resh1 כנס

רוזיA

New member
גל פתוח עלק יא אהבל...

איזה גל היה גל רק אם את גמד בגובה של 5 סנטימטר....פפפפחחחחק...טפו אליך

רוזיA

New member
וצבי יא חמר לפחות יש פה דו שיח..

יא גולש בלאיי יא אנס יענים אתה חצי אם לא יותר מימה שכתבתי את לא מבין בגלל שאתה נעל ובטח יורד "הרים של 20" ורץ לספר לחברה איזה שאקל אתה ....... חחחחחחחחחק טפו נגב מהפנים יא עז עצה לי עליך שב תנסה לקרוא מה כתוב אולי תלמד גם לכתוב מתישהו יא אנלפבת..

רוזיA

New member
אה וצבי עוד חידוד קטן יא פצע...

ההההההההההההההההההה קקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקק פפפפפפפפפפפפפפפפפפפפפפפ צצצצצצצצצצצצצצצצצצצצצצצצצצצצצצ הההההההההההההההההההההההההה יא עושק תמנונים.......

שאייאן

New member
בהחלט זייני מוח....

ואתה אתה מפתיע לרעה אתה נישמע כמו מישהו שוואלה מת אבל מת להגיד משהו לא משנה באיזה נושא אתה פשוט חייב להגיד ולהסביר ולשפוך במילים... נישמע מוכר? אה וואללה אחי לפעמים אי נקיטת עמדה שווה הרבה יותר מנקיטת עמדה יא אוכל מלח וחול...פחחחח תעייפתיח ממך

רוזי יא דלוק אוכל אקסטות....

מה קרה מיכל הסקרנית לא באה לבקר אז משעמם לך? קח =======*~~~~ תרגע! בפקודה!!

שאייאן

New member
מי זאת מיכל?????

מה אתה מספר לו דברים שאתה לא מספר לאחיך תתבייש יא נואף אתה כבר לא במשפחה....

רוזיA

New member
כן שייאיין נשמע מוכר לאאלה......

ולפעמים אחי אני לא מספר כי וואלה לא טעים לי איך זה גם נשמע מוכר... מצלצל בליינג בליינג... ותפסיק אם החראטות של הזולל מלח ועושק אני לא יודע מה זה שלמדתי אותך משהו לא אומר שאתה צריך לטחון את זה ולהוציא לזה ת´מיץ ות´טעם... כמו שאתה נוהג לעשות עם כמעט כל דבר!

רוזיA

New member
אה ואיזה בעסה אני לא במשפחה...

מי ידאג לי עכשיו וייתן לי אוכל אוי לא שייאיין אל תשליך אותי מה כברדייה.... חחחחחחק טפו נגב תפנים....

מה אתה מתפלא...?

שהוא לא מספר לך? איפה אתה ההית כשההיתי צריך לגרד אותו מהרצפה בקרחנה של מיקו?ומי סחב אותו לתוכנית גמילה אחרי שהסניף את כל הבית?ומי החזיק לו את היד כשהוא חטף הזיות על בובות ברבי שחוונקות אותו בלילה?? כשצריך אותך אתה יודע להעלם מהשטח...עלק "אח" ...אז מה אתה מתפלא...?

רוזי אני לא אחכה עוד הרבה זמן

תמשיך כך ואף אני עוד עלול להתעניין בך...איך לומר? לעומק...

שאייאן

New member
כנס וקרא דחוף!!!

רק אתם יודעים בסוף מה התשובה הנכונה לכל דבר אתם יכולים להכחיש עד מחר זה לא יעזור לכם רק אם תדעו שזה נכון בלב זיהיה נכון לעולם כי אנחנו בסופו של דבר זה מה שעושים מי איתנו אז תהיו נאמנים למקור שלכם זה כל מה שיש לבן אדם בסוף ..... זה אתה המצאת לפחות תקרא את זה לפעמים תהיה נאמן... לעצמך חיחיחוחוחיחיחוחו אה ולא בא לי לנגב!!!מה תעשה לי ? וואלה אני ערביע ויש לי כבוד!!!!

היי בודי כנס רגע

מיני זרזיר פלגמטיסט שכמוך על מי אתה חושב שאתה עושה אואנטה עם הדיבור המסריח שלך.יאלה סמרטוט תוריד את עצמך למטה ואם לא קשה לך תשרוך לי את הנעל בדרך.

Max Rouch

New member
פארוק יא צרפתי מסריח מה תנדחף?!1

יא ממשש כריות אוכל גזריפם מחורבן ולכל הזייני שכל תפסיקו להרוס תפורום ותקשיבו לאייאין או איך שקוראים לו\ה !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!~!~~!!~!~!~!~!~!~!~!~!~!~!~!~!~!~!~!~!~!~!~!~!~!~!~!~!~!~!~!~!~!~!~!~!~

רוזיA

New member
מקס יא מקק לך שב על איזה עץ .....

ותעשה ציוצים של ציפור גוססת..... בסדר יא אהבל ואל תשתמש בסגנון דיבור שלנו יא חקיין !

Max Rouch

New member
שאלון הטריוויה הגדול בעולם .....

האם את\ה הומו\לסבית??? והיום עם.......... רוזי. 1)האם אתה דופק בנים?? רוזי:כן 2)האם בנים דופקים אותך?? רוזי:כן 3)האם אתה נושך כריות?? רוזי: כן האם אתה בויורטור?? רוזי:ברור אם כך יש לנו הומו חדש!!!!!!!! אתה ההומו החדש שלום!~!

רוזיA

New member
וואהוו....כמה זמן לקח לך לכתוב את..

תגיד לי ישבת ממש וחשבת מה תכתוב כדיי להעליב אותי ולטעון שאני הומו אתה נשמע לי כמו הומופוב ואתה יודע שבכל הומופוב מיסתתר הומו איפה שהוא אז תעשה חושבים אוליי אתה נשכן אוליי משהו בך רוצה לפרוץ. ואוליי לא...! אבל מה שבטוח ילד אוליי...............!

Max Rouch

New member
שתוק כבר......../images/Emo32.gif

שמע אין לי כוח אליך תחשוב מה שבא לך לא איכפת לי .........

למעלה