Reutt & Cf on Midea PrimeTime

LullaBelle

New member
אין לי בחינה למחרת, אם זה היה אליי

:) יש לי בחינה ביום שני!

jasmine38

New member
עדכון החדשות!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

שידורה של הכתבה על רעות שנועדה להערב, נדחתה לאחד מימי השבוע הקרוב בחדשות בערוץ - 2. כשאדע פרטים נוספים, אשתדל לעדכן במהרה בפורום.

shuki mazuz

New member
למי שיפספס אני אקליט את הכתבה...

למזלי יש לי כרטיס טלוזיה במחשב אז אני אקליט את הכתבה ואשלח אליכם... רק יסמין תעדכן אותי! שבוע טוב לכולם

jasmine38

New member
שלום שוקי

אתה מקליט את זה דיגיטלית לקובץ? אם כך, נוכל השלוח למי שחפץ בכך. באתר החדש (המחודש) שנמצא בשלבי פיתוח, נוכל להוסיף גם קטעי ווידאו דיגיטליים. יהיה לנו אתר דינמי חדשותי מעודכן ומרתק.

shuki mazuz

New member
ליסמין...

כן אני מקליט דיגיטלי זה יהיה כקובץ אז רק תעדכן אותי... ואני מאוד שמח לשמוע על האתר שיפתח החדש

jasmine38

New member
עדכון החדשות - הכתבה ב../images/Emo44.gif

ממקורות יודעי דבר............. הערב (יום א' 23/01/2005) בחדשות בשעה 20:00 בערוץ 2 כתבה על רעות שלנו, שעברה השתלה

מישהו יודע מה המצב שלה?

אני מקווה שהיא בסדר ואם אולי יארגנו לה איזה מחשב אז שתדבר איתנו!!! היא הבטיחה לי משהו..אבל כבר גיליתי אותו לבד

תוכל לשמוע ממנה בראיון

הראיון הסתיים לא מזמן, כך שזה כמעט טרי לגמרי. ארגנו לה מחשב, והיא אפילו כתבה תשובה, אבל משום מה לא הצליחה לשלוח אותה. חבל, אבל לא נורא!! נתאזר בסבלנות והיא עוד מעט תהיה בבית...

ראשגדול

New member
שמחתי לראות אותה .

שנים לא ראיתי אותה ... מאז תקופת הקיטנות המאושרת ... 10 שנים פלוס מינוס ולא ניראה לי שהיא השתנתה .. שמח לראות שהיא מאוששת ..

jasmine38

New member
עדכון חדשות - מהדורה שלישית../images/Emo124.gif

רעות תתראיין מחר בוקר בגל"צ בתכנית הבוקר של רפי רשף. כמו כן, מחר תהיה כתבה אודותיה וההשתלה במעריב כמו כן, נפתח מטה התרמה בעקבות השידור, ויש התעניינות והענות לתרומות ולשאלות על ה-CF !

shuki mazuz

New member
למי שפיספס את הראיון עם רעות...

שהיה בערוץ 2 מוזמן להוריד ולצפות בכתבה, כתבה מאוד מרגשת! חילקתי את הקובץ לשתיים בגלל הגודל של הקובץ... וההורדה מהירה.

מלוחית

New member
שלום לכולם../images/Emo24.gif

סוף סוף הזדמן לי להגיע לאינטרנט ולומר לכם תודה ענקית על התמיכה , הדאגה וגלי האהבה שמציפים אותי עד לכאן בבלינסון. אני מרגישה הרבה יותר טוב, ובכל יום מגלה דברים חדשים... אשתף אתכם במה שאוכל כשאגיע הביתה. ההורים רוצים למסור את תודתם לריקי, רחל וכל החברים שמתקשרים ומגלים דאגה והבנה. תשמרו על עצמכם נשיקות רעות

למעלה