Restless

Schnickelfritz

New member
Restless

איזה פרק יפה
ראיתי אותו לפחות 3 פעמים ואני עדיין לא מבינה 3/4 ממנו... החלק שהכי הצחיק אותי: RILEY: We better make a fort. ADAM: (nodding) I´ll get some pillows.
כמה גדול

Shades Of God

New member
איזה פרק מעולה!

פעם ראשונה שאני רואה אותו. * ספויילר * למי שלא רואה את הפרקים בסטאר: או יותר נכון-שאלה לאלה שכן רואים: הקוטלת הקשוחה והקדמונית זאת לא זאת מהפרק האחרון בסטאר- שבאפי הולכת לה במדבר ומחכה למשהו שיופיע וייתן לה תשובה, מה המטרה שלה ובלה בלה בלה.. ואז מופיעה אש ומאחוריה מסתתרת דמות שאומרת לה שה´מתנה שלה זה מוות´ (או משהו כזה) -בקיצור,זאת לא היא?? ועוד משו "come back before dawn" מה שטארה אמרה לה..זה אמור להביע משהו? פרק מגניב!

talrv

New member
כן...

זאת היא.. אבל בפרק האחרון בסטאר, זאת הייתה המדריכה של המסע של של באפי רק בדמות של הקוטלת הראשונה... ו-come back before dawn זה מין רמז כזה לעונה החמישית.. יש את זה הרבה פעמים בחלומות ב"באפי"..

ANGEL N

New member
כן זו היא אבל...

זו לא בדיוק היא, ספויילר למי שלא רואה סטאר, זודמות הדרכה שבאה בדמות הקוטלת

nAm250

New member
יש למישהו

אתר עם פרשנות טובה לפרק כי לא הבנתי הכל

תכנסי לאתר הבא:

www.sunnydale.co.il משם לספרייה (אני חושבת) איפה שיש סיכומים קצרים וארוכים של פרקים. לפרק הזה, עד כמה שאני זוכרת יש סיכום ארוך במיוחד. אבל קשה מאוד להסביר את הפרק... פשוט צריך להבין לבד (ולראות את העונה ה5). בכל מקרה, אם מסתדרים עם אנגלית, אפשר לנסות באתר המצויין: www.buffyguide.com (אני גם מוסיפה קישורים

WhyMeiry

New member
אני אישית ממליצה

על All Things Philosophical on BtVS and AtS. אתר מדהים שאני יכולה להסתובב בו שעות.

Ronron21

New member
פרק מצויין!! עשוי נהדר!

ובכל פעם שאני רואה את זה אני מגלה עוד כל מיני דברים קטנים.... אה, נזכרתי בקטע שנורא הצחיק אותי: הקטע שספייק וג´יילס מתנדנדים ביחד וספייק אומר שהוא הולך להיות צופה!!! ו.. תגידו, מישהו יודע מי זה לעזאזל האיש עם הגבינה... מה הוא אמור להיות?

Shades Of God

New member
אממ..

ההשערה שלי היא שזאת היתה מן מטאפורה לעכברים שנמשכים לגבינה וזה מוביל אותם למלכודת/לסוף שלהם. או שלא.:) והיה מן קטע כזה שהגבינה באה כל פעם בצורה שונה, כאילו כדי להראות איך כל אחד מסתכל על המצב בצורה שונה. נגיד לג´יילס הוא אמר משהו כמו-"אני לובש את הגבינה היא לא לובשת אותי" כי ג´יילס חשב שהוא שולט במצב-כי הוא חכם יותר ממנה,עד שהיא באה מאחורה והוציאה לו את המוח או משו.. אני לא מתעמקת פה בדברים שלא קיימים -נכון?

Shades Of God

New member
כניראה שאני באמת מתעמקת בדברים

שלא קיימים כי: joss says: (Tue May 23 20:01:04 2000 205.188.198.162) the cheese man means nothing. He is the only thing in the show that means nothing. I needed something like that, something that couldn´t be explained, because dreams alawys have that one element that is just RIDICULOUS. Thus, man of cheese. Plus funny. (to me)

talrv

New member
סורי לאכזב אותך.

אבל ג´וס התראיין פעם בנוגע לאיש הגבינה שהרבה תהו מה לעזאזל הוא עושה שם, וג´וס אמר ש..... כלום... פשוט שמו אותו כי הוא מצחיק

Buffybot

New member
פרק גאוני

ויותר מ"שקט". כל כך הרבה רמזים בפרק שזה נעשה ממש קשה לפנחו. עד היום אני לא מצליחה להבין את כולו באמת, אבל יש רמזים שכן הבנתי. רובם אם לא כולם לגביי העונה החמישית. צריך ממש לראות המון פעמים עד שמצליחים להבין משהו. בעיקר אם בפעם הראשונה ראית את הפרק באנגלית... ג´וס הוא גאון! מליון רמזים בפרק אחד. עדיין לא הבנתי את הקטע של האיש עם הגבינה... זה קשור לריילי?

max2k

New member
זה רק אני או ש..

הדיאלוג של באפי לריילי (במותו של סוכן) היה גאוני.

Schnickelfritz

New member
זה היה מונולוג

אבל כן, זה היה גאוני Men, with your, sales! ובכלל, כל הקטע של I got here first so I got to be the cowboy היה גדול! והקטע שספייק הצטלם בפוזות מוזרות
עונה 6 ר ו ו ח ס פ ו י ל ר נכון כשהם התנדנדו, ג´יילס אמר שספייק הוא הבן שלו או משהו. זה נורא הזכיר לי את Tabula Rasa אבל אני בספק שזה קשור...

אם כבר ../images/Emo58.gif לעונה 6....

עוד
לסוף העונה... מישהי שאני מכירה עשתה חיבור בין הסצינה בחלום שספייק מדבר על זה שהוא הולך להיות צופה, לבין זה ש
פרק סיום עונה 6 כ מ ה ש ו ר ו ת ר ו ו ח ספייקי קיבל נשמה. אם תעשו 1+1 תגיעו גם אתם להשערה שלה לגבי עונה 7. (איזה כיף, הצלחתי גם להתקמצן במילים, וגם להשמע כמו מורה באותו משפט...אני כשרון אמיתי...)

למעלה