Reutt & Cf on Midea PrimeTime

עוגיונת

New member
זה ממש לא נכון

אומנם אני מטופלת של ענת ו"תודה" על החצי אאוטינג אבל שה ממש לא נכון שכולם יודעים הכל על כולם דבר כל כל משמעותי באמת מספרים ומדברים עליו אבל יותר מזה, אני לא יודעת כלום על אף אחד אז בבקשה להרגע!

vikvik

New member
ממקור מאוד פשוט , היא חברה שלי.

חשבת אולי על האפשרות הזאת?

AMIKOLO

New member
מתנדבים

ביום ההתרמה האחרון היו מעורבים למעלה ממאה מתנדבים, למעשה קרוב למאתיים ! כך שעל ייצא לעז על כח המתנדבים המצוי בתוכנו. תמיד רצוי שיהיו יותר, אך בגיוס אקטיבי, שאכן ויויאן כפי שהזכרת שותפה בו, יש נענים לקריאות וזה מחמם את הלב והריאות. את אינך טועה, ואין לי מושג ורוד למה נאמרו דברים אחרים.

jasmine38

New member
חדשות...חדשות...חדשות...חדשות

יש באיגוד הרבה כוכבים וכוכבות מדהימים ומדהימות. ב-4 השנים האחרונות אני מעביר הרצעות בבתי הספר, בעזרת הקלטת בכיכובם של של רבים מכוכבי התקשורת באיגוד, ובעיקר בכיכובה של רעות שמצלמת "מכתב וידאו". אין ספק שרעות מצליחה לרגש את הילדים ומוריהם, וכל הרצאה בליווי מצגת, מבטיחה המון שאלות והתעניינות לאחר מכן, ותלמידים רבים מוותרים על ההפסקה. פגשתי את רעות בפעם הראשונה באסיפה הכללית האחרונה ב-11/01. והיא יפה הרבה יותר מהמעט שרואים בסרט. היא הרשימה משהו חבל"ז. ביום שישי (שלושה ימים אחר-כך), רעות עברה השתלת ריאות ב ה צ ל ח ה רבה
נאחל כולנו לרעות, החלמה מהירה ושיקום מהיר מהשפעות הניתוח, וחזרה מהירה לחיים הנורמליים, שיהיה לרעות
. ואם בכוכבות תקשורת עסקינן........... במוצ"ש בחדשות בערוץ-,2 תהייה כתבה על רעות שלנו, שעברה השתלה. כולנו מוזמנים לצפות ולהתמוגג מנחת. אפילו אם יש למחרת בחינת סימסטר

עוגיונת

New member
ובכלל נזכרתי עכשיו

שלא ידעתי את זה מענת בכלל אלא ממקורות אחרים!!!!

jasmine38

New member
עמי , אני מתפלא

כך כתבת: "ואין לי מושג ורוד למה נאמרו דברים אחרים" מדוע אתה צובע את המציאות בורוד? אולי כדאי להשתמש במשקפיים שקופים ולא ורודים? היתכן שאתה ואני קיבלנו מויויאן מידע שונה ואו אפילו מידע סותר?

jasmine38

New member
שלום עמי

שמח שהצטרפת לפעיל בפורום. מקווה שזה לא מופע חד-פעמי

jasmine38

New member
לעמי ולידיעת כל חברי האיגוד בפורום

שלום עמי (גם לכולם) מסכים עקרונית עם מה שכתבת על עמותות ועל התנדבות. הסכמתי אינה גורפת. בהתדיינות שבנדון בחרתי לשים את הדברים על השולחן! אני לא מתנסח באופן דיפלומטי, (כל אחד דרכו כישוריו ומגבלותיו). אף על פי שדברי בנדון, לא היו נעימים לרוב הקוראים בפורום, הרי שלא הצעתי ל"חייב" את חברי העמותה בהתנדבות. קראתי לעודד התנדבות, והעליתי הצעות בוסר. אילו לאיגוד היו מספיק מתנדבים כל הנדון לא היה עולה על סדר היום. (גם אתה מרמז על מחסור במתנדבים), מטרות כלכליות (או שווה כסף) שלא נוכל להשיג בהתנדבות, נאלץ לשלם על כך לעובדים/קבלנים בשכר (ברשותך, לא אתן דוגמאות בפורום מדאגה לשלומו של האיגוד). הצעתי לבחון אפשרויות לתת תמורה כלשהי למתנדבים, בדרכים שמשתלבים עם המטרות הכלליות של האיגוד. עקרונית נשמע נחמד, אך לצורך מימוש הנחמדות צריך לחתוך כמה פרורים מהעוגה של כולנו,(וזה כבר לא נחמד) ואת הפרורים להציע למתנדבים המועטים. כאן התעוררה התפרצות על אפליה וחוסר שיוויון. כי כיצד יינתן משהו לטובת מישהו, ולא לתת לכווו...לם? כפי שנאמר: אילו היו מתנדבים רבים, לא היינו נזקקים לפרורים. אין ספק שיש סיפוק בהתנדבות, ומי שמתנדב יודע זאת, אך אילו זה היה מספק, היינו מוצפים בפניות להתנדבות, ושוב... לא היינו נדרשים לסוגיה זו. מבלי לפגוע במי מהקוראים ואו ממשפחות ה-CF, הרי שבתוך עמי אני יושב, ויש לנו תרבות ישראלית על הטוב ועל הרע שבה. ומתי ישראלי טיפוסי מתחיל לעשות מעשה, או בכלל להתעניין? נכון, - כשיוצא לו מזה משהו, או לחילופין, כשיש סכנה שיפסיד או יאבד משהו. הנני שואף לשוויון לכל. מי שבאמת מכיר או הכיר אותי בעבר יודע זאת. לצערי הרב היא אינה ניתנת להשגה ובטח שלא שלא ניתן להשיג שיוון מוחלט כפי שכתבת. הפרדוקס הכי גדול שלי, ששאיפתי ליושר צדק ושיוויון גרמה לי לא-פעם, לשלם מחיר לא מבוטל. הנני חבר באיגוד שנים מעטות, וחבר בועד שנתיים, בהן למדתי שאין שיוויון, ומי כמוך יודע שאין שיוויון. (גם בעניין זה, לא אתן דוגמאות בפורום). שיוויון אמיתי הוא הצהרתי בלבד ואינו בר-השגה. יש דברים/עזרה/שירותים שלא ניתן בכלל למדוד ולהשוות. אחד הדברים שביקשתי להשיג הוא שיוויון לכל החולים באיגוד, כלומר לשפר את המצב עד כמה שניתן, ועל כך אמשיך להלחם, כל עוד יהיו בי הכוחות הנפשיים ומנדט לפעול ולהשפיע. זכור לי, שבסיום אחת הישיבות הראשונות והסוערות שהשתתפתי באיגוד, נאמר לי ע"י אחד מחברי הועד שאין שיוויון, ובתגובה אמרתי, שזה נכון, אך אנו נדרשים לשאוף לכך. נראה לי שציבור החברים באיגוד, מעדיף חברי ועד שיהיו נחמדים ואמפטיים, ושלא ירגיזו אף אחד, על פני חברים שמוכנים להתבטא גם בנושאים לא נעימים, להעלות רעיונות, לשים דברים והתלבטויות באופן ישיר כנה ולא במילים מדודות ומנוסחות ללא דופי, וללא חשש מעליהום. ואם מי מהקוראים, חלילה שגה בפרשנות לפסקה לעיל, ולמען הסר ספק, אני לא מטיל דופי ביושרך וכנותך, ואף אבקש שתיבחר מחדש ליו"ר, וחסר לך שתסרב
כי לא רבים התברכו ביכולת נתינה והקרבה מדהימה כשלך. מעניין לבדוק את הניסוח המדויק של תקנון האיגוד ולעמיד את ועדת הביקורת באתגר הזה, באשר לשוויוניות כפי שמנוסחת בתקנון ואופן מימושה הלכה למעשה, כי אם יש כלל, הרי שיש להכילו על הכל. משיחות שקיימתי עם ויויאן, הבנתי באופן ברור שיש קושי להוציא כמה וכמה אנשים מהבית. לכל אחד יש עבודה, כל אחד עושה לביתו וזה לגיטימי בהחלט. לאחר מדגם מייצג של חוסר הענות לסייע ליום ההתרמה, פנתה ויואן והעיזה להציע בתגובה לאי זמינותם לסיוע בגלל מחויבותם לעבודה, שייקחו יום חופש!! אפשר לנסות ולבקש הכחשה מויואן! מי שישיג ממנה הכחשה לתיאור העובדות, שיקום!!! זה מעיד שנורמות ההיענות נשארו כפי שהן, ואם אתה מדווח (לא יודע אם המספרים ברורים או שמדובר בתחושת בטן) על קרוב ל-200 מתנדבים, הרי שיש לראות בכך ברכה, בהשוואה להיענות החברים בשנה שעברה, שהייתה פחות מ-100. עמי, עוד שתי הערות לך ולידיעת הפורום: 1. כל חבר ועד יכול להעלות לסדר כל עניין שהוא מוצא לנכון, ללא אישור מראש מהציבור אותו הוא מייצג. אני העליתי רעיונות והצעות לפורום, במטרה ללמוד על רחשי הלב, ובכדי לעורר ויכוח משותף ופורה ולקבלת משוב אמיתי כנה ולא מתחסד, הצעתי למגיבים אפשרות לכתוב תחת שם אורח. וגם ביקשתי שלא לנצל את האופציה של כניסת אורח שלא בהגינות, והיו פחדנים ומוגי-לב שבמקום להתייחס רק לגופם של הנושא והדעות בנדון, בחרו לנצל את הבמה לתקוף אותי, באופן לא ראוי. אילו לא הייתי מנהל את הפורום, הייתי מבקש ממנהל הפורום להסיר תגובות אלה. ומאחר שאני עצמי מנהל את הפורום בפועל, נמנעתי בינתיים מלעשות כן. 2. היו מי שהרחיקו לכת ואף אבלים וחפויי ראש נוכח חברותי בועד (ראה את הביטוי "רחמנא לצלן") . כמו כן החלטות ואו דעות שנויות במחלוקת מטבעם שאינם מייצגות את כולם. אין בכוונתי להיענות להצעה של "אורח חוצפן" ולממש את תפילתו, למרות שאני לא נאחז בתפקיד זה בכל כוחי. לא ביוקרה אני חפץ. האם תוכל בבקשה לספר לפורום, כיצד ניתן להדיח חבר ועד, ומה העילה/העילות לכך. תודה לכל מי שקרא את כל התגובה הארוכה זו

vikvik

New member
רעותייייייייייייייייייייייייייייייי

אמנם אני יודעת על ההשתלה מאז הניתוח עצמו אבל לא ידעתי אם היא תרצה מזל טוב בפורום או לא , אז לא העליתי. תתחדשי! תנצלי את כל האויר עד הטיפה האחרונה , תתאוששי מהר כדי שבאוגוסט תרוצי את שצאלפ! אין לך מושג כמה מאושרת ושמחה אני בשבילך! הלוואי והייתי יכולה לחבק. מזל טוב!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

עוגיונת

New member
גם אני ידעתי ושולחת נשיקות!!!!

די מתפלאת על יסמין. למה אתה מפרסם את שמה בפורום?

jasmine38

New member
לעוגיונת

אם לא תקבלי תשובה לשאלתך במהלך השידור הערב, תשאלי שוב ואשיב לך. להתראות בשידור הערב

jasmine38

New member
לעוגיונת, מה מצב הפליאה שלך הערב?

האם קיבלת מענה לפרסום שמה בפורום? בכל אופן, אסור לחשוף את ה"ניק" שלה.

למעלה