוב... מה יהיה על הפורום, ואולי על האתר שעוד לא נולד אפילו לאחר סגירת המעגל? אני מניח שעוד נדבר על הסרט, ונחכה בייחד לDVD (או אם יהיה קיים כזה דבר: לוידאו
). ויש לי עוד שאלה: רק תחשבו ותשקלו זאת כאופציה! אני ממש לא בטוח על השאלה הזו כי לוקאס הולך להוציא את כל מעודו על הסרט הזה! אבל מה אם... הסרט יהיה #*^$@$&*^% ? , אני מתכוון, מה אם הסרט ייכשל קשות מבחינת התוכן והכל? זה יהיה ממש רע!

Another Girl

New member
הממ

תראה,הפורום היה פעיל (אם כי לא מפוצץ) גם בתקופות שבין הסרטים,לכן נראה לי שהוא ימשיך להתקיים גם אחרי צאת נקמת הסית', שכן כל הסאגה היא נושא בפני עצמה.

mace windu1

New member
יש בזה משהו אבל זה עדיין..

לא יהיה אותו דבר...
לא תהיה ההתרגשות שלפני צאת הסרטים.. וכל מני דברים כאילו... אנשים פחות יחפשו את הדברים האילו כי כבר יש להם תשובות ביד..

Lu Tze

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo8.gif../images/Emo13.gif../images/Emo4.gif../images/Emo123.gif../images/Emo123.gif

MajorWinters

New member
../images/Emo19.gif../images/Emo19.gif../images/Emo19.gif../images/Emo19.gif../images/Emo19.gif../images/Emo19.gif

למעלה