Restart [או: מזל של ממשיכים]

limilu

New member
Restart [או: מזל של ממשיכים]

בדיוק אתמול בבוקר החלטתי להתחיל שוב לכתוב חלומות. לא ידעתי שעוד באותו הלילה יהיה לי חצלול. אני מניחה שיש לי הרבה מזל. אני לא זוכרת הרבה פרטים [זה מה שקורה כשרק חוזרים לכתוב
], אבל אני זוכרת שהלכתי ליד בית בתהליך בניה. כשחזרתי לשם אחרי הרבה זמן, הוא היה בנוי לגמרי. בשמים היו גלילים צמריריים בצבעים זרחניים, וזה נראה לי מאוד מוזר, כנראה זה מה שהצית את המודעות שלי. אני זוכרת שעשיתי הרבה מאוד דברים מעניינים, אבל חוץ מלעבור דרך קירות [בעלי הבית לא אהבו את זה, מסתבר], אני לא זוכרת שומדבר. יכול להיות שעפתי. אני שמחה שחזרתי ^^

silverhawk

New member
מזל טוב!

האם זכרת להשתמש בבדיקות מציאות ובשיטות להגברת הצלילות?

limilu

New member
לרוע המזל, לא ../images/Emo10.gif

כל ההבנה שלי בחלומות שהם חלומות מסתכמת בהבחנה בפרט יוצא דופן ותו לא. לא תירגלתי ב"מ בזמן שרשמתי חלומות, וגם את זה הפסקתי לפני זמן מה. רק במזל היה לי חצלול בדיוק ביום בו התחלתי שוב לרשום. ויכול להיות שגם לא הייתי זוכרת אותו. בבוקר לא זכרתי אותו, אלא רק כמה שעות אח"כ. בשיטות להגברת צלילות אני תמיד שוכחת להשתמש

sh00sha

New member
ברוכים הממשיכים!

ושתזכה לעוד מלא חצלולים מגניבים D= ברוכעס והצלוחעס, סבתא שושה ^-^

Roy1232

New member
אני בדיוק פספסתי מוטיב חוזר../images/Emo10.gif

בבוקר זכרתי את החלום שלי והבנתי שאני חולם אותו דבר הרבה זמן, לצערי לא היה לי זמן לכתוב ושכחתי הכל

astral1pro

New member
יש יתרון דווקא לכתיבה של החלום?

או שעדיף לדעתכם להקליט את עצמי אם יש לי מכשיר הקלטה מתאים?

EndOfAllHopes

New member
כשאת כותב

זה נכנס טוב יותר למוח. כמו שלומדים למבחן בהיסטוריה, אם אתה כתוב זה עדיף על סתם לחזור בראש. אבל אם אתה מקליט ואח"כ שומע שוב את ההקלטות זה גם טוב.

limilu

New member
ועוד בנושא

היה לי עוד חצלול אמש. למרבה הצער, אני זוכרת רק שניסו לשדך אותי לאנשים ושעברתי דרך קירות. נראה שאני ממש מומחית בלעבור דרך קירות

למעלה