Resharper

yoave23

New member
Resharper

מישהו פה משתמש בזה? אשמח לשמוע חוות דעת...

Royi Namir

New member
אל תתחיל מלחמות עולם

יש כאלה שאוהבים ויש כאלה שלא

nocgod

New member
משתמש כשנה כבר...

זה עניין של הרגל לדעתי. יש כאלה שמתרגלים אליו ונהנים ממנו
יש כאלה שלא מצליחים להתרגל והוא מפריע/מציק להם.

באופן כללי - חייתי לא רע לפניו, ואני גם חיי לא רע אחריו.
יש לו יכולות refactoring שלפעמים נחמדות מאוד, יש פעמים שההצעות שהוא מציעו שוות לתחת לדעתי.

כאדם פרטי בחיים לא הייתי קונה לעצמי הביתה, לא שווה את הכסף לדעתי האישית.

HackPoint

New member
זו לא תגובה עיניינית

- כלי עבודה מצויין, עוזר לנתח את הקוד ולנווט בתוך פרויקטים ענקיים בלחיצות בודדות.
- הוספת references - באקורד של שתי כפתורים לדעתי רק זה עושה את זה.
יש עוד המן כלי חזק מאוד ועכשיו הוא תומך ++C אני בכלל הייתי מתחתן איתו אם היה אפשר.
&nbsp

nocgod

New member
בחטיבת הrefactoring

יש כמה וכמה הצעות שהן פשוט זוועה, לדוגמא if inversion שלרוב חסר תועלת אבל תמיד נדחף
קרה לי כמה וכמה פעמים שהוא הציע לשנות קוד בצורה ציקלית
עוד משהו חמור זה יבוא references. אם אתה מיבא reference דרכו הוא רק עושה לך reference ב csproj. הוא לא מוסיף לך אותו ל packages.config.
אז במקרה הטוב - אחד הפרוייקטים האחרים שתלויים באותה החבילה בזמן הbuild תיבנה והdll יעתק, במקרה הטוב all is peachy, במקרה הרע הכל יראה יפה ועובד מקומית ובמכונת ה CI יתחרבש העולם

חלונות מידע שלו מרחפים ומסתירים קוד ומאוד קשה להפטר מהם.

באופן כללי אני באמת חושב שעוד לא התרגלתי אליו מספיק אולי כי אני בין היתר גם עובד ב phpstorm ו rubymine שבהם ההתנהגות שונה.
אבל אני עומד מאחורי העמדה שלי שזה לא כלי שהייתי מוציא עליו כסף כמפתח עצמאי, וגם לא בטוח שהייתי מבקש PR אם לא היה לי אותו בעבודה.

לגבי יכולות ניווט - גם לVS יש יכולות ניווט שלא נופלות מרישרפר לדעתי (יצא לי לשחק עם 2015 קצת)
כנל לגבי אנליזה של קוד.
כמובן שאם מסתכלים על שאר הכלים שאפשר לקנות כמו dotpeek וכדומה מדובר בכלים מאוד חזקים, אבל שוב לא משהו ground breaking שאין במקום אחר בחינם או זול יותר.

זו דעתי הכנה...

למעלה