Reunion

Reunion

פרק מצויין, עוד אחד מטובים והאהובים עליי בסדרה. אהבתי מאוד את שם הפרק (כמובן בגלל מה שדרוסילה אומרת), אבל גם מה שבעצם קורה בסוף הפרק (פיטורי הגנג), הוא ההיפך הגמור לשם. אהבתי כשגאן מביא בהתחלה את אנג'ל בחזרה למלון, מראים כמה אנג'ל בשוק, מבולבל, כועס ומתוסכל. הצחיק אותי שגאן לא ידע מי זו דרוסילה, ושאנג'ל הפך את המשרד, הוא אמר לאנג'ל שהיא לא בארון. הצחיקה אותי השיחה בין גאן לווסלי, על כל עניין הסבתא, סייר וכל הקטע החולני בזה. תמיד כיף לראות את דרוסילה. תמיד משעשע. מדברת לכוכבים וכל שאר המלמולים הקורעים שלה. אהבתי שהולנד אמר ללינדזי לא להתערב בעניין משפחתי. הצחיק אותי שהחבורה ניסתה להבין לאן יכלה דרוסילה לקחת את דרלה, כל אחד ניסה לחשוב בדרכה המשוגעת של דרוסילה. היה יפה שכולם פתרו את זה יחד (משהו שבעצם רק מחזק את את סוף הפרק). הקטע שבו אנג'ל מזיז את העפר והבד מעל דרלה, היה יפה. מצחיק לראות את דרוסילה מרביצה לאנג'ל. אהבתי את הקטע שאנג'ל אומר לה שהם במאה ה-21. כל קטע ההתעוררות של דרלה היה טוב. אהבתי שדרוסילה אומרת שכולם שוב ביחד. סצנת הקרב בין השלושה הייתה טובה. היה משעשע בסצנה שבה אנג'ל אומר לכולם שהולכים לוופלרם אנד הארט, כשגאן אמר שהוא כבר השתכנע ב"גיר אפ". דרוסילה הייתה קורעת ומפחידה בו זמנית במשרד של לינדזי. אני פשוט מת על השטויות שלה. הנהיגה של אנג'ל הייתה קורעת. אהבתי שהוא ניסה להתחמק מהחיזיון של קורדי. היה גדול שקורדי הוציאה את היתד. הקרב בין דרוסילה ודרלה היה טוב. ממש רואים את מערכת היחסים בין השתיים בסצנה הזו. הסיום בו דרלה הורגת את הנהג היה מצויין. פשוט מצויין איך שמעבירים לצופים את האכזריות ואת השיגעון של הצמד חמד הזה. הקטע עם הבחור והטקס היה פשוט קורע. הצחיק אותי שאנג'ל אמר לו שהוא בטוח שיש לו מליון סיבות לחיות. כל הסצנה בחנות בגדים הייתה גדולה. נקרעתי כשדרוסילה החלה לרקוד לצליל הפלאפון ואמרה שהיא מצלצלת. אהבתי שתוך כדי השיחה של דרלה והולנד, מראים את המוכרת המתה. והקטע שלאחריו שבו רואים את דרלה שוברת את המפרק של המוכרת השנייה היה די מזעזע. הכניסה של אנג'ל למשרד של לינדזי הייתה מגניבה. יפה שהשיחה בין הולנד לאנג'ל, היא בהחלט חלק מהבנייה למה שאנג'ל עושה לוולפרם אנד הארט בסוף. אהבתי את הכניסה של דרלה ודרוסילה לאסיפה של וולפרם אנד הארט. דרוסילה במלוא השיגעון המפחיד שלה אומרת: "Very sweet she was - like clover and honey." המפגש של דרוסילה ולילה היה משעשע בצורה מסוימת. הקטע עם העדה בתאי הלבשה היה טוב. העביר את הפחד והאכזריות בצורה טובה. הצחיק אותי כשאנג'ל מצא את דרוסילה ודרלה שוב, דרוסילה אומרת "Daddy's home." הסצנה הזו היא פשוט ענקית ומהטובות בסדרה. מקורי, מפתיע ומצויין. אהתי שאנג'ל חוזר על המשפט שהולנד אמר לו יותר מוקדם בפרק: "And yet, somehow, I just can't seem to care.". הסוף היה מצויין ושוב מפתיע. ההלם של החבורה ממעשיו של אנג'ל, והמבט הריקני ומיואש, אנג'ל בעצם מוותר על הכל ומוצא בזה חסר תכלית. ואז הוא מפטר את החבורה.

נצל"ש...

אין באתר של כנס חנוכה מספר טלפון, מישהו יודע אז מאיפה אפשר להזמין?

c o n n o r

New member
לפי מה שהבנתי מהפורום של הכנס

כרטיסים לאירועים יהיה אפשר לקנות רק במקום עצמו.

למעלה