residence permit בשבדיה

adri1980

New member
residence permit בשבדיה

שלום לכולם, הייתי מעוניין לדעת מה הזכויות שמקנה residence permit בשבדיה לשנתיים, אני יודע שזה למעשה גם אישור עבודה, אבל אני מתקשה למצוא בגוגל פרטים נוספים. אשמח אם מישהו יועיל בטובו לספר ולתרום לי מנסיונו ומהידע שלו... tack so mycket

chancet

New member
בגדול כל מה שמקנה אזרחות.

רק שזה מוגבל זמן אחרי זה האישור תקף ל5 שנים שבסופם אחרי מעבר מבחן שפה אפשר להפוך את זה לאזרחות שבדית לכל דבר

adri1980

New member
אתה בטוח?

נראה לי שאזרחות מקנה יותר דברים, פרט לזכות הצבעה שזה פחות חשוב בהתחלה. האם residence permit מאפשרת זכויות סוציאליות כמו לימודי שפה, ביטוח רפואי, דמי אבטלה וכדומה??

forglemmigej

New member
על איזה בסיס קבלת את הResidence permit

תשאל במשטרת ההגירה. האם הם שמו לך את החתימה בדרכון?

adri1980

New member
כן זה בדרכון

בשגרירות שמו לי את האישור לשנתיים בפספורט, אני עדיין בישראל. בת הזוג שלי שבדית וזה הבסיס שבזכותו קיבלתי את האישור.

chancet

New member
איזה מגניב לך... אשתי ואתה בול אותו הדבר

עכשיו היא לומדת בחינם זכאית להכל בערך בינתיים לא יצא לי לבחון את המגבלות של זה מה שכן כמו שכבר אמרו לך CSN לא תקבל בינתיים CSN - תשלום על לימודים ועזרה כלכלית לסטודנטים. יאללה בוא למלמו מגניב פה וצריך עוד ישראלים :)

adri1980

New member
כמה זמן אתה שם?

מה העניינים? אני מגיע בעוד חודשיים להודיקסוול שזה "קצת" צפונית למלמה,מה קורה שם בדרום? כמה זמן אתה שם?

chancet

New member
איפה זה הודיקסוול בדיוק??? מה זה????

אני פה שנתיים וחצי בסקנדינביה מתוכם שנה בדנמרק ושנה וחצי במלמו... בדרום? ערבים כרגיל

adri1980

New member
Hudiksvall

הודיקסוול נמצאת כ-300 ק"מ צפונית לשטוקהולם, מקום די קטן, המשפחה של חברה שלי היא משם..אנחנו מחפשים משהו באזור בתור התחלה..

למעלה